Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza amalgam

amalgam

Pozdravček vsem,

danes sem ravno prebirala pošto in prijateljica mi je posredovala nek zanimiv članek,

http://www.vivalis.si/index.php?option=com_content&task=view&id=50&Itemid=1

Lep pozdrav vsem,

enaMB

Pozdravljeni vsi!

O amalgamu in njegovih škodljivih posledicah obstaja že veliko gradiva (žal v angleščini), povzroča pa lahko celo vrsto bolezni, med drugim tudi MS ali fibromialgijo (kot jo imam jaz). Sama sem si že zamenjala plombe in tudi sledim napotkom za razstrupljanje od živega srebra. Ker se bodo pravi rezultati pokazali šele čez nekaj mesecev, se takrat še enkrat javim in vam poročam kako in kaj. Zaenkrat pa sem si s tem načinom že pozdravila sindrom razdraženega črevesja.

Ne obupajte, skupaj bomo našli nove poti do boljšega zdravja!

Lp, Stanka

zanima me, kako se razstrupljaš….opiši malo tvoj način življenja, tudi jaz sem si dala namreč zamenjat vse plombe….
res me ful zanima, ker se mi zdi, da sem enkrat jaz mogoče celo zaužila nekaj živega srebra…(otrok)

Hvala in lp

Živjo!

Razstrupljam se po načinu, ki ga opisuje dr.Cutler in ki mu sledi velika večina ljudi, zastruplenih s težkimi kovinami. Na njihovem forumu opisujejo presenetljive spremembe na bolje. Link, kjer si lahko preberete kaj več: http://www.noamalgam.com; link, kjer naročite testiranje las na težke kovine: http://www.doctorsdata.com/home.asp
Žal je vse v angleščini, a upam, da vam to ne bo delalo težav.

Omenjeno razstrupljanje je kar zapleteno. Snovi, s katerimi se razstruplja, se imenujejo helatorji (ALA, DMSA…), ki so v osnovi različne kisline. Jemlje se jih na vsake 3 ure (tudi ponoči), vmes pa naredite odmore, sorazmerne s številom dni, ko ste jemali helatorje (na primer: 1 teden jemljete helatorje, 1 teden ne jemljete ničesar). Med razstrupljanjem dodajate še antioksidante in po možnosti silimarin za zaščito jeter.

Vsekakor je najbolje najprej vse skupaj dobro naštudirati. Dr.Cutler je o tem napisal 2 knjigi, kjer je vse podrobno razloženo. Za kakšno dodatno informacijo pa lahko pokličete tudi mene. 040/ 500 744 Stanka

Pa en lep, topel pozdrav!

hvala za odgovor, zanima me, kje pri nas se da opavit ta test na težke kovine???

LP

Pri nas sicer obstajajo neki testi, vendar težke kovine iščejo v urinu in krvi, kar pa je napačno. Tak test je primeren pri akutnih zastrupitvah, ne pa pri kroničnih.
Osebno še nisem slišala, da bi pri nas obstajal kakšen laboratorij za testiranje las. Mogoče bi vedel kdo drug…

Pozdravček, Stanka

Tudi jaz menjam trenutno plombe čeprav mi vsaka zamenjana plomba prinese sesutje imunskega sistema in viroze in slabo počutje ..mislim da pri nas to merjanje opravijo v energijskem centru v ljubljani .pošljejo v laboratorij v nemčijo ..drugače pa trenutno pijem alge in zaužijem ogromno mineralov ..potem sledi še drugo razstrupljanje

Analize živega srebra v krvi, blatu in urinu res kažejo zgolj sliko trenutne obremenjenosti z živim srebrom in še to ne popolno, saj pokažejo le količine, ki so še v obtoku. Znano pa je, da se živo srebro akumulira v ledvicah, živčevju in možganih. Iz analize las lahko dobimo vpogled malo dlje v preteklost, vendar pa lasje zrastejo okrog 1 cm na mesec, tako da tudi s tem testom ne moremo točno oceniti obremenjenosti. Zlati standard je provokacijski test z npr. DMSA, ki ga lahko opravijo na KC – oddelku za zastrupitve, če ocenijo smiselnost…

Je pa zdaj na voljo analiza porfirinov v urinu, ki so jo letos vpeljali na KIKKB in jo priporoča slovenski ekpert za toksičnost živega srebra prim. dr. Kobal. Ker naj bi živo srebro nakopičeno v ledvicah motilo presnovo porfirinov, ta preiskava pokaže torej tudi zastrupitve, ki so se zgodile pred več časa. Samoplačniško ta preiskava stane 25 €, morda pa boste našli kakšnega dobrega zdravnika, ki vam bo to preiskavo naročil – če ga boste našli, ste naprošeni, da to sporočite tudi drugim…

Z živim srebrom se ukvarjamo tudi pri avtizmu in če vas zanima kaj več, lahko najdete tukaj http://freeweb.siol.net/dakoren/
Lp, Danilo

New Report

Close