AMC posoda
Andrej,
jaz ti lahko povem samo o uporabnosti. Imamo jo okoli 15 let in je se vedno skoraj kot nova in to kljub temu, da
moja mami včasih kaj zažge in to orenk (beri pol centimetra prižganega fižola na dnu posode ali pol centimetra prižgane marmelade).
– v t.i. kombi posode pripravljamo in shranjujemo solate (človek bi pričakoval, da se bodo poznali madeži od kisa, na plastiki se).
– ekonom pokrovke so faca (ko se nam mudi, je marsikaj skuhano en dva tri, danes recimo sojina juha)
V glavnem pri nas smo zeloooo zadovoljni z njom je pa cena res problem, ampak če to amortiziraš na ćivljensko dobo, sploh ni tako hudo.
Tudi jaz bi pa rada vedela, kje se to kupi in kakšna je cena, namreč naša posoda je ena od tistih velikih in nam manjka kak manjši kos.
Jagoda
Mi imamo AMC posodo in je res super. Hrana se hitro skuha, za pečenje ne uporabljamo olja, zelenjavo in krompir kuhamo v 1 dcl vode,…
Posoda se lahko kupi preko njihovih predstavnikov, ki ti najprej na domu skuhajo super večerjo in ti s tem predstavijo uporabo AMC posode . Ker če posode ne uporabljaš pravilno zgubi svoj namen.
Glede cen ti pa ne znam povedat, ker smo jo mi dobili za darilo (vem pa da je drago).
lp Vesna
Posoda je zakon.
Jaz jo vedno tovorim sabo tudi na morje v prikolico. Imam jo ze kaksnih 10 let in me se niti enkrat ni razocarala. Ko sem jo kupovala so bili na voljo samo veliki kompleti ( s servisnimi pladnji…), sedaj pa se dobijo tudi manjsi in lahko nakup zelo prilagodis svojim potrebam, pa tudi dokupis lahko kaksen kos kasneje. Poklici jih in naj ti naredijo predstavitev, da boste znali izkoristiti vse prednosti, saj je sicer brez veze, ker je zadeva kar draga.
AMC Alfa Metalcraft d.o.o.
Bravničarjeva ul. 8
PP 3711
1001 Ljubljana
Tel. + 386 61 507 21 94
ax. + 386 61 519 06 14
E-Mail amc@eunet
Pa dober tek!
Mi jo tudi imamo in je super. Ni potrebn uporabljati maščobe, hitro je vse pripravljeno. Npr. nalupiš krompir, daš čisto malo vode, osoliš, daš na ogenj, da zavre, ugasneš. Mi smo šli potem velikokrat po nakupih, prišli čez 1-2nazaj in je bil krompir kuhan, še topel,… Skratka super.
Vredna svojega denarja.
So pa skoraj enako dobri tudi piskri s pokrovkami s termostati, ki so pa bistveno cenejši.
Interesenti za pravilno in zdravo pripravo hrane!
Na enostaven in kratek način vas lahko naučimo izrabiti AMC sistem;
-praktični prikaz na domu,
-tečaj/ šola kuhanja, (traja cca tri ure, kuhamo in pečemo na AMC sistemu, pripravim med 6-11 vrst hrane, spremljamo ves potek, pojemo vse, kar se je pripravilo…, mimogrede spoznate novosti,
vrši se mesečno, v področni pisarni, 2204 Miklavž, Ptujska c. 13.
Prijave na gsm: 041 636 604, Dušan