Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? Anaplastični oligodendrogliom gradus III

Anaplastični oligodendrogliom gradus III

Pozdravljeni,

tako je, v primeru, da težav ni, se stanje redno spremlja s slikovnimi preiskavami in pregledi, kar imate predvideno.

Vse dobro vnaprej,

Jana

Svetlika, integrativna onkologija Jana Pahole, dr. med., spec. int. onk. I Mail: [email protected] I Telefon: 030 647 321

Pozdravljeni ponovno jaz.Ali je nujno potreben odščip za biopsijo . POnavadi se potem vse začne hitro odvijati na slabše. Je sploh smiselno če ni nobenih težav,razen 5×3,7×3,6 velik tumor. prisotna utrujenost,kar bi lahko bilo od zastarane borelijoze in od psihe zaradi tega tumorja. Lep pozdrav in hvala

Zdravljenje z Lomustinom,izkušnje hvala

Pozdravljeni,spet jaz. Od 13.1 .2025 in do 6.10 .2025 se mi tumur povečal za 7 mm. Še vedno nimam nekih hujših simptomov. Kakšne simptome lahko pričakujem če je tumor desno frontalno….najbrž malo globje-ni na površju. Ker še vedno vozim avtomobil me zelo skrbi,ali bi bil epi.napad leva stran gibalno ali izguba zavesti. Tumor se od 27.5.2025 povečal za 10 mm. S kakšno hitrostjo raste je počasni ali hiter?Me mora biti zelo strah. Vsekakor je v glavi vse prehitro.Lep pozdrav

New Report

Close