analni sex – vprašanje za punce
Torej analni sex ni več tabu. Mene pa vseeno zanima, punce, če v tovrstnem sexu uživate ali je to zgolj usluga vašim tipčkom. Pa bi bila zelo vesela, če ste iskrene pri odgovorih in ne zganjate preveč socialnega avtomarketinga (samo oglaševanja).
Moje opažanje, vsaj kar se kolegic tiče je, da jih je analni sex oh in sploh, kadar se v družbi pogovarjamo o sex-u; pri pogovoru na 4 oči pa povejo nekaj diametralno nasprotnega. Če sem čisto odkrita, še nisem srečala ženske, ki bi rekla, da bi/je v analnem sexu uživala, ali celo da bi jo samo analni sex zadovoljil.
Kakšne so pa vaše izkušnje..ali je anala le popestritev ali glavno dejanje pri vas??
Jaz mu ustrežem samo kadar mi res paše. Ko me kake pretesne tangice rajcajo tam okoli cel dan.. Pa ko se ob tem tudi počutim pripravljena. Jaz takrat uživam, ker ga vodim in mu ne dovolim nič na hitro. Mislim da moraš biti za analnega res pripavljena in si ga nekako želeti, da lahko v njem najdeš užitek. Meni tisto počasi prodiranje in nasajanje res paše in me hudo rajca. A teh prilik je bolj malo 1-2 x na mesec in ponavadi mu kar rečem kdaj lahko.
Berem zgoraj, ok!
Pa povejmo tako kot je, torej nekaj nasprotnega. SAMO analni sex je boleč! Če pa je predanost, totalna zrajcanost in sveda tudi vlažnost, potem je analni sex seveda s hkratnim draženjem klitorisa užitek. Nikoli in nikdar nisem delala usluge tipu, ker mislim, da bi me v tem primeru blazno bolelo. Moj vedno čaka kdaj mu rečem, da to hočem. Ve, ker sva se o tem pogovarjala, da bi drugače dobila odpor. Popestritev sploh v tistih večerih, ko sva oba tako pohotna, da je že prej sex precej divji. Osebno ne maram enolićnega sexa po scenariju. Zato mi včasih paše nežen sex in takrat analni niti slučajno ne pride v poštev. Na drugi strani pa mi je super, ko je sex malo grob in zaključen tudi analno. Zakaj ne? Seveda ob upoštevanju mojih namigov, ker drugače ti lahko motivacija v sekundi pade. In zelo pomembno. Ob upoštevanju tega, da mora on takoj nato v kopalnico! Po anali nima tič kaj delati v vagini.
In pomembna ugotovitev – tako kot stopnja vzburjenja pri penetraciji v vagino tako je še bolj pomebno to, kako je ženska pripravljena pri anali. Predvsem spoštovanje njenih želja. Torej tempo, čas in vse okoli tega določa ženska, drugače je boleče. In če moški uživa tudi ob tem, da si žensko vzame, ko ona hoče, potem je ok. Pomembno je, da je to stalni partner, ki mu zaupaš in da se PREJ POGOVORITA!
Nikar drage moje ne obsojajte, če ste izkusile okoli anale kaj nasilnega ali še sploh niste! Tudi meni se je prej to upiralo, vsekakor pa nisem sebe zato ali mojega partnerja uvrščala med homoseksualce!!! To je tako, kot če bi nekoga, ki uživa ob tem, da partner občuduje njegovo golo telo uvrščali kar pavšalno med eksibicioniste (saj vem, da nio prav napisano..)
Ne uživam, komaj čakam da je konc. Zgolj usluga partnerju…
Nobenega užitka….prav nasprotno!
Samo za uslugo gre, da imam mir, drgač pa je živa muka.
Groza ženske. Pa kaj nimate nič samospoštovanja? A če dovolite mučne in boleče spolne odnose, potem dovolite tudi da vas tepe, ko se njemu zahoče?
Kako se doživlja in izvaja analni odnos vam je opisala že ena. Preberite še enkrat in ne dovolite nečesa, v čemer ne uživate. Če se moški ni prapravljen toliko potruditi, da žensko razrajca do skrajnosti, da se ji zahoče tudi anale, potem tega pač ne bo dobil.
Skrbite za sebe in šele potem za zadovoljevanje potreb drugih.
