Ananimnost?
Tole bi moralo biti pravzaprav naslovljeno na moderatorja. Ali so grožnje gospe z nickom sadja primernega za v cmoke le še en sad njene bolne samozagledanosti ali je kaj več na tem.
Moram reči, da sem že dlje čakal, kdaj bo komu končno počil živec ob prebiranju postov zgoraj implicitno imenovane osebe. V samoobrambi se je izkazala zelo primitivno&mafijaško. Njen svet je vrednostno črnobel kot kak bedast holivudski film.
In vprašanje za Primoža. Ali pošljem svoje točne podatke (za tožbo) ali itak vse zve pri vas?
Pozdrav vsem, vsejeigra.
Pa tudi ce izve nase podatke! Pa kaj pol? Meni se je tudi zdelo, da ta gospa res nima drugega dela, kot da visi na tem forumu. In pise taka grozna, dolga pisma. In na vsako temo ima kaj za povedati. Nic cudnega, da nekdo ob tem zgubi potrpljenje. Zdaj je pokazala kako “fina gospa” je.
Ne se sekirat.
Pozdrav vsem
vse je igra
lepo te prosim,
prvo, komu se pa da iskati kdo je kdo
drugo, nimam časa
tretje, vseeno mi je kaj pišete
četrto, samo, da se ne sovražite,
če je pa kdo užaljen pa “Buh pomaj”, že vidim, da bom moral napisati posebno sporočilo, da je anonimnost tisto prvo, kar tukaj dobite in nihče vas ne bo pregranjal in vedel kdo je kdo.
Ko bom naredil piknik, se boste lahko dobili in zlasali, če pa komu to ni všeč, gre pa lahko dol na kosovo in se postavi na sredino, lahko dobi kakšnega klopa in te pobere v 7 dneh, lahko greste pa tudi v Gazo, med izraelce in palestince, boste lahko ves žolč razlili in še kaj drugega.
za informacijo pa takole, do novega leta boste lahko vsi izbirali med uporabniškim imenom, ki bo samo eden pa ne ob problema, smao cajt mi pustite, da to uredimo.
Pa čim več ljubezni
primož
Ja in kaj poj če je tako odreagirala?
Če bi rabila pomoč, bi se prav gotovo prej obrnila nanjo (čeprav je primitivna kot TI praviš) kot pa nate ( intelektualca – ki je tudi pokazal svoj nivo z obsojanjem drugih). Mogoče pa v mladosti ni imela takih možnosti kot ti. In če ti njeno pisanje ni všeč, ti pač ni treba brati. Sory, ampak nisi mi smešen.
mis mis mis
Prav imaš meni to ni čisto nič bilo smešno. Meni se zdi, da nekomu pokažeš prst pa se bo smejal pa ne bo vedu zakaj se smeji.
Resnično sem se pa nasmejala našemu Primožu, ki ima vse prav kaj je napisal.Tako kot si verjetno prebrala sem že vsepovsod se opravičevala na mojem včerašnjem pisanju.
Ki sem bila tako razočarana, ki sem videla, da se je nekdo tako grdo poigral z mano no pa saj mu dam užitka naj uživa. Samo to povem kdor komu jamo koplje sam vanjo pade se strinjaš?
mis hvala ti, ko si se oglasila želim ti veliko sreče in to od srca ne pa iz hinavščine, kot nekateri tako želijo.
Lepo te pozdravlja marelica pa piši kaj BAY
Ja marelica se je pa vseeno pokazala v svoji pravi luci, ne glede na njeno preteklost, tezave itd. Dobro, da nas je opozorila, da nas prav lahko kdo tozi, ce kaj napises, saj imajo operaterji dostop do vsega, kot pravi. Ampak, to je grdo, takole groziti okoli. Zdaj vemo, da je treba paziti kaj napises.
Sam neki bi rad pripomnu; sploh za nbenga ne držim!!!!
Sam ni treba s takim foram vn hodt, da operaterji use vejo; k če bi on mel te podatke, pol interpola pa FBI-ja sploh ne bi rabl!!!!
Recimo, če že ma kdo te podatke od kod so sporočila (pisma,….itd.)je to edino ali Telekom ali SIOL,…(al pa kera druga služba za i-net), pri kateri se predhodno naroči LOVCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zato po domač povedan – NE NABIJAJTE NEKI, K POJMA NIMATE!!!!!!
Lp
Primeš