ameriški slamnik
Z Imunalom – kapljicami, začnem že oktobra preventivno in jih jemljem 6 tednov, mi zelo pomagajo, že dolgo nisem bila nič bolna pozimi. Je pa res, da se ne rokujem, če pa drugače ne gre, se grem takoj, ko je potem možnost, umiti roke. Tudi sicer si roke ob prihodu domov, vedno takoj umijem. Drgnem si jih 15 sekund, manj ne pomaga:-) vsaj tako je bilo priporočeno od strani infekcijske klinike. Morda bo katera kaj hecnega pripomnila:-) ampak jaz štejem do štirinajst in imam dober občutek, da sem se res znebila kakšnega virusa.. Najhujši so ročaji nakupovalnih vozičkov ter kljuke, tam bacilov in virusov kar mrgoli:-))
LP
Takole: slamnik je pokrivalo, ki nam žaščiti glavo, če ga nanjo poveznemo in res mi ni znano, da bi karkoli stimuliral????
Z zdravilnimi rastlinami pa je potrebno biti potrpežljiv, jih negovati in nato iz njih pripraviti ustrezne pripravke.
Podobno, kot pri sadju: hruške sušimo in so odlična malica; lahko stisnemo sok, ki nas odžeja in deloma nahrani, če je bolj kašast; lahko pa po posebnem postopku pripravimo hruškovo žganje…..
Echinaforce kapljice ali tablete vsebujejo alkoholni izvleček zdravilne rastline, ki ji rečemo tudi Ameriški slamnik in ima dokazano imunomodulatorno delovanje. Pomeni, da uravnava imunski odziv. Meni in mojim že več sezon zelo uspešno :))
Pa srečno