Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza alternativa pr ms

alternativa pr ms

pozdrav vsem!
moj brat je star 16 let in ima ze dobro leto diagnosticirano ms. v bistvu pa me zanima bolj to,s kaksnimi alternativami ste ze probavali?
jasno mi je,da je pri tem tezko jasno oceniti ucinkovitost alternative,ker ne vemo,kako bi bilo brez nje,pa vendar me zanimajo vase izkusnje.

Jaz imam diagnozo dobrega pol leta. Zaenkrat zavračam injekcije, zatekla pa sem se k homeopatiji, akupunkturi, sprememba prehrane, matični mleček, svetlinovo olje, joga.

Zivjo!
Po priblizno 7 letih diagnosticirane MS sem se odlocil za spremembo taktike;)! Saj ne,da mi je slo kaj prevec slabo,pa vendar… Poskusil sem z jogo in 3 razlicnimi bioenergetiki. Prva me je prepricala v obstoj caker. Zadnji je bil pa Domancic. K njemu sem prisel ravno kaksen mesec po zagonu.Pred tem sem sel tudi na infuzijo. Stanje se je vracalo v normalo,a v 4 dnevih pri Domancicu so se stvari opazno izboljsale in zopet sem prisel na 100%. Potem sem bil se dvakrat. U ucinkih pa tezko govorim,ker pac nimam nobenih simptomov:)! No,ucinki so. Telo je po terapiji kar malce utrujeno, teen po njej imam pa totalni presezek energije:)!
Cao!

Ja sploh ne vem, če bom uspela priti do Domančiča. Kadar pokličem, mi naročijo naj pokličem čez en teden, mesec, ker imajo polno…

tudi moj brat redno hodi k njemu,in ker je imel pogoste zagone,je enkrat prisel k njemu ravno sredi enega,ko skoraj ni vec mogel hodit,in mu je zadevo popolnoma popravil in potem ni potreboval steroidov.
zdaj iscemo se kaksno zadevo ‘za pojest’,da bi mu pocasi in ne prevec agresivno okrepila imunski sistem.meni se zdi zelo dobra izbira svez maticni mlecek,kaj pa pravite na aloe vero?

Jaz poznam nekaj primerov MS ki sta so si okrepila imunski sistem s Fhes , pa tudi MAP je zelo primeren (ker se okrepijo tudi mišice kosti) . O vsem tem se je že precej pisalo po forumih , če kdo želim mu lahko več informacij pošljem po mailu. Fhes se naroča iz Švedske , fajn je če si zastopnik ker je tako ceneje . Map je uvožen v Sloveniji, se ga že da kupit. Jaz sicer nisem imela take diagnoze, je bila pa tudi huda in lahko rečem da sem si prav neverjetno okrepila imunski sistem s tem in že 2 leti in pol mi zdravje zelo dobro služi, prej pa sem imela 6 let stalno probleme. Ta dva dodatka sta med vsemi dodatki ki sem jih v vseh teh letih sprobala najbolj efektna in to že po kratkem času.

Na kratko pa tole:
Fhes je kremenov mineralni prah -silicijev hidrid. Študije so pokazale da podaljšuje življenje celic do dvakratno, daje najvišjo raven antioksidantske zaščite (s 5.2. kapsule na dan lahko dosežemo 99 % zaščito celic pred prostimi radikali), je povsem neškodljiv, povečuje telesno energijo, celično hidracijo, absorbcijo hranil, poveluje količino kisika v organizmu in normalizira biološko okolje. Pri meni osebno so bili učinki občuteni že drugi dan, v 14 dneh že bistvene spremembe na krvni sliki, v 3 mesecih so se vsi rezulati normalizirali – od takrat naprej že skoraj 2 leti držim tempo zelo dobrega imunskega sistema (kar je bil moj problem celo življenje)

Map ima visko prehransko vrednost – gre za idealno kombinacijo aminokislin za človeško telo in neverjetne 99 % izkoristek NNU – to pomeni da se 99 % izdelka porabi za tvorbo novih mišic in njihovo obnovo . Pri običajnih beljakovinah je ta izkoristek največ 48 % (jajca) kar pomeni da se razlika izkoristi kot neželjeni dušični odpadki ki v bistvu obremenjuje telo in presnovo.

Oba gornja izdelka uživam tudi sama že precej časa, učinki so vidni tako navznoter kot navzven. Kar nekaj z MS je to že poskusilo in ima odlične učinke. Mogoče bo kdo kaj povedal tudi na tem forumu.

Glede DOmančiča – tudi meni je pomagal in videla sem precj ljudi ki jim je pomagal , vendar to seveda ni pravilo , je pa definitivno zame najbolji terapvet na tem področju in tudi edini med njimi ki mi sploh je konkretno pomagal (tumor se je očitno zmanjšal – po 4 terapijah) . Vem pa da je čakalan doba dolga, vendar deluje će kar nekaj njegovih učencev po celi Sloveniji.

Če kdo želi pa mu lahko pošljem še kaj informacij od gornjih zadev po mailu.

Rina9
Mi lahko prosim, kaj več poveš o MAP-u za krepitev imunskega sistema.
hvala Tanča

Sem ti poslala informacije po mailu.

Tanča -si dobila mail, se mi je vrnil nazaj , mogoče mail ni pravi . Piši ti meni na mail da vidim tvoj mail.

Caw mene tut zanima alternativna medicina pr MS in izkusnje, kaksne mate pr tem.Mam 22 let in mesec pa pol diagnozo ms, Hvala..

Hvala,sem dobila po mailu.
čao Tanča

Ziv! Mene tudi zanima kaj vec o tem MAP-u. Kje bi lahko dobila se vec informacij? Hvala!

tas, ko sem ti hotela poslat email z člankom na tvoj naslov mi ga je vrnilo, ