Najdi forum

Pozdravljeni.
Mene pa zanima, ali kdo pozna ali uporablja izdelke od Amway-a, kakšni so, kvaliteta mislim, glede na ceno, pa če je že kdo to prodajal, ker me znanec ful sili naj grem v “sistem”, pa me zanima, če je gdo že to počel, pa če se splača. Hvala.

Jaz sem poskusila prašek za ročno pomivanje posode, ki je sicer koncentrat in sem ga imela zelooooo dolgo – bila sem tudi zelooooo zadovoljna.

V sistemu nisem bila, so me pa vabili, pa se nisem dala. Verjamem, da jih nekaj zasluži, najbolj tisti, ki so prišli na začetku. Poleg tega pa, če hočeš zares uspeti, moraš to delati 24 ur, kar pa s službo in če imaš družino, to ravno ne uspeva.

Sicer pa nisem vedela, da to še obstaja oz. da to še vedno “laufa” pri nas.

Amway-evi izdelki so res zelo kvalitetni, vsaj kar sem jih do sedaj preizkusila (detergent za posodo in razna druga čistila, šampon za lase,…) in mislim, da se splača plačati malo več za tako kvaliteten izdelek. Pri teh izdelkih je resnično tako, da je dovolj že par kapljic čistila (ne tako kot tisto “nategovanje” v reklamah na TV).
V sistem pa mislim, da se ne splača iti, kot je rekla Sončnica, splačalo se je tistim, ki so bili med prvimi. Če bi hotel kaj zaslužiti, bi res moral delati 24 ur na dan.
Moje skromno mnenje. Lep pozdrav!

Jaz sem imela tisto univerzalno čistilo in ne morem trditi, da se mi je zdelo kaj posebnega.

A ni še nihče opazil na določenih Amwayevih čistilih, mrtvaške glave? Vsaj včasih so jo imeli. Je pa res, da je čistilo za čiščenje rosfraja krasno.

Jaz sem imela nek univerzalen prašek. Nič posebnega. Pred leti je nekaj mojih znancev sodelovalo v teh raznih sistemih in nihče niti od daleč ni videl velikih denarjev, kakršne so jim obljubljali. Verjetno je treba biti zares aktiven 24 ur na dan in tudi primeren tip za to. Sama sem bila na dveh predstavitvah in sem se počutila prav bedasto.

Zdravo,

moje mnenje je, da je kljub kakovosti izdelkov, sistem direktne prodaje v Sloveniji že popolnoma izčrpan in da ni možnosti da bi se ponovno vzpostavil.

Tržišče je prezasičeno z različnimi izdelki, kakovostnimi in manj kakovostnimi.
Kolega ki te nagovarja za vstop ima (verjetno) osebne interese v tej stvari. Zato raje poišči vir dodatnega zaslužka nekje drugje.

lp

Pozabila sem napisati še mnenje o poslu samem – prijateljica je prodajala zadevo – ni bilo kakšnih zaslužkov. Mislim, da je bilo bolj za silo in je zato nehala. Zadeva je že zasičena, saj teče že mnogo let.

Taksen znak se uporablja za strupe, to pa so vecinoma vsi detergenti – da pac kaksnemu americanu ne bi padlo na pamet kaj popiti iz te embalaze. So bile tozbe tudi ze za kaj takega. Ali denimo, da ni na neki mikrovalovni pecici pisalo, da ni za susenje zivih bitij. Gospa, ki je bila na ta nacin ob macko, je dobila mastno odskodnino… Sedaj to skrbno pise…

Sistem deluje, ne glede kdaj vstopiš. Kasneje je zagotovo težje, ker je tržišče bolj zasičeno kot na začetku. Stvar z mrežo Network teče že nekaj let. Mislim da 5 ali 6 let. Prej je bil pa Amway sam direktni prodajalec preko svojih potnikov. Kot AVON, danes.

Zadeva je dobro in pošteno zastavljena. Dober zaslužek pride samo s trdim delom in pravimi ljudmi, če jih dobiš v svojo mrežo, ki morajo širiti mrežo, da zaslužki naraščajo.

Vse bazira na nakupih oziroma prodaji izdelkov. Ker gre za koncentrate se količine relativno počasi obračajo, zato so za rast zaslužka potrebni predvsem novi kupci, novi trgi. Veriga se širi na Hrvaško in ostali jug.

Kvaliteta: Dobra
Cena: Previsoka

Zaslužek, če si agent: Odvisno, koliko novih kupcev pridobiš in oni dalje in…dalje in…..

No, zdaj veš zakaj te nagovarja.

