Alveo lahko bistveno omili vaše težave
Dober dan vam želim.
Tukaj sem zbral za vse tiste, ki se jim zdi njihov položaj zelo težek, morda celo brezizhoden nekaj informacij, ki vam lahko morebiti pomagajo najti nek način kako se lahko spopadete s svojimi težavami.
Gre se za povsem alternativno metodo, ki pa je v mnogo primerih prinesla zelo dobre rezultate.
Sredstvo ki ga priporočam je čudovit zeliščni sok Alveo pripravljen iz 24 najboljših zdravilnih zelišč iz vseh delov sveta. Iznajditelj Alvea je večkratni Dr. In strokovnjak za homeopatijo in naravne načine zdravljenja Dr. Sohrab Khosbin.
D Khosbin izhaja iz Irana, živi pa v Kanadi, kjer ima tudi privatno Kliniko.
Alveo je rezultat njegovih 15 letnih raziskav. Namen teh raziskav je bil najti sredstvo, ki bi lahko pomagalo vsakemu človeku, tako otroku kot starcu, ki ne bi imelo nobenih negativnih učinkov. Rezultat teh raziskav je Alveo. Alveo deluje na štirih temeljnih stopnjah tako:
1.da se človeško telo lahko osvobodi vseh mogočih strupov in posledic škodljivih sevanj
Alveo pomaga vsakemu, tudi zdravemu človeku, da izloči tudi take trdovratne strupe in druge skodljive snovi, ki so se leta nalagali v telesu. Organizem se torej čisti sam. Ta faza delovanja lahko traja več mesecev, odvisno od količine in vrste strupenih snovi, ki so se nakopičile v organizmu. Hkrati začenja delovati Alveo tudi na višjih stopnjah. Glej spodaj!
2. Oskrbi telo z potrebnimi minerali in vitamini
Alveo je izdelan po posebnem postopku iz najboljših in povsem čistih sestavin: Izvlečkov iz 24. izbranih zdravilnih zelišč. Ta napitek (normalno, če smo zdravi, ga pijemo vsak dan preventivno zjutraj najmanj pol ure pred jedjo, najbolje takoj ko se zbudimo- 10 do 30ml nam oskrbi telo z vsemi potrebnimi vitamini in minerali! In to v taki obliki, da jih človeško telo lahko tudi dejansko uporabi.
3. Pomaga pri pojavih opešanosti čutil, ki so pogosto posledica staranja, nepra-vilnega načina življenja ali kakih drugih bolezni.
Ljudje, ki redno, nekaj mesecev pijejo Alveo poročajo o splošnem izboljšanju vseh svojih sposobnosti in o neverjetno jasnemu dvigu življenske kvalitete na vseh nivojih.
4. Okrepiti človekov imunski sistem.
To je zadnja, najvažnejša stopnja delovanja Alvea. Človeški organizem je toliko okrepljen (in hkrati osvobojen balastov- glej zgoraj!), da se zmore spoprijeti z vzroki bolezni. Alveo torej nikakor ni zdravilo! Zdravila nam ponavadi ja preženejo simptome neke bolezni (in zelo pogosto povzročijo nove, druge, pogosto zelo velike težave. Kot naprimer kemotera-pija. Alveo čisti, krepi in jača organizem tako da je le ta pripravljen in sposoben, tam kjer so se bohotili bolezenski procesi le te nadomestiti s procesi znotraj organizma, ki človeka jačajo, bistveno dvignejo kvaliteto življenja na vseh nivojih. Imun sistem je po daljšem pitju Alvea bistveno okrepljen.
Alveo deluje tako dobro, da je njegov ustvarjalec sam bil dodobra presenečen, saj se mu je posrečilo bistveno več kot je bil sam pričakoval. Ob začetku pitja tega zelo okusnega soka se lahko zgodi, da se določene, že obstoječe težave še povečajo. Temu smo potem kos s tem da dozo zmanjšamo za nekaj dni ali pa naredimo kratko pavzo. Zdravila, ki smo jih do sedaj jemali, smemo brez skrbi jemati naprej. Drugo je seveda to, da bomo sčasoma sami spoznali, da dosedanjih zdravil ne potrebujemo več tako veliko kot doslej, oziroma, da dosedanjih zdravil po določenem času splo več ne rabimo.
Povdarjam samo to:
Alveo ni zdravilo.
Alveo je pripomoček, ki pomaga ostati (postati) zdrav.
