Najdi forum

Na kratko razložite pojme:
1.lubrifikator
2.penetracija
3.lubrikant

Z dekletom bi rada poskusila analno!Mene zanima, če lahko uporabljama kar navadno kremo.Ali morama kupiti VAZALIN-kje se da to kupiti ali dobiti??

Pa prosim se za kaksen nasvet! Hvala

Na kratko torej?
lubrifikator je “orodje” ali “naprava” ali “?” nekaj s pomočjo česa se nanese lumbrikant
lumbricant je sredstvo, ki “maže”, “vlaži” in zmanjšuje trenje
penetracija pa je “vdiranje” , “prodiranje”, tore po domače “vtikanje” nečesa v neko odpretino.
Sredstvo za mazanje je lahko katerakoli krema brez kakšnih dražečih snovi in jo lahko kupite v katerikoli drogeriji ali lekarni.
Samo pozor!!! Po analnem odnosu nikar ne preidite na vaginalnega!!! Lahko obratno, če že hočete. V črevesu je namreč toliko nevarnih bakterij, da bi s tem lahko naredili hudo škodo svojemu dekletu!!!

Mi lahko poveste katere kreme=lumbricant (po imenu) mi svetujete, da ne bom prišel v lekarno pa izpadel kod velik idijot.Ker jim namreč ne mislim razlagati zakaj jjo rabim.

SAJ ME RAZUMETE, NE:)

Priznam, da ne vem za nobenega iz glave. Uporabite navadno Niveo ali recite za vazelino. V sili lahko uporabite tudi svojo slino. Saj za te reči ni kakšnih “specijalno ustvarjenih” lumbrikantov. Uporaba kondoma tudi ne škodi, prej koristi in ta je že lumbriciran ali “namazan”.

Rada bi povedala, da lahko v nekaterih sex trgovinah(morda vseh? ) kupite te lubricante (kreme), ki precej pomagajo in prispevajo k temu, da analni odnos za žensko ni boleč in manjša (zaradi manjšega trenja) je nevarnost poškodb ali kakih odrgnin.
Dokler s partnerjem nisva uporabila tega, me je odnos zelo bolel,, potem pa nič več ( čeprav vam še vedno priporočam nežnost).

Naj ti ne bo nerodno! Jaz sem kar šla v lekarno in rekla, da želim lubrikant. Potem mi je prodajalka pokazala kaj ima. Ne vem iz glave imena tega lubrikanta, je pa v modri škatlici – ti sporočim v ponedeljek!

Imenuje se K-Y

HVALA ZA ODGOVORE!!!

Ali je mogoce razlika med lubrikanti, ali so eni manj kvalitetni drugi bolj?

Ali je mozno, da je kaksen lubrikant, ki skoduje zdravju?

Grega

Dragi Grega,

priznam, da na področju lubrikantov nisem ravno “stručko”, zato ti svetujem, da pskusiš še na katerem od sosednjih forumov, kjer ti bo v “svet lubrikantov” gotovo uspešno uvedel kateri od “sotrpinov”, ki je že izprobal več možnih varijant.
Da kakšen lumbrikant lahko tudi škoduje zdravju pa ne dvomim, saj se na trgu pojavlja vse preveč “artiklov” brez ustreznih atestov.
Samo kratek splošen nasvet, ki je univerzalen: če stvar deluje, je ne poskušaj izboljšati ali zamenjati!

pojdi v sex shop in vprašaj, če imajo Anal-lube! Naj ti ne bo nerodno, tam so navajeni takih in še bolj eksotičnih zadev!!! To je lubrikant, namenjen specialno za analne odnose!!

New Report

Close