Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza “alternativa&klasična” zdravila

“alternativa&klasična” zdravila

Ojla! Končno sem zbrala nekaj poguma in šla brskat po netu za MS, in tako našla vas.
Diagnozo MS imam postavljeno od lanskega aprila, drugače pa sem imela prvi zagon že pred šestimi leti- odrevenelost kože na obrazu- Do lani mi je osebna zdravnica govorila da imam pač “eksotične” težave a to ni nič hudega. Dobro da sem srečala drugega zdravnika ki se mu je to vseeno zdelo “drugače eksotično”.
No sedaj si dajam injekcije Rebifa- štiri mesece. Zanima pa me to ; ali ima kdo kake bolj daljše izkušnje s homeopatijo? In ali se lahko hkrati jemlje homeopatska zdravila z Rebifom?

Pa še to ali se kdo ukvarja s “taj či-jem” ali makrobiotiko?

Vsem želim veliko zdravja sreče in pozitivne energije. Pozdravček

S homeopatskimi sredstvi se zdravim že eno leto. Kako delujejo ne vem, ker ne čutim nobene spremembe na bolše. Ker pa ni slabše, potem verjetno deluje. Brez vsakega problema lahko homeopatska zdravila mešaš s “kemijo”. Samo s pravo kavo, mantolom in zeleščnimi čaji se ne meša.
Poiskusi !!

Pozdravljena Eva

Mi lahko prosim še zaupaš pri kateremu homeopatu se zdraviš? A je med tem časom prišlo do kakega zagona? Baje da se stanje na začetku zdravljenja s homeopatskimi zdravili malo poslabša. Zelo? In kako veš ali je to zagon ali učinek na zdravila?

…najlepša hvala za odgovor
Lep pozdrav & srečno

Pozdravljena Tisa!

Sama ne bolujem, za to boleznijo, veliko pa vem o vaši bolezni,saj bolujeta tudi moji dve sodelavki. Tudi sama imam neozdravljivo bolezen” avtoimuni hepatitis.” Zdravim se že osem let, jemljem zelo močna zdravila, katera imajo hude stranske učinke. Bila sem na robu smrti. Ko
sem prišla iz bolnice, popolnoma shujšana, brez moči, volje. Takrat sem sklenila, da moram sama zase nekaj narediti. Začela sem pri zeliščih. Nato sem hodila k heomopatu, kateri pa je zahteval, da prekinem z kemičnimi zdravili. To sem tudi poskusila, vendar pa se mi je zdravje poslabšalo. Vsa ta leta poskušam vse, kar mi negdo predlaga, in tako živim. Nedolgo tega, pa so mi svetovali, da naj poskusim še z idelki Herbalifa. To počnem. Moram priznati, da po zelo kratkem
času, opažam spremembe na bolje. Imam veliko volje do življenja in največkrat pozabim, kakšno bolezen imam. Svetujem ti, imej veliko volje, in ne daj da te bolezem premaga.Kakor vsem vam na tem foromu želim veliko volje ,upanja in veliko zdravja.

Jožica

New Report

Close