Vendar mu lahko narediš uslugo in samo nekaj kupiš od njega, kar boš sicer preplačala, bo pa kvalitetno.

Dobro poznam te izdelke in jih uporabljam že vrsto let. Zdi se mi, da brez Amway čistil ne bi več znala, manj sem pa navdušena nad pralnimi sredstvi – niso zame pač nič posebnega. Pomembno je te izdelke uporabljati v skladu z navodili, da res dosežemo njihov max. učinek. Cene so primerne kvaliteti.
Glede aktivnega sodelovanja v sistemu: sem delala še v obdobju, ko se je švercalo iz Avstrije, nisem zaslužila ne vem kaj a takrat mi je vsak, še tako mali zaslužek prišel prav. Verjetno je narobe to-ob predstavitvi natvezijo bajne cifre, če bi bile realnejše, bi bilo manj razočaranih. Ampak!!!! Vedno in povsod-pri čemerkoli: brez nič ni nič! Je vredno poskusiti.

Zato pa, ker ni za piti oz.je nevarno, tudi za čiščenje po kuhinjah ne more biti priporočljiva uporaba. Jaz osebno raje uporabljam Goldnov LDC, pa ga lahko piješ, lahko solato z njim pereš in ni nevaren, je pa odličen za čiščenje.

Baje da je odškodnino (200.000 USD) dobila tudi gospa, ki je v McDonaldsu (drive-in) naročila kavo in se potem po nesreči polila. Ker je bila kava vroča se je opekla in je McDonalds tožila. Izgleda da bi jo morali opozoriti, naj se z vročo kavo ne poliva.

Cistila praviloma sodijo v kategorijo takih razkuzil, ki unicujejo mikroorganizme. Predvidevam, da ima cistilo, ki ga lahko pijes, silno malo ucinka na bakterije, kaj sele viruse, saj z nekaterimi bakterijami zivimo v sozitju (zlasti so pomembne v crevesju). Po drugi strani pa tista cistila, ki jih oglasujejo z “pobije cisto vse bakterije” ustvarjajo nekaksno umetno okolje, ki ni dobro za clovekov imunski sistem, saj je ta prav odvisen od mikroorganizmov v okolju, s katerimi je v stiku.

V Amwejevi druščini sem že približno štiri leta. V začetku me je zanimal posel, žal pa sem po kakšnem letu ugotovila, da jih mora biti za ta posel zainteresiranih več, če hočeš, da zaklapa. Če pri tem želiš uspeti, moraš žrtvovati ves prosti čas, poslušati kasete, brati knjige in se udeleževati srečanj, kjer dobiš motivacijo. Sistem je do potankosti dodelan, pri poslu nikoli nisi sam, saj se s tabo trudi tvoj sponzor, ki mu je interes, da uspeš, kajti njegovo plačilo pride šele takrat, ko uspeš ti. Sama sem žal prenehala, ker nisem imela podpore partnerja. Moji sponzorji so me še dolgo po tistem želeli pridobiti nazaj v posel, vendar sem izgubila motivacijo. Poznam pa ogromno ljudi, ki jim je uspelo in imajo bajne zaslužke in vso svobodo tega sveta. Ne hodijo v služo, imajo čas za družino in se lahko posvečajo stvarem, ki jih zanimajo.

Kar se izdelkov tiče: FANTASTIČNI, ENKRATNI, VREDNI SVOJE CENE! Ne morem si predstavljati svojega doma brez čistila za posodo, ki ga ne rabiš splahnjevati, univerzalnega čistila LOC, s katerim očistiš praktično vse, od pohištva, podov, madežev na obleki, čistila Pre-Wash sprej, s katerim pošpricaš madeže na obleki in odstrani tudi najtrdovratnejše, kot so drevesna smola, barva za lase ipd. Drugih izdelkov za pranje perila ne uporabjam, ker mi niso všeč.
Enkratna pa je tudi Artistry kozmetika. Kdor jo začne uporabjati, jo uporablja vedno. Teh izdelkov je zelo dosti, vsak dan pa prihajajo novi.

Če ne želiš delati posla, se lahko za majhen denar smo vpišeš kot kupec in kupuješ in uporabljaš izdelke. Jaz bi na tvojem mestu vsekakor to naredila, ti pa se odloči sam. In če boš zadovoljen imaš vedno prilžnost menjati status.

Lep pozdrav.
In še nekaj bi dodala. V članstvo se lahko vpišeš na več načinov: kot nosilec posla in posel delaš, kot stalni kupec, ki kupuje izdelke s popustom in tudi vpisuje nove člane, ali pa samo kot kupec, ki kupuje s popustom in o poslu ne razmišlja.

