Najdi forum

analni sex – vprašanje za punce

Vsem svetujem, da še enkrat preberete moj zgornji post. V njem je veliko predpogojev, da lahko stvar funkcionira. Če manjka samo en ČE, potem ne gre anala in je pravzaprav samo bolečina. No, seveda ob predpostavki, da ti že misel na to ni odbijajoča. Torej – jaz osebno nikoli ne bi analno sexala z nekom, ki ka poznam šele malo časa, torej mora biti stalni, zanesljiv partner, ki te bo poslušal, izpolnjeval tvoje pogoje, kajti, če je kakšen gib preveč sunkovit ali enostranski, je lahko v hipu konec užitka. Nikoli ne bi analno brez higienskih predpogojev in nikoli brez moje pripravljenosti. Ja, pa tudi nikoli ne bi, če se njemu upira (če ima odpor, ker ga to spominja na homoseksualnost). Kdor nima tega razčiščenega in se gre analo, ta je postavljač in loveč za dogajanji ki so “in”. Hvala lepa, tega ne bi! Osebno nisem nikoli še nikomur povedala v živo, da s partnerjem sexava analno. To je intima.

In še to: o kaki dominaciji nad žensko vi to? Če se stvar samo malo zasuče v to smer, potem je po mojem analni sex nemogoč. Tukaj žal, dragi moji dominira ženska, ker če se ji ne bo moški prilagodil, potem je to zanjo boleče in potem ne gre…pa da se ne bom ponavljala.

če je zadaj kaj več kot le nagon, zame v seksu ni omejitev in ne tabujev.
Anala. Super. Nekaj posebnega. A le s pravim partnerjem. Povezujem jo z intimo. Tudi oneja ne vzamem v usta kar takoj ko začnem z intimnostmi z novim partnerjem…
In nikoli in nikdar ne bi storila ničesar v spolnosti, kar predpiše Cosmo, zato ker je tako predpisal Cosmo. Sploh pa niso kak cvet izvirnosti.

Jaz pa sem nekje prebrala, da je en zdravnik ugotavljal, od kod Aids pri pedrih v takem razmahu. In je ugotovil, da obstaja povezava z ritopikanjem in spermo, ki pride v anus ter to boleznijo.

Torej, jaz raje ne bi, če je že samo mala verjetnost, da je to lahko resnično.

Lp, srči

Nima smisla, da se naprej skrivas svojo resnicno identiteto. Priznaj, s katerega planeta in kdaj si pripotovala k nam, o, nezemeljsko bitje?
Tomaz

Punca aids izvira od opic in se prenaša-je nalezljiva bolezen. Če sta tip in baba hiv negativna, se lahko porivata kolkr čta in kamor čta, sam na higieno morta paziti-pa ne zaradi aidsa. Če bi to bilo res bi tle na forumu bilo mogoče par takih, ki bi bili hiv negativni.

LP

tudi sama bi nekaj dodala k tej temi..sama sem zmeraj trdila, da se mi analni sex gnusi, da tega ne bi nikoli počela..pred nekaj meseci pa sem spoznala moškega, ki me je ob odnosu najprej dražil tam zadaj s prstom, in to mi je bilo tako všeč, kajti orgazem je bil veliko močnejši, intenzivnejši, boljši..nato sem najprej sama z vibratojrem poskušala, in bilo je res dobro,nato se s fantom..in sedaj obozujem analni sex, in sploh ni res, da tako ne doziviš vrhunca-prav nasprotno, le ta je veliko intenzivnejši, boljši..res pa je, da je vcasih lahko malce umazano,ampak, ce oba uživata v tem odnosu, tudi to ni težava..lp

z bivsim nisva nikoli niti omenila te besedein niti probala nikoli nisva.z zdejsnjim sva dvakrat ali trikrat probala ( po pravici samo zaradi njegove zelje) in mi ze na zacetku ni blo vsec,sploh se ni predru vame.Enostavno sem rekla oprosti ampak nisem za in mi tudi nikoli vec ni omenil.Glede uzivanja je pa se mnogo drugih pozicij za uzivanje v sexu. Mojga ze to ful zrajca,ce se oblecem seksi kar to skrijem z haljo in ga pocakam da pride domov.ko se mu razgrnem okameni in takoj hlace dol.Potem spomniti se moras narest prostor romanticen,skladba,svece…. na tla odejo in en lep filem naprej ze veste.Lp

jaz ga imam

jaz ga imam

New Report

Close