Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje angel sound-pomagajte

angel sound-pomagajte

POzdrav vsem nosečkam!

Sem v 16. tednu in kupila sem si angel sound, vendar slišim slabo samo svoj utrip. Ali je še prezgodaj? Sem močnejše postave, vendar nisem debela. Ali to vpliva?

Prosim za vaše izkušnje.

Hvala.

LP

Malo sem pobrskala in prebrala, da potrebujem kremo, katere pa nimam in sem uporabila vodo ter razločno slišala utrip. Prekrasno!!!

Katero kremo naj uporabim, saj se voda posuši in spet se ne sliši. Ali ima katera kakšno idejo?

LP

V lekarni dobiš gel za UZ.

Pozdravljena!

Kje si ga pa kupila? Jaz bi ga tudi rada, pa nisem še nič gledala, sem šele v osmem tednu. Če ga ima katera za prodat, ker ga ne rabi več, se priporočam!

LP

Na bolhi, dala 30 eur+poštnina.

Ojla,

tudi jaz sem si ga kupila, v Pikapolonici…predvsem sem ga uporabljala, dokler otroka še nisem čutila in sem bila dosti bolj sproščena, če sem slišala srček…zdaj sem v 32. tednu in ga že dolgo ne uporabljam več…razen če je mali kak dan preveč miren….ni poceni, ampak odtehta….

Kar se tiče gela naj povem, da je vsaka krema dobra…jaz sem ves čas uporabljala navadno kremo za roke.

LP.

Super se obnese katerakoli krema za telo, olje (recimo če uporabljaš kaj kako olje za strije) … tudi navadno olivno olje lahko. :)))

New Report

Close