Na poljskem priporočajo Alveo celo uradne ustanove kot dobro preventivo proti raku.
Jaz lahko iz lastne izkušnje vsakemu pitje tega zeliščnega soka toplo priporočam.
Na poljskem so znani in opisani primeri v katereh so si ljudje pomagali s konsekventnim pitjem večjih količin Alvea tudi v primerih, ko so bili s stališča uradne medicine že odpi-sani.
Naj pomaga tudi vam in vašim dragim!
Več informacij tukaj:
[email protected]
Pozdravljen gospod „midgaard”,
ne posiljajte mi vec reklam, ker drugic Vam bom poslala virus
A ste nasli cas, da so mnogi na dopustu… upam da se bo vseeno nasel kdo, da Vas bo sklencal…
Lepo Vas prosim, izberite si kaksno drugo vrsto “bolnikov”, ki bo lahko z Alveo postala zdrava…
O prehrambnih dodatkih pa smo itak ze debatirali pa se bomo, ko bom imela malo vec casa.
TUDI NEKATERI ANTIOXIDANTI FUNGIRAJO V IZOLIRANI OBLIKI, TO JE V PREHRAMBNIH DOPOLNILNIH PROIZVODIH KOT RAKOTVORNI ALI PA POSPESIJO TROSENJE RAKA.
kdor gleda samo na dobicek itak ne ve kaj je slaba vest, odgovornost … tak naj bi si iskal sluzbo, katero je sposoben opravljati… Je res tezko razumet, da fehtajo nekateri po internetu, da bi prodali produkte, ki jih lahko na veliko ponudijo sparu, MM ali kaksni kozmeticni trgovini…
Caji so najboljsi tisti, ki rastejo v domacem kraju, pa seveda imamo tudi slovenci sami caje in prehrano za razstrupljanje in vse sorte, v tem smislu se lahko rade volje prikljucite diskusijam na forumu… seve brezprofitno 😉
rakovi bolniki pa ne kupujejo naravne hrane v internetu, ampak jo naberejo v vrtu, na travniku ali v gozdu. Ker povdarek je se vedno na sekundarnih rastlinskih snoveh in to brez konzerviranja…
Ja, tale internet… ……………………………………
…………………………………
………………
LP
Dober dan gospa Wrba!
Jaz torej nisem noben “gospod Midgaard”
Tudi ni moj namen delati kakršne koli reklame. Pišem samo o stvareh, ki sem jih sam na svoji koži preizkusil.
In kolikor vem se midva osebno sploh nepoznava. Prosim vas, da nehate s tem, da mi podtikate kakršnekoli nemoralne nagibe kot naprimer:
> kdor gleda samo na dobicek itak ne ve kaj je slaba vest,
> odgovornost … tak naj bi si iskal sluzbo, katero je
> sposoben opravljati… Je res tezko razumet, da fehtajo
> nekateri po internetu, da bi prodali produkte, ki jih lahko na
> veliko ponudijo sparu, MM ali kaksni kozmeticni trgovini…
Moj namen ni priti na nepošten način do vašega ali katerega koli denarja.
Poročam pač o stvareh, ki jih poznam in jih povsem čiste vesti priporočam tudi drugim. Tudi vam.
Vaš prispevek kaže samo to, da pišete o stvareh, ki jih sploh ne poznate.
Alveo je ničkolikokrat preizkušen.
Poglejte si naprimer poljsko revijo “Zdrowie”
Lahko vam navedem tudi nakaj Linkov, da se lahko tudi na internetu sami prepričate za kaj gre. In seveda:
PRAV ZA TO, KER MI SPLOH NE GRE ZA PROFIT, SEM VAM PRIPRAVLJEN POKLONITI ENO STEKLENICO (950 ml) ALVEA.
Ko boste ga nekaj časa pili, boste šele lahko izrekli kakršno koli sodbo o tem.
Jaz sam sem prepričan, da bi se vaše počutje, če bi vi pili Alveo bistveno izboljšalo. Vsak, ki ga je preizkusil mi je to potrdil.
Tukaj, v tem forumu gre vendar za to, da se ljudem, ki iščejo neko alternativno pot ali pomoč, da informacije, ki bi utegnile biti zanje zanimive.
Lep pozdrav
🙂 gospod Roman, v mailu ni bilo tega imena…sory:)
zdaj se jih bo pa res mnogo javilo, ko boste podarjali. Hvala za Vaso ponudbo, ne rabim, imam celo omaro vzorcev.
tako se lovijo mravlje na med 🙂
Zakaj pa podarjate to?
