Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija anastezija pri operaciji nosu

anastezija pri operaciji nosu

Glede na to, da je cena operacije nosu malo nad 200000, če je le-ta v lokalni anasteziji in nekaj čez 400000 v splošni, me zanima, če je možno zdržati operacijo tudi v lokalni anasteziji? Koliko časa traja operacija in ali bolnik kaj čuti? Je v operacijski sobi možna uporaba walkmana, da se ne bi tako slišalo tisto brusenje,..?

Hvala za odgovor!

Živijo
Lokalna anestezija je primerna le za mnajše posege. Če gre za obsežnejšo korekcijo nosu z osteotomijami ga v lokalni anesteziji ne izvajam. Uporaba valkmena je načeloma možna. bi pa brušenje vseeno čutili saj se tresljaji prenašajo prek skeleta lobanje.
Operacija načeloma traja eno uro včasih pa tudi dlje. Vse je odvisno od vrste potrebne korekcije. Preden bi vam lahko podrobneje svetoval bi vas moral videti in se z vami pogovoriti v zvezi z vašimi željami in pričakovanji :).

Lep pozdrav

Aleš

Se bom oglasila po poletju. Zanima me samo še to, če pri odstranitvi pretina to pride v poštev. Saj vem, da bom na posvetu vse izvedela, samo sem tako nestrpna, da ne morem dočakat:))))))))

Živijo
Če gre samo za skrajšavo sprendjega roba pretina ja pri obsežnejših preoblikovanjih , ali če je portrebno odstranit spino nasalis itd pa ne.
Vseeno do potrebno za konkreten odgovor počakati da vas vidim 🙂

Lep pozdrav

Aleš

New Report

Close