ampule strupene za nas, kaj pa za psa???
ZELO je škodljivo za živali.
Proti bolham,klopom je zelo učinkovito EMME olje, ki ga lahko zmešaš z filtrirano, ali destilirano vodo in špricaš psa 2 x na teden, odvisno če ga vmes spere dež, pa še enkrat ponoviš.Ampak ljudem se to ne ljubi in rajši 1 x na mesec uporabijo strupeno zadevo.
Saj tablete proti parazitom so tudi zelo-ZELO škodljive za prebavni sistem, ampak so pa simpl a ne-ni ti treba veliko misliti.
Jaz npr. svojemu psu dam česen v kapsulah in kajensko suho mleto pekočo paprikov kapsulo jo dam, tako da pes ne pride v stik z njo v gobcu.Za parazite pa je dobro tudi surovo-naribano korenje (1 žlico na 5 kg teže) mu zmešam med mleto meso in še 1 jajce dam vmes da se bolj prilepi na hrano.Imam rad svojega psa in nanj gledam kot na svojega dobrega prijatelja, ki mu želi res vse najboljše, saj tudi on meni-vedno ko pridem domov me je vesel in cvili pred vrati ko me začuti, mi da lubčka in se šmugla med nogami, miga z repkom in me je neizmerno vesel-JAZ TUDI NJEGA !!!
Surovahrana- imam to olje na mizi doma. Imenuje se NEEM olje..
A je to ista stvar? notri so neka semena in mi ni jasno kako naj to zmešam z vodo in jo prešpricam.?
A se bo izmešalo z vodo?. V trgovini prodajalka pojma nima kaj prodaja. oNA NE VE,DA SE S TEM LAHKO PREŠPRICA PES. PIŠUKA EJ, DELA NEKAJ KAR NE OBVLADA
ups za velike črke.
Prosim, če mi napišeš in hvala ti veš :-))