A prodajate tudi?
Jaz ne berem revije, jaz berem studije, seveda mi jh lahko posljete v slovenskem in nemskem jeziku. Iz tega pa mora biti tudi izgledno za katero vrsto studije se gre. da ne bi bile kaksne od proizvajalca “frizirane”:))))))
Pisete: “Ko boste ga nekaj časa pili, boste šele lahko izrekli kakršno koli sodbo o tem. Jaz sam sem prepričan, da bi se vaše počutje, če bi vi pili Alveo bistveno izboljšalo.”
Strokovnjaki pac drugace “sodijo” (joj kaksna beseda:)))) o produktih. Kam pa pridemo, ce bi vse probali. Jaz sem Vas vprasala kako je to konzervirano, pa niste odgovorili, in ce se bom jaz pocutila bolje, ce bom to pila, o tem ne morete biti Vi prepricani, ker ne poznate niti vsebine.
to pa bi moral nekdo poznati, ki ponuja nekaj rakovim bolnikom v javnosti in v mnozicnih mailih.
Glede na “unterschwellige” sugestije, bi lahko zdaj navedla se vrsto zakonov ki jih krsite v zvezi s tem… pa ne bom, ker vem da niste vedeli in to opravici menda vse :)))
LP
Spostovana gospa Vrba!
Ne morem si kaj, da se ne bi vprašal v čigavem namenu pa vi nastopate tukaj. Zakaj le izlivate toliko žolča na moje prispevke?
Vas morebiti plačuje kemična industrija zato da tako uničujoče pišete o alternativnih metodah?
Prav neverjetno je.
Preberite si vendar tudi še enkrat sami kaj ste me vprašali v tem forumu in kaj sem vam odgovoril. Na vprašanja zastavljena v drugih forumih seveda odgovarjam tam.
Povzemam samo to, da o Alveu očitno nimate pojma, pa vendar pišete o tem.
Za vse, ki ste se zanimali za dodatne informacuje sem tukaj zbral nekaj linkov:
http://www.akuna-alveo.de/frei.html
http://www.akuna.org/alveod/dein.htm
http://www.alveo.info/html/inhaltstoffe_.html
tukaj je predstavljeno vseh 24 zelišč iz katerih je Alveo sestavljen.
Roman, pozdravljen!
Hvala za pojasnila glede soka. Kje pa se ga dobi, mogoče tudi v lekarnah ali le v določenih trgovinah?
Včasih je dobro poskusiti, kajti če ima človek občutek, da mu nekaj pomaga, je to več vredno kot sto zdravil.
Vseeno mislim, da marsikdo poišče pripomočke, ki so njemu najbližje. Nekateri nabiramo zdravilna zelišča in pijemo zeleni čaj, spet drugi prisegajo na švedsko grenčico … Vem da imamo tudi domači proizvod rdeče pese z medom, ki se ga lahko kupi v lekarnah. Menda tudi ta zelo pomaga krepiti imunsku sistem. Sto in en pripomoček je možen, za sto in enega človeka.
Torej, hvala za koristne napotke, kajti če bo le enemu pomagalo, si naredil veliko.
Srečno Majda
🙂
Seveda vsak isce tisto kar mu je najbljizje in to ne mora pomeniti da je najbolje. Je vedno odlocitev posameznika, to tudi razumem in temu nimam kaj dodati.
Zal mi je le, da bodo zato prikrajsani za strokovne informacije tisti, ki res iscejo optimalno pomoc.
Moje vprasanje pa je se vedno odprto: Kako je ta sok konzerviran?
In eno je prislo se raven 😉
Kako je konzervirana pesa z medom iz apoteke?
LP
Mogoce ima kdo kaj predlogov o zdravi naravni prehrani, katera prehrana vsebuje katere antioksidante 😉
Naj prevedem prve 4 stavke s spletne strani o Alveo:
//
Od vsih prvo vprasanje ženske ali moške sranke je vedno:
Pomaga to sredstvo in ali pomaga tudi v mojem primeru?
K temu en odločen JA!
Ker uspehi pri posameznem testiranju ne dovolijo nobene druge sodbe. //
Ne samo prvo vprašanje temvec od vsih prvo vprašanje;.joooojjjjjjj
Tu se lahko res samo čudim. Seveda en laik nasede besedam absolutnega pomena, kot so vsim, vedno, nobene;. In to kar tri takšne sugestilne besede v samo štirih stavkih!