Nihče me ni prepričal, sama sem se pridružila verigi, da sem videla, kako to gre. Prva stvar, ki sem jo kupila, je bil prašek za perilo. Dober. Za primerjavo sem v Hardiju kupila prašek DAT-koncentrat (ups, nočem delat reklame), ki je zelo poceni in oprala belo perilo tako z enim kot drugim praškom. Rezultat: nobene razlike. Oprano je bilo tako, kot z recimo Weise R. Naslednjič sem kupila zobno pasto in ugotovila po dolgem in rednem času uporabe, da enako nalogo opravi tudi kakšna navadna pasta iz običajnih trgovin, pa še ceneje in ravno tako dobro. Poleg tega imam mojo družino preveč rada, da bi jo prepustila sami sebi, jaz pa bi letala od znanca do znanca in jih prepričevala o včlanitvi v piramido, tako da sem kar kmalu podpisala izstop iz verige. Sem pa vesela, da imam izkušnjo, kaera me ni stala prav veliko.

Sama sem pred nekaj leti poskusila članstvo v sistem Networking. Takrat sem bila samska in noro zaljubljana v nekega tip, ki se je ukvarjal s tem, tako da sem bila prepričana, da me bo pa le opazil, če bom zraven. Je pa dejstvo, da se moraš temu delu posvetiti 24 ur dnevno, tako da nimaš več nič časa zase. Pa tudi 100% moraš biti prepričan v kvaliteto izdelkov, ki pa so po mojem mnenju dokaj kvalitetni, a občutno predragi.
Imajo pa ti “vodje” en krasen način prepričevanja in “fopanja” potencialnih članov. Če se le malce naiven in če potrebuješ zaslužek (kdo pa ga ne?) te lahko kar hitro prepričajo, da si takoj zraven. Potem pa ugotoviš, da je za tisti majhen procent zaslužka potrebno velikooooo časa in truda. Poleg vsega pa je Slovenija prenapolnjena s takimi in podobnimi zadevami (Golden…), pa še kupna moč je nizka. Glede na to, da se v glavnem pri Amwayu uporabljajo koncentrati, je poraba čistil in kozmetike majhna, tako da ti en kos čistila zadošča za dolgo časa.

Priporočam vam, da ne nasedete in ne vstopajte v članstvo. Če ne boste res zagnani, boste s tem imeli res samo izgubo tako kot jaz (pa še brez tistega fanta sem ostala). Moji znanci, ki so me pripeljali zraven so bili polni idej in elana, ampak danes je vse tiho….

Lep pozdrav!

Kdo bi si mislil, da bo tak odziv???
Najlepša hvala vsem, za odgovore.

Zdravo,
sama ne maram preveč, da ti neki neznani ljudje obljubljajo bajne zaslužke (za ne preveč dela), zato z Amway nimam nič. Je pa moja prijateljica popolnoma zasvojena s tem in prepričana, da bo prav kmalu kasirala tam okoli 300.000 Sit mesečno in to kao do konca življenja. Pred kakšnim letom, ko se je spravila k zadevi me je vlekla sabo na eno presentacijo kozmetike v Moderno galerijo. Nič ne rečem, vse OK. Presentacija, nek angleški frizer, ki je na odru friziral ljudi (in ob tem seveda bajno hvalil Amway preparate) in potem tudi pogostitev. Me je pa motilo, ker vsi letajo okoli tebe in samo govorijo o denarju, plačanih počitnicah … Ampak, denar ne more kar na kup letati, še posebno ne v današnjih časih, ko je takim “verigam” po moje že malo odklenkalo. In še vsa tista večdnevna srečanja s seminarji, ko si moraš sam plačati vse. Po moje se ne izplača. Prijateljici (ki je trenutno na Hrvaškem, ker so ji njeni “šefi” povedali, da je slovenski trg prtenasičen in naj se raje preorientira na ene 500 km južnije področje) pa želi, da jo bo čimprej srečala pamet, saj ima po moji presoji že čisto oprane možgane. Drugače v tej verigi itak ne moreš funkcionirati.

LP vsem in zanimiv vikend.

Ja se kar strinjam, da jim sfrizirajo možgane bolj kot lasišče.
Sicer je pa stvar poštena in korektna. Veriga nima veze, ker vse bazira na prodaji artiklov. Če je zadostna je denarja dovolj, če ni, je potrebno iskati nove trge ali nove artikle, ki jih bodo kupovali obstoječi člani.

Vseeno je stvar dobra, samo jest se je ne grem, ker se mi ne ljubi skakat okoli in prepričevat ljudi, kako lahko obogatijo.

New Report

Close