Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina analna tromboza

analna tromboza

Pozdravljeni!

Prosila bi vas za mnenje ziroma nasvet.
.Pred tremi dnevi so mi operativno odstanili bolečo krvavo bulo v predelu anusa. Kakšno je zdaj zdravljenje? Nihče mi nič ne pove, osebni zdravnik mi je zaključil bolniško,mene pa se vedno zelo boli. Vsak dan vzamem 3do 4 tablete Naklofen,ker me zelo peče in zbada, ne morem normalno sedet, pri hoji me še vedno boli.
Ko grem na blato, hvalabogu je zdaj bolj mehko, se tuširam in ne brišem, a vseeno me zelo peče.
Kaj lahko še naredim? Se to rado ponavlja?Oče je imel raka na črevesju. Je tudi to lahko nevarno
Koliko časa mi pripada po takem posegu bolniške? Ginekologinja ki me je poslal na poseg, pravi da bi morala še počivat. Kaj naj naredim, ker v sluzbi imam tezko delo, veliko hoje in prenašanja bremen. Kaj lahko dvigam tezke stvari?

Veliko vprašanj imam in ze v naprej se vam zahvalujem za odgovor.

LP

Spoštovani!

Očitno je šlo za tromboziran hemeroid.

Bolniška je odvisan od vašega počutja, boelzni in dela, ki ga orpavlajte, zato se morate o tem pogovoriti z vašim zdravnikom. 3 dni se zdi malo.

To po glede na opis nima nobene povezave z rakom debelega črevesa.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

Najprej hvala za vaš odgovor.
Imam pa še nekaj vprašanj. Včeraj sem bila malo več na nogah in zvečer sem imela zopet hude bolečine, podobno kot takrat, ko sem imela bulo. Močno me je peklo,zbadalo, tudi ko sem lezala bolečina ni popustila, šele po 2 Naklofenih se je malo umirilo.
Je mozno, da se stanje ponovi , da mogoče ni dovolj odrezano oziroma, kdaj pride “črevo” v normalno stanje? Zdaj imam še vedno vse odebeljeno v predelu anusa in to me pri vsaki , potrebi močno peče.Isto ko sedim ali hodim. Bolečine so zelo podobne prejšnjim, pred posegom.

Stara sem 51 let.
Hvala za vaš odgovor.

LP

Spoštovani!

Bolečine so lahk ozaradi pritiska krvi na ta predel, ali pa zaradi novih, notranjih hemeroidov.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close