Da ne govorimo še o tem, da pomaga to v *vsakem* primeru; to je protizakonita trditev.
Kjer ni tožilca, tudi ni krivca, a ne?
Jaz še vedno odločam o sredstvu, če pomaga ali lahko škodi, če imam sestavo sredstva; to pa ni nikjer podano. Niti mi ne morete odgovoriti na vprašanje kako je konzervirano:))))
Zakaj naj jaz berem cele ure, če vidim takoj, da je neseriozna reklama. Vi mi morate nuditi te podatke, ker vi priporočate, a ne?
In kje so zdaj tiste raziskave (v posameznem testiranju?)
Lep dan!
Torej:
Alveo nima dodanih nikakršnih posebaj dodanih Antioksidantov.
Vendar pa je treba povedati, da je zelišče:
Polygonum multiflorum ( Fo Ti ),
ki je tudi v Alveu močan, vendar naraven Antioksidant. Mimogrede rečeno- ta rastlina veže tudi takoimenovane proste radikale.
Toliko terej o Antioksidantih v Alveu.
Alveo je moč dobiti v steklenici, ki je neprodušno zaprta in tudi zaplombi-rana s posebno folijo, tako da smo lahko gotovi, da je v steklenici zares to kar na njej piše. Potem ko smo steklenico odprli, jo je treba hraniti v hla-dilniku. Dodatno je uporabljen kot konzervans tudi Kaliumsorbat.
Kot že rečeno lahko najdete seznam vseh rastlinskih izvlečkov z opisom njihovega delovanja tukaj:
http://www.alveo.info/html/inhaltstoffe_.html
Prav lepa hvala za tvoje besede, Majda.
Sam že vrsto let ne živim v Sloveniji in zato ne morem z gotovostjo trditi…
Zdi se mi pa, da v Sloveniji Alvea sploh še ne poznajo in ga tudi ni mogoče kupiti.
Naroči se ga lahko direktno v Berlinu. In da ne bo nesporazumov. Do Alvea lahko pride vsak zainteresiran z mojim posredovanjem, vendar ga ne kupi pri meni. Jaz sam živim na Danskem.
Kje in kako kupiti Alveo vam lahko povem, če se mi oglasite osebno, sicer bom spet obdolžen, da delam reklamo.
V resnici hočem samo deliti navdušenje nad tem prečudovitim sokom z drugimi. In predvsem tisti, ki so hudo bolni, boto zagotovo hvaležni, če bodo videli kako bistveno se še vendarle lahko dvigne kvaliteta življenja.
[email protected]
Pozdravljen gospod Roman,
Tudi na tej strani niso napisani dodatki. Od kje pa ste vzeli Vi to informacijo, da je uporabljen E202?
Hvala za tako „informativno” stran. Torej se gre v tem primeru za podjetje , pri katerih se lahko prekupčevalec registrira, in dobi procente. Za 60 steklenic dobijo 35% rabata… :)))) Zato pise, da se lahko tam zasluzi (v Network Marketingu do 100 000 dolarjev na mesec :))))) Potem bi se vsekakor splacalo kupiti direktno, ce bi bilo kaj pametnega. Ampak kdo bi potem lagal za podjetje?
Takšna podjetja veljajo v Nemčiji kot neseriozna. Distribitorji radi tudi navajajo da živijo v tujini, da jih ne bi dosegla nemška zakonodaja. Pravtako si jaz lahko v Nemčiji dobim mail naslov iz vsake druge države…
Na HP strani distribitorke iz Nordstead, ki ste jonavedli je kršenih mnogo zakonov (za DDR veljajo isti zakoni kot za ZRN.) …. Zakaj medicinski discaimer, če se ne gre za medicino, pa tudi tisti discaimer ne opraviči in ne brani pred zavajanjem in kršitvijo v smislu zakona o reklamah, o prehrambnih dodatkih, pa da so na HP objavljeni teksti medicinskega karakterja, ki pravtako zavajajo in nimajo s tem.
Smisel tega je nesramnost prodajalcev, da zavajajo s ključnimi besedami kot so „terapija” in „rak” človeka v stiski na njihovo stran in nakup produkta.