Vem, da tole ni tema za moj komentar, ali pa tudi- (prav nič nimam proti analnemu seksu, naj vsak absolutno počne kar mu paše) – na misel mi pride vprašanje:
Glede na silno gonjo proti homoseksualcem – ali se ljudem ne upirajo ravno zaradi misli na to, kako medsebojno seksajo (analni odnos). Zakaj bi bil njihov analni odnos “negravžen”, tak odnos med moškim in žensko pa vredu? Ali ni v obeh primerih enak- normalen, če komu tako paše?
Daisy, prosila bi te, da si za razprave o “nagravžnosti”, homofobiji… odpreš svoj post in ne pristavljaš svojega piskrčka tukaj.
Moje vprašanje se namreč ne giba v relaciji nagravžnosti, moralnosti in drugih vrednostnih sodb, ampak v polju telesnega užitka. Torej, če je ženskam tak način sexa ušeč in če v njem uživajo, ali pa ga prakticirajo le za voljo “pax in domus” – po domače mir v bajti.
Če pogledam odgovore na moj post lahko ugotovim, da je tovrstna “popestritev” le zavoljo miru ne pa iz užitka (iz ženskega stališča). Za LILY se sprašujem, če ni zadaj tip…ker še nobena ženska mi do sedaj ni napisala/povedala da jo lahko sama anala pripelje do orgazma, medtem ko mi je to kak tipček že priznal (če malo poznate anatomijo moških vam bo tudi jasno zakaj)
edino enin post me je prepričal, da se da v anali tudi uživat, samo mora biti izpolnjenih mnogo če-jev, definitivno pa ta če ni mir v bajti.
kr ena; tvoj post me je milorečeno ujezil. Zakaj to ženske počnejo – zato ker premnogi moški (ne pa vsi), če jim ne ustrežeš iščejo zabavo drugje. Ali njihove žene/dekleta ravnajo prav…
V naši slovenski patriarhalni družbici je ženska brez tipa še vedno socialno stigmatizirana, zato ženske raje kot da bi si obesile tako stigmo, prenašajo kakega bizgeca.
Meni se je tokrat zdelo pametno odpreti odkritosrčno debato o ženskem ne-užitku v sexu. Pri poplavi komercialnega sex-a, ki ga nenazadnje propagirajo tudi v Cosmotu se mi je zdelo smotrno dati besedo tudi ljudem iz resničnega življenja.Slovenski Cosmo nenazadnje samo prevaja tuje članke. Tvoj post v smislu…ženske kje je vaše samospoštovanje pa je to debato prekinil. In je za njihovo resnično samospoštovanje naredil prej nekaj slabega kot dobrega.
Upam tudi, da bo kakšnemu fantu tule na forumu, dale malo misliti o resničnih užitkih njegove partnerke.
Pa da pripomnim še 1x, tole ni bila debata o homoseksualnosti in nemoralosti tovrstnih odnosih, ampak je bilo zgolj vprašanje čutnosti takega sexa, zato vas prosim, da se ne oddaljujete od te teme.
Hvala vsem za vaše odgovore.
Ne gre se za analni sex, ampak za pripravljenost, da se tudi kaj drugačnga naredi-poudarek je bil na nikoli, ker če si ji to tolk nagnusno zdi…
Stvar se mal prečisti in se pripravi, če jepa polna dreka, da se ji potem gnusi-to je pa stvar higiene.
(seveda maš prav, ampak če je oseba zaprta za ideje in predloge, človek sčasoma obupa in poišče nekoga, ki bo za-magar kurbo)
mandibula, ne vem no, zakaj bi te moj post ujezil. Če si hotela strogo anketo
a) paše – evo meni paše
b) ne paše
bi pač napisala v tej obliki, ker pa si na forumu pa to pomeni razpravo. Meni je recimo kri po žilah pognala tvoja izjava “ženska brez tipa še vedno socialno stigmatizirana”, sorry, meni se vsaka ženska, ki tako razmišlja dobesedno smili, prav tako kot tiste, ki dajo zato da imajo mir v hiši. Če nimaš miru v glavi, tudi nimaš miru v hiši.
Te ženske, ki sem jim po tvoje sedaj jaz uničila samospoštovanje sigurno niso srečne in zadovoljne v razmerju, če niso sposobne one ali pa njihovi partnerji skozi pogovor ugotoviti, ali se z analo oba strinjata in predvsem uživata v tem.
Glede tega, da če ne dobijo bodo šli pa drugam – te ženske, ki analo delajo na silo imajo sigurno v glavi blokado in tudi v vaginalnem sexu ne uživajo, saj živijo dobesedno v strahu, kdaj pride anala, zato se ne sprostijo in dejansko kot je že ena napisala ležijo kot klade. V tem je potem problem, da gredo moški drugam.
lp