Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Hormonske motnje Alternativne metode zdravljenja ?

Alternativne metode zdravljenja ?

Včeraj sem ujel na TV PIKA zanimiv intervju z 2 alternativnima zdravilcema, Igorjem Ogorevcem in Irmo Bembič, ki sta pripovedovala o svojih uspehih pri zdravljenju številnih kroničnih presnovnih boleznih, kot so težave z delovanjem ščitnice, sladkorna bolezen, osteoporoza, luskavica in rak. Med drugim je osnova njihove metode tudi dieta – hrana brez beljakovin živalskega izvora. Ta intervju je bil res nekaj posebnega in bo menda še ponovitev. Resnično priporočam.
Med drugim ima njuna terapevtska skupina enote po vsej Sloveniji , imajo tudi alternativno bolnišnico v Renčah pri Novi Gorici , kjer menda dosegajo izjemno dobre rezultate, med drugim garantirajo ozdravljenje luskavice v 4 tednih !

Danes, v petek ob 18 h bosta imela predstavitev svojega zdravljenja v KD Španski borci v Ljubljani. Info tudi na tel.: 01 5000234

Ker me zadeva zanima, pa danes ne bom imela časa priti na predavanje, vas prosim, če mi morda lahko posredujete podatke od te bolnišnice in kje točno se nahaja.
Hvala vam.

LP,
M.

Pozdravljena,
to zdravljenje se izvaja v Renčah v “MEDIC HOTEL-u”, Arčoni 8a, 5292 Renče, tel.: 05 331-07-20. Lahko pa si ogledaš tudi njihovo internetno stran http://www.medichotel.com
Lep večer še naprej.

New Report

Close