…. tudi izgovor, da je za vsebino odgovorno podjetje AKUNA ne pomaga nič. Pri Gesundheitsamtu so ze kopirali spletne strani, in bodo postopali v smislu zakona.
Pa saj to se Vas sploh ne tice, a ne? En prijatelj Vam je dal poskusit in samo to je bilo to:)))) Vam iz srca zelim, da bi bila oba s prijateljem zdrava in tudi ostala zdrava!
LP
Neverjetno je kako znaš ti zakomplicirati.
Prav zanima me kdo si in kaj počneš in v čigavem interesu.
Zdi se mi kot da hkrati nastopaš kot tožilka, zdravnica in policaj, ki nima pravega dela pa si iz dolgega časa sam izmišlja “primere”, ki bi jih naj reševal.
Popolnoma se strinjam z Majdinim stališčem, ki je tudi nekje jasno.
In prav neverjetno se mi zdi kako si lahko upaš podtikati drugim toliko zlega.
Mislim, da sem dovolj povedal o sebi: kdo sem in kaj počnem in tudi kje sem. Zdaj si na vrsti ti!
Kaj pravzaprav delaš?
Kje si?
In predvsem: Kdo te plačuje?
Ko boš jasno odgovorila na ta vprašanja, se pa lahko pogovarjava naprej.
Vsem ostalim, če sploh je kdo, ki ga ta diskusija še utegne zanimati, pa predlagam, da si sami pregledajo strani, ki sem jih navedel.
To kar piše Wrba tukaj je navadna provokacija. In zdi se mi (tako kot že v mnogih drugih prispevkih), da ona pravzaprav sploh ne razume tega kar bere. Pa naj bo napisano po Nemško ali po slovensko.
Lep pozdrav
Roman
gospod Roman,
tako se ne bova pogovarjala naprej.
Jaz Vam nikjer nisem dovolila, da me tikate…
In koj ko si dovolite tikati, mi ze podtikujete provokacijo.
Jaz poznam vecji del nemskih zakonov v zdravstvu napamet, kar pa se tice obmejnega predela o heilpraktikih in o prehrambnih izdelkih pa sploh.
Zakonodaja je del izobrazbe v medicini, vendar tega Vi ne morate vedeti.
Ce imaste Vi to za provokacijo, potem govori to o Vasem neznanju te stroke.
O moji osebi mi ni potrebno nicesar pisati, ker nicesar ne prodajam ali ponujam. Tako enostavno je to. Ce se bom naredila v kateremkoli pogledu krivo, dam prostovoljno moj naslov.
Poskusite premisliti kaj napisete, meni je to vedno pomagalo:))))
LP
Gospa Wrba!
1. Oprostite za tikanje. Se bom potrudil, da se več ne ponovi.
2. Tudi sam se nisem več pripravljen pogovarjati z vami tukaj dokler mi ne odgovorite na vprašanja, ki sem vam jih postavil.
3. Ne delam ničesar prepovedanega, niti nemoralnega zato se vaših groženj sploh ne bojim.
4. Namen taga Foruma ni pisati o vas, tudi če se zdite sebi še tako pomembni, zato bom v bodoče nadaljeval diskusijo z vami na forumu, ki je za to namenjen.
5. Alveo je dejansko čudovito sredstvo, ki je že mnogim pomagalo in jim bo pomagalo tudi v prihodnje. Ne glede na to ali je to vam všeč ali ne.
Lep pozdrav
Sem hitro izklopila tisto kriminalko na TV, ker je tukaj bolj zanimivo!
Roman, alternativa pomeni ali – ali. Torej skupaj z Alveo nobenega uradnega zdravljenja?
Kako so pa ugotovili, da tista zelišča pomagajo? Bi mi hotel razložiti, saj ne znam nemško in ne poljsko.
Polygonum je dresen, vem, ker jo stalno ven pulim z vrta, a raste tudi pri nas? mislim v Sloveniji. Če Iva mislim Vrba noče, pa meni pošlji tisto flašo!
LP Živa
Ne. Alveo ne pomeni ali ali.
