Najdi forum

anaboliki

Jaz bi pa prosila, če mi lahko kdo napiše vse negativne strani oz. negativne posledice do katerih lahko pride, če nekdo jemlje anabolike.
Ne, brez skrbi, sama jih ne jemljem in jih niti ne nameravam, me pa vseeno zanima iz določenih razlogov.

Thanks in lp

Tega je prevec, mocno pa se tudi razlikujejo od substance. Najbolje bo da si preberes kaksno stran na internetu. Recimo www. anabolicreview.com . Lahko pa za nekaj malega pogledas tudi na http://www.steroidi.de.vu , ker je v slovenscini.

Pri teh stvareh obicajno govorimo o plesavosti, aknah, zmanjsani spolni moci, okvari jeter, srca in drugih notranjih organov, tudi s smrtjo se da precej hitro srecati. Kdor to uporablja in ne ve nic o tem, je navaden bedak. Dejstvo je, da to pac niso navadne vitaminske tabletke (ali injekcije 🙂

Lep pozdrav!

Pa tut ženski joški lahko moškemu zrastejo.

LP Oliver

PS. Poglej na naslove ki jih je napisal jack

Hvala! Bom sprintala in porinla pod nos osebkom, ki to jemljejo. Upam, da bo kaj pomagalo!

Lp

Ne bo pomagalo, ker so stranski učinki še zdeleč preblagi, da bi odvrnilo od jemanja!
Obratno z napredkom,, ki ga drugače ni možno…

Lp

No, probat vseeno ni greh. Sicer mi pa tak nikoli ne bo jasno, kaj imate(jo) tipči od tega, če imate kakšno kilo mišic več, no??? A se splača zaradi tega zdravje uničevat? Kaj je to posledica takega nezadovoljstva s sabo ali je kaj drugega vzrok?
Če bo nekdo nekoliko bolj nabildan, ga zaradi tega nobena ne bo imela bolj ali pa manj rada.

Lp

No ja… ženske in mišice…. o tem bi se dal še razpraulat…
Iz lastne izkušnje ti povem, da odkar mam mišice dobim neprimerljivo več ženskih pogledov kot prej ko sem bil suhec oz. normalne postave.

Sicer obstoječa punca me nima nič rajši če mam še tisto kilo mišic več, sem pa sam velik bol samozavesten in zadovoljen sam s sabo super se počutim
Pa tud punca se nič ne pritožuje če sem vedno bl “širok”.

Če ti osebno ne daš velik na zunanji izgled pa mišice je tvoja stvar. Posvoje je to ful uredu, samo nažalost je tko, da dandanes bolše skos prideš če si lep in atletske postave, oziroma večina žensk gleda tud na to.

Osebno mi fizični izgled dost pomeni, tako moj kot partnerjev. Sej ne rečem, da je tako razmišlanje uredu… sem pač v takih letih.

Mislm, da ga ni človeka k si nebi želel met popolne postave (k je sicer subjektivna stvar). Eni se pač trudimo in trud je zelo lepo poplačan.

Osebno sicer ne jemlem anaboličnih steroidov, ker mam cilje ki jih lahko dosežem naravno, sem pa na marsikateri dovoljenih zadevah (aminokisline, kreatin). Stranskih učinkov je sicer malo morje, samo vseskupaj ni tako hudo kot se sliši – kot je Sharkon rekel… stranski učinki so večinoma zanemarljivi v primerjavi z pozitivnimi rezultati.

Tko ti povem, vsak sam ve, zakaj bo anabolike jemal, vsak nosi svoje posledice.
Tisti, ki trenirajo dolgo, k se na to spoznajo jim dam takoj zeleno luč.
Tisti, k pa misljo, da jih bo jemanje steroidov čez noč napihnlo, brez treninga k so bli vseskp 5x v fitnesu so pa pač neumni.

Večina nas trenira zase in samo zase… oblikujemo svoje telo, dokler nam ne bo všeč (sicer nažalost človek hoče vedno več in več). V človekovi naravi pa je itak da uporabi vsa sredstva možna da pride do željenega cilja.

Anaboliki so na slabem glasu zaradi zdravstvenih terapij v bolnicah, ki so bile dolgotrajne in so zato povzrocali str. ucinke kljub manjsim dozam, zato so jih prenehali uporabljati za zdravljenje.
Ce delas to z glavo se nimas prakticno nicesar bati.

Hahaha, anaboliki pac NISO na slabem glasu zaradi klinicne uporabe! Od kje ti to??? Anaboliki so na slabem glasu zaradi bodybuildinga in bedakov ki to uporabljajo da so poleti 10kil tezji.

IN PO NAVADI IMAJO VSO PAMET V MIŠICAH IN NE V GLAVI. Drugače ne bi jemali škodljive substance samo zato, da bi bili “lepši”.

lp

Sinthija, a nisi enkrat rekla, da so ti bolj nabildani všeč? Celo U. (ne moj!) se ti zdi presuh, pa je za večino ravno pravšnji…
Pa prosim te, ne bit tako negativno nastrojena do vseh. Naj živijo, kakor želijo. Če tebi nič ne naredijo hudega, jih pusti pri miru. Ne greniti po nepotrebnem (kot to počne moja mama,a ona žal v veliko večji meri!)

Ne, niso mi všeč tisti res nabildani, ampak nekje vmes.
Pa ne, nisem negativno nastrojena do vseh in ne grenim nikomur po nepotrebnem, ampak mi za tega človeka še zdaleč ni vseeno, ker je moj kolega; mu ne mislim solit pameti, povem pa mu lahko kakšne so lahko posledice, če slučajno ne ve.
ja, takšan pač sem, da mi ni vseeno za druge.

Lp

Jack. Tudi zaradi tega kar si napisal. Pac zaradi bedakov. Prvi slabi ucinki anabolikov in hormonov ki so bili namenjeni zdravljenju so se kazali pri pacientih zaradi neprestanega zdravljenja ki je lahko trajalo tudi vec let.

Sinthija, sigurno ve, v kaj se spušča. Ne vtikuj se. Povej mu in potem ga pusti pri miru. Res si včasih preveč nastrojena in… ne vem, no. Ni to prav. Tudi jaz nimam pravice biti takšna, kot sem in popenim vsake 5 sekund, čeprav imam velikokrat razloge za to… samo pri tebi pa velikokrat ne razumem tvojega besa. In ne jemlji vsega toliko osebno in ne vem kaj… OK, ne bom nic vec rekla.

Poznam dva, ki to jemljeta in za enega definitivno vem, da ne ve v kaj se spušča, ker je samo debelo gledal, ko sem mu povedala kakšne so lahko negativne posledice. Drugi pa tudi dvomim, da se tega zaveda. In verjemi, jemanje tega sranja je lahko še kako nevarno, še posebej če nisi seznanjem s tem.
Da sem nastrojena??? Ne bi rekla. Če me motijo določene stvari oz. se ne strinjam s stvarmi, ki jih drugi počnejo, jih povem kar si mislim brez olepševanja, če me kdo vpraša za mnenje (in na forumu ljudje vprašujejo za mnenje). Drugače sem pa tiho in se ne vtikam, razen, če mi ni vseeno za človeka.Sem iskrena. ja, včasih pa to pač kdo razume kot negativno nastrojenost.

LP

Bilder,

Ne pozabit, da so anaboliki enaki kot mamilo. Enkrat ko jih začneš uporabljati in vidiš učinek, ki je na mišicah nesporen in viden se teško odrečeš tej “dobrini”. In potem se počasi spremeniš v tistega bolnika o katerem si prej govoril.

lp

:))

New Report

Close