Najdi forum

ALU VHODNA VRATA

Kje ugodno kupiti alu vhodna vrata, razen Inotherma, Pirnar-ja in AJM-JA? Ti imajo namreč precej zasoljene cene…

Po tem se pa ponudba počasi preneha, vsaj kar se tiče kvalitetnejših in bolj uveljavljenih tudi boljših proizvajalcev.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Kaj pa kakšen s.p. mojster? Pozna kdo kakšnega?

Pri nas smo garažna vrata in vhodna vrata naročili pri firmi ZGONEC d.o.o., Mlaka 37a, Komenda. Takrat so bili najbolj ugodni in zelo v redu. Delali so nam v NM.Imajo svojo inetrnetno stran http://www.zgonec.si
Lep dan Ela.

Hvala!

Kli iz Logatca je preverjno profi firma – od začetka, do monatže in kasnejšega servisa

Kaj pa VOVKO v Ljubljani? Protivlomna vrata (enostranska) z montažo in brez težav s pospravljanjem starih okrog 1000€. Verjetno kaj manj ne bo nikjer.

LP!

Ma kakšne zasoljene cene…PVC plastika je za 500-600 eur nižja cena,kvaliteta pa neprimerljiva. Sej dobiš pri Pirnarju tut akcijske modele za okrog 1100 eur + davek. AJM je sranje! Inotherm je pa res predrag. lp

To je res, ampak akcijski modeli mi niso všeč, poleg tega pa se mi zdi bela barva vhodnih vrat grda in pusta. Plastika odpade! Zakaj je AJM sranje?

Zdravo!

Mi imamo aluminijasta vrata od podjetja SLO DOORS. Zadovoljni, cena pa je bila leta 2004 okrog 500.000,00 SIT

Lp

New Report

Close