Recimo če ima kdo kemoterapijo in je potem čisto na psu si lahko z rednim uživanjem Alvea svoje fizično in psihično stanje bistveno ublaži. Najbolje bi bilo začeti jemati Alveo čim prej in tudi ves čas ko smo na kemoterapiji. Prav je, da zdravniku enostavno odkrito povemo, da smo začeli jemati Alveo.Seveda ti Alvea ne bo predpisal noben zdravnik. Eni ga ne poznajo, mnogi ga nočejo spoznati. Potem pa Wrba mena sprašuje zakaj zdravniki potem ne zdravijo z Alveom. Treba bi bilo vprašati nje same. In predvsem je vprašanje ali je lahko v interesu tega celotnega sistema z klasišnimi zdravili, kemično industrijo itd sploh lahko v dolgoročnem interesu, da so ljudje bolj zdravi. O teh vprašanjih bi ob priliki prav rad debatiral. Zanima me naprimer, če ima kdo podatek koliko stane povprečno en dan kemoterapije v sloveniji in kolikšen je procent njenega uspeha. Obstajajo tukaj neki uradni podatki? Tudi če so le ti podatki še tako vprašljivi. Zanima me kaj trdi ta industrija sama.
No ja… Oprosti! Takoj se vrnem k temu za katero tukaj gre.
Ravnokar sem pri prevajanju spiska vseh zelišč, ki so v Alveu in opisov delovanja vsake sestavine posebaj. To gre pač malo dlje, ker nisem profesionalni prevajalec. Takoj ko bom to imel, lahko tukaj objavim.
Še enkrat, ker je to zelo pomembno.
Alveo ni mišljen kot nadomestilo za zdravila. Vsa zdravila lahko normalno jemljemo naprej.
Alveo je lahko s svojo čistostjo in popolno neoporečnostjo šok za organizem. Na zečetku kure se lehko katera od težav, subjektivno doživeto še poveča, tako kot je to zelo pogosto pri homeopatičnih zdravilih. V tem primeru je treba dozo zmanjšati za nekaj dni in potem postopno zviševati, ali pa narediti za nekaj dni pavzo in potem spet začeti. Zato mora vsak ugotoviti pravilno dozo zase sam. Za zdravega človeka, ne težjega kot 75kg je priporočana doza 30ml. V obdobjih, ko smo izpostavljeni velikom pritiskom, stresu ali imamo nadpovprečno veliko dela, lahko kolišino povečamo.
V primeru fanta iz Poljske, ki so ga poslali domov umret. Imel je tumor v glavi in kot posledica tega že tudi epileptične napade- so mu starši- češ zgubiti tako in tako ne moremo nič- na svojo pest zaželi dajati velike količine Alvea. Pil naj bi do 0,5l na dan! V enem mesecu so epileptični napadi izginili. Po nadaljnjih 2,5 mesecih ni bilo veš pri pregledu mogoče najti tumorja.
Seveda je upam vsakomur jasno, da to ne pomeni, da je s tem odkrita terapija, ki pomaga vsakomur in v vsakem primeru. In morda so v to čudežno zdravljenje bili vpleteni zudi drugi vzroki. Ja, morda zboli fant čez nekaj let spet in morda celo umre. Toda zdaj živi in mu očitno gre dobro.
Po drugi strani pa je tako, da ljudje, ki nekaj časa pijejo vsi po vrsti povečajo o bistvenem izboljšanju njihovega počutje. Vsakemu gre boljše kot mu je šlo in ravno to se mi zdi fantastično in me tako navdušuje.
Živa, vprašuješ kako so ugotovili, da Alveo pomaga.
Obširneje bom odgovoril na to vprašanje v enem naslednjih postov, sicer bo le ta predolg. Tukaj samo na kratko:
Recepturo za Alveo je iznašel Dr. Sohrab Khosbin. On prihaja iz Irana in živi v Kanadi. Je večkratni dr. medicinskih znanosti in strokovnjak tudi za homeopatijo, kitajsko medicino in prehrano. Alveo je rezultat dolgoletnega dela in raziskav v njegovi privatni kliniki v Kanadi. Na raziskavah, ki so konkretno vodile do Alvea je Dr. Khosbin delal 15 let. obširneje drugič.
In še vprašanje steklenice, ki je wrba noče.
Ravno pravi čas si se še javila, če živiš v Sloveniji. Kajti trenutno imam samo še dve steklenici pri svoji nečakinji v Sloveniji. Poštnina pa je zelo draga, če je treba pošiljati steklenico posebaj v Slovenijo. Prav rad ti poklonim eno steklenico in te vabim, da potem opišeš kako je Alveo nate deloval. Na moj mail mi prosim pošlji tvoj naslov kamor ti lahko počljem tukaj obljubljeno steklenico.
Prijeten dan ti želim
Roman