Najdi forum

analni odnos

zanima me,ali je zenskam vsec analni odnos,cetudi vam ni do tega in vas partner vseeno lahko pripravi od tega 🙂 hvala za odgovore 😉

četudi jim ni do tega in jih partner pripravi v to jim očitno ni do tega?
just a rethorical question

Ne hvala! To je za pedre.

vat a mistejka ju mejka :)))))

Zaenkrat nimam želje oz. nisem pripravljena na analni seks in tut ko je fant predlagal sem mu to povedala in ne sili vame…ko/če bom kdaj pripravljena bo itak prvi zvedu :))

Men osebno ni noben posebn užitek,vendar vsake toliko časa ustrežem svojemu partnerju,ker ga ljubim in mu želim izpolniti njegove seksualne fantazije-take in drugačne.Ne vem zakaj so eni tako polni predsodkov in zadrti.Pač probaš,zakaj pa ne.Nekateri moški si omislijo ljubice,ker jim te ustrežejo v seksu po kakršnem hrepenijo,ker doma ne dobijo tistega kar si želijo.Brez zamere,poznam več primerov.

ker doma ne dobijo tistega kar si želijo….a oni pa dajejo…..

.halooooo.. nekatere ženske si pa omislijo enga k jim na dušo piha, zato ker doma ne slišjo nič o tem kako so krasne…

ja ej, potem bi me ženske mogle stalno imati drugega tipa,ker od naših doma ni nič…(ne mislim na seks)

Jest sem tud probala pa mi ni blo všeč najbrž nisem bla pripravljena ampak se za zdaj kar običajnega sexa držim :o)

Je pa res kot praviš sam da se ženske počas navadmo na to da nam nobedn ne piha na dušo in potem se na kakšnem morju to zgodi in gremo z nim da se potem lahko ljudje na forumih zgražajo :o)
tak je pač svet :o)

saj same smo krive, ker se kao navadimo na to..
…. pihanje na dušo… uf kaj to paše…ej še mal pa bom dala oglas…iščem sposobnega dušo pihača :))))))

hmmmm….glej tole pa zdaj ni fer…mislim ok če ti ni ti ni…če pa si radovedna poskusi…..če pa kteri od nas to paše, pa ne obsojaj…živi svoje življenje!!!

Meni je fajn…sploh za spremembo!:-)))

jp

nč se ne zgražamo :))))

tak je pač ta svet, da morda za plotom najdeš kaj, kar pred plotom ne moreš (:-P)

Kok $$ na uro? 😉

lp, M.

..a ti bi kar celo uro nakladal…..
saj bi ti sape zmanjkalo po 10 minutah pihanja:))))))))))

:)))
Posebej zate bi sel prej na kondicijske priprave.

lp, M.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close