androlog
takole:
moj je bil na tem pregledu, gre pač za rutinski pregled, ki ga mora partner opraviti pred vstopom v IVF…
Na pregledu se ne zgodi nič takega, malo se pogovorita, malo seveda potipa in preveri (moda), če partner še nima spermiograma gre naknadno opravit še to, in to je vse….
takole je bilo vsaj, ko je šel moj:)
naj se naroči kar hitro, ker se dolgo čaka, moj je šel v začetku decembra kar sampolačniško k drobniču, ker je bilo drugače za čakat do konca marca, naročal se je pa konec novembra..
Obstaja še en androlog čigar ime sem pozabila, vendar je bil lani (od sept-dec) ves čas na bolniški in sem ga raje naročila drugam..
lp, malapupika
Dodala bi samo ime drugega andraloga, kateri je dr. Branko Zorn (bil na bolniški od sep-dec)- tudi zelo dober dr.- midva sva pri njemu (IVF+PGD).
Malapupika a si mogoče dobila kakšne informacije o PGD-ju??? Saj če se dobro spomnim si tudi ti PGD- jevka?? PS.:NE zameri mi, če sem preveč direktna s tem vprašanjem!!!!
LP, Kotončica
sploh nisi direktna, Kotončica 🙂
Midva sva opravila z vsemi pregledi na ginekološki..… Ker je (tako pravi Tomaževič) vse BP, čakam, še na potrdilo konzilija, potema pa računam, da bodo obvestili genetiko.
Ker sem gor že vse zmenjena računam na to na to, da, ko bodo dobili papirje, bodo poslali material od obeh (torej krvi za preiskave v Rim). Nekje v 6. mesecih, naj bi v Rimu vse pripravili, potem pa tu steče postopek IVF…
Imaš ti morda drugačne informacije ?
Jaz zdaj že nekaj časa nisem govorila s sestro Bernardo iz genetike, ki jo običajno zahtevam, ker me kolikor toliko že pozna in je s postopkom seznanjena…
Kako daleč si pa ti ?
Lp, pupika
Živjo, malapupika!
Jaz čakam na zeleno luč, da me pokličejo v postopek. Že lani marec- april sem imela vse preglede narejene (ginekološki konzilj odobren, čakam samo iz genetike, da me pokličejo in štartam- saj veš tehnični problemi z mikroskopom).
Glede informacij pa je tako, da jih imam nekaj, ker sem uporabila malo zveze in izvedela, da naj bi PGD že izvajali, samo vprašanje, kdaj te pokličejo. Bomo videli koliko so resnične te informacije. Tudi jaz moram malo poklicat ses. Bernardo, saj jo vsake toliko pokličem in vprašam kaj je na stvari.
PS: Si zato, da si piševa na zasebni mail???
Lp, Kotončica.
punce dejte mi prosim malo več razložiti- jaz šele začenjam z mučno potjo do oploditve.
Kako poteka postopek? jaz sem sedaj v fazi opravljanja presikav (opravila HSG, fant 2x spermiogram, včeraj sva bila pri dr. Zornu andrologu, ki je pregledal tudi mene in mi dal napotnico za laparoskopijoLEKO in resekcijo septum uteri).
Kaj sledi?
A to pomeni, da bom morala postopek umetne oploditve izvajati na GK v Ljubljani, če me vodi dr. Zorn?
Kako je z Dravljami (Reš)?Je res po novem vse prvo na koncesijo in šele sedmič plačljivo?
Kdo je uspešnejši- Reš ali GK Ljubljana?
Hvala
malapupika, če ti ni odveč, mi lahko pošlješ tvoj ZS E-mail na mojega, ker ti imaš tvojega skritega. Potem pa nadaljujeva najino debato. Se že veselim!!!
Moj E-mail: [email protected]