alya
kaj si mislte o alyi? men je ona ful uredu!!! mislm da bi mogla ona zmagat na emi ker je tista pesem bla res zlo uredu!!! pa tut tko je ful uredu, briga njo kaj si drugi misljo o njej…tak vtis mi daje in men je to pr cloveku ful uredu….
Obleče naj se …
ah zakaj…ce ma uredu body nej pokaze ce ji pase! no pa sej usak ma drugacn pogledan na svet…
a je to kaka frišna kurba iz tromostovja?
te pa še ne poznam ha ha
men je zakon! sploh pa komad fluid
Meni njeno petje sploh ni všeč, ker poje in cvili čez nos. Pač moje osebno mnenje. Glede vokalov pa sem zelo kritična in občutljiva!
I am her fan No.1
LP
Pesmi so kar OK, sicer preveč pop, da bi jaz to poslušala, ampak čisto spodobna reč. Moti pa me, da nima nekega svojega unikatnega imidža, ampak kopira C. Aguilero izpred 5 let, kar se tega tiče.
Majhna je kot pajac, pa kot da bi bla gumasta.stil ma pa čist kot da bi pobirala iz smetišča cunje.Čist zgrešena!!:pppp
Prijetno presenečenje in popestritev na slovenski glasbeni sceni. Končno spet nekaj kar ma svoj stil petja in imidža…brez pocukranih Natalij, Weissovk ipd…Men je fajn.
Kar se stila tiče – čista kopija Shakire……..Je pa verjetno popestritev za mlajše oči in ušesa.
pet ne zna, dela afno iz sebe, ideje pobira z mtv-ja, ampak, očitno folk to zagrabi…
torej-zakaj ne…
Meni je asica, svaka ji čast. Dobro mi poje, ful dober glas mi ima.
Fluid se strinjam, meni je ful dober, ono energičen, pa ona sama je taka energična, taka divja. I liked it a lot! 😉
Pa taka je, boli njo đoni, ampak je hkrati prikupna, to mi je všeč.
glas ma dober, ampak se mi zdi ta ki je zmagala boljša za evrovizijo
Zate, Spider, v opravičilo za etiketo =)
joj Blondy, potem ti še nisi prave dilce videla! Alya pač ima joške!
Forum je zaprt za komentiranje.