Najdi forum

AML

Pozdravljeni!
Že nekaj časa pregledujem ta forum in želel bi Vam izreči vse pohvale in priznanja, saj z njim pomagate marsikomu. Sedaj upam, da boste lahko tudi meni oziroma mi svetovali.
Naj na kratko opišem svoj problem oz. položaj. Pred dobrim letom so mi odkrili MDS, ki pa je hitro napredoval v AML. Po dokaj burnih komplikacijah sem imel v začetku maja nesorodno presaditev KMC. Sedaj kar lepo okrevam doma. Ostalo je nekaj posledic po zdravljenju, vendar sem se z večino kar sprijaznil. Saj glede na stanje pred presaditvijo KMC-ja zgledam dobro in se tako tudi počutim.
Moj trenutni največji problem so bolečine v nogah. V podplatih občutim pekočo bolečino in “mravlince”.To se z hojo oz. obremenitvijo še stopnjuje. Tudi v mečnih mišicah občutim bolečino,ki se širi proti kolenom. Doktor mi je na pregledu predpisal mazilo ( 20% kuterid), vendar po uporabi le tega ni bistvenega zbolšanja. Zanima me, če je še kdo imel podobne probleme in kako jih je reševal?
Ob tej priliki bi se zahvalil Vsemu osebju na hematološkem oddelku UKC-ja za potrpežljivo skrb in pomoč pri zdravljenju, še posebno pa prim. dr. J. Pretnarju, dr. Zupanovi in dr. Todorovi.
Za prvič naj bo dovolj. Lep pozdrav in še veliko zdravja želim Vsem Zdenko.

Ojla!

Zaradi zdravljena so verjetno prizadeti živci.
Meni so pomagali dodatki kvalitetnega b-komplexa in drugi dodatki.
Želim ti vse najboljše…

Pozdravljeni!

Hvala za nasvet. Bom poizkusil tudi to.
LP Zdenko

New Report

Close