Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Amway? What is that?

Amway? What is that?

Joj, o tem je tekla debata ne dolgo tega.

kar sem uspela razbrat med prebiranjem, je, da je tale whoever, whatkoli
že “not” in da išče med nami koga za na svoj “seminar sreče”…

good night!

amway je ena super stvar, sam je pa res da morš za začetek met malo več keša (čeprav ti bodo rekli da ni res).

je pa res neki: če pr tem poslu (ki je mimogrede legalen in varen) fajn, ampak res fajn delaš (odrekanja, seminarji…) je uspeh zagotovljen! moj kolega je eden takih redkih ki jim je uspelo. in povem vam se splača, ampak morš met pa voljo, in to je to.

sem pa slišala da so nekje na hrvaškem folk nategovali da so neki mogli prej nek keš dat pa bla bla bla. pol so pa vsi mislili da gre to za ta posel, ampak to ni ISTO.

ti povem iz lastnih izkušenj da je to dober posel, sej pravm voljo morš met (pa keš:) ) tut mene so probal v to spravt, pa sej veš kako je če si študent pa še štipendije nimaš za povrh:))
poznam pa ljudi ki se v tem poslu 100% spremenili…

lep pozdrav
maja

Ne morem verjet, da tut tako obstajajo! 🙂

Mislim, taki obstajajo.!

Ne vem, no. Najprej ljudje sprašujejo, ali naj gredo pogledat to stvar, ko pa jim ljudje povedo iz prve roke, da so bili tam, pa jih ožigosajo za čudne (vsaj tako sem razumela to pripombo Whatkoli).

Kdor tega ni dal skozi, ne more vedet, kako je. Ker je vse ugibanje. Kot bi ti nekdo razlagal kakšne prednosti in pomanjkljivosti ima Ferrari, pa še sedel nikoli ni v njem. Se pa moraš odločit…boš reskiral nekaj denarja in časa (ni se ti treba vpisat, greš pogledat na sestanek ali seminar), da boš potešil radovednost ali pa boš zgolj ugibal.

Je pa nekaj res, kar so povedali že drugi…uspe samo majhen odstotek ljudi. In nikjer ne more biti tako, da takoj začneš služit ogromno denarja. Najprej moraš nekaj vložit (čas in denar).

Verjetno tudi koga zanima, če delam ta posel. Ne, ker to ni zame, nimam takih lastnosti, da bi ljudi kar naprej klicala in jih vabila na sestanke.

Očitno večina od vas ni dobro obveščena;samo primer:zaščita proti streli ki stane v navadnih tgovinah 18.000 in več ,stane v spletni trgovini Vebso 13.000 sit.Kje je tu nateg ,jaz ne vem ,mogoče mi bo to znal razložit eden od tistih ,ki pljuvajo po vsem ,česar ne poznajo?!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pol grem pa kuj po zascito prot streli…Pase un komplet bom kupu…Ma kaj ..Vse bom kupu kar majo..Ko pa majo tolk cnej zascito prot streli…

nisem reko, da so čudni, sam malo je takih, ko so tako zelo proti mrežnim marketingom.
Jst hodim na faks in študiram marketing, zato me tako zelo zanima zakaj ljudje nimajo radi tega?

Eto ga! Prvi Amwayevc. Pol mi pa lahko ti odgovoriš na moja začetna vprašanja in kasnejša. Prosim.

U. Ka še lahko poveš koliko denarja dobivaš oz. kakorkoli se že to meri.

Zato, ker gre pri takih igricah za denarno piramido, ki pa je pri nas z zakonom prepovedana. Piramida pomeni, da največ zaslužijo tisti, ki so na vrhu. Mrežni marketing je ok, uporabljajo ga tudi pri zastopništvu za zavarovanje. Od tistih, ki jih uvedeš v posel, dobiš procente. Gre se za zastonj reklamo. Kot bi ti recimo Merkator plačal procente, ker si razširil, kolk je to dobra trgovina in so tudi tvoji prijatelji začeli zato kupovati tam. Pri Amwayu pa pravijo, da ne gre za čisto piramido. Ko dosežeš določeno stopnjo, se odcepiš in imaš svojo skupino, kar pomeni, da tisti, ki so na vrhu, ne dobivajo več toliko procentov od tebe. Zaradi te lastnosti naj ne bi bilo kaznivo. Zraven kupuješ še izdelke, torej ne gre za to, da bi samo vložil denar, ki bi ga najprej dobili zgornji sloji. Ideja je nekako takšna, kupiš delež v trgovini in torej kupuješ v lastni trgovini, ter delaš reklamo zanjo (oni te plačujejo za reklamo, namesto da bi ta denar namenili za razne oglase izdelkov po tv in drugod). Če je vse to res in ni kaznivo, ne vem, niti se s tem ne ukvarjam. Ideja je sicer dobra, samo mene moti to, da moraš ljudem telefonarit in jih prepričevat. Veliko pa dajo na osebnosti razvoj in dobre medsebojne odnose. Seveda pa ima vsak sistem svoje napake. Če bi res rad vedel, kaj sploh je Amway, moraš pač izkusit na svoji koži. Dejansko pa so nekateri res obogateli na ta način.

Najboljše ti bo odgovoril tvoj prijatelj in njegov poslovni partner.Mi ,ki smo v poslu ,si nikoli ne hodimo v zelje,torej pokliči prijatelja in ga vprašaj vse ,kar te zanima.Zagotovim ti lahko le to ,da je to en od najboljših poslov na svetu.Večina tistih ,ki so kao proti ,se po mojem mnenju ne počutijo dovolj sposobnih za posel ali pa ga dejansko ne poznajo oziroma razumejo.Čim nekdo enači ta posel s piramido že veš da nima pojma…V glavnem ,kot je zelo pametno napisal nekdo pred mano:”Kot bi ti nekdo razlagal kakšne prednosti in pomanjkljivosti ima Ferrari ,pa ga ni nikoli vozil.”
Z vstopom v posel dejansko ne rizkiraš nič ,ker v roku 6 mesecev dobiš nazaj tudi stroške vpisa ,če ugotoviš ,da stvar ni za tebe.Če pa te zanima ,kako poteka spletni del posla ,mi pošlji mail in dal ti bom geslo za vstop v Vebso.Tako boš lahko dobil vtis o cenah in kvaliteti ponudbe.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Sakar ,ne vem sicer ,kakšne probleme imaš ,da si tako ciničen ,dejstvo pa je ,da je zaščita proti streli nujna zadeva za vse računalnikarje.Z nakupom te imaš doživljensko zavarovane vse naprave ,ki so priključene preko nje(napajanje ,kabelska in telefon) ,do vrednosti 60.000 €.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close