Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina AMBULANTA ZA MALE ŽIVALI POBREŽJE – Maribor

AMBULANTA ZA MALE ŽIVALI POBREŽJE – Maribor

V januarju 2015 smo v AMBULANTI ZA MALE ŽIVALI POBREŽJE v Mariboru, v Prečni ulici 9b, dali uspavati 20-let starega bolnega mačka (imel je kostnega raka) in v istem mesecu smo v isti ambulanti tudi dali sterilizirati 6-mesečno muco. Z obema storitvama smo bili zelo zadovoljni. Zadovoljni smo bili z strokovnostjo zaposlenih in z njihovo komunikacijo. Zdravniki smo nam tam razložili cel postopek obeh posegov, se pogovorili z nami in nas razrešili vsakega dvoma. Strokovni, prijazni in cenovno ugodni, zato VSE POHVALE in jih tudi priporočam drugim ljubiteljem živali.

Lp, Zlatka

Meni in še mnogim pa je dr. klemenčič nekdanji veterinar te klinike ubil hišnega ljuljenca vet je bil alkoholik, moja muca je na dan dobila po 20 injekcij do 30- na kar je izgubila bitko.

Naj povem, da PREDEN smo jo pripeljali ji ni bilo NIČ. Na koncu, odpoved vseh organov in razlitje žolca.

Za Princlja iz te klinike sem pa slišala da NIMA POJMA o malih živalih, ker je dela z govedom in prašiči in je nardil izpit še za majhne živali.
Tako na horuk

Marsikaj sem o tej kliniiki prebrala, koliko živali je dr. klemenčič ubil, da so bili kot moja mucka poskusni zajčki, mladiča maltežana aj bi tako grobo obravnaval, da je psiček poginil.

dober glas se širi v deveto glas, slab še dlje.

Starši so peljali psičko k njemu in ji je na silo dal 20. to injekcijo , tako na silo, da je vsa kri brizgala okrog, psičla stara 2 meseca, samojedka.

Na kar je izginil, pa še nam je rekel kako grdo ravnamo s psom, da IMA PLJUČNICO.

Smo jo peljali v drugo kliniko psička 100% zdrava

NE, to niso veterinarji to so ZASLUŽKARJ

Pred 7 leti smo v to ambulanto pripeljali naso psicko, ki jo je zbil avto. Ko smo bili tam je rekel “da bo vse okej” in da lahko pridemo cez 2 uri po njo. Klical nas je uro kasneje in rekel da je poginila. Noben neve zakaj. Ker je bil to moj prvi pes in ker je umrla na tak grd nacin, sem imela zeljo, da jo vsaj nekje pokopam. Ko smo izrazili to zeljo je rekel da je ne moremo dobit. Tudi nevem zakaj. Ceprav je minilo 7 let, se se zdaj sprasujem kaj je v resnici bilo.

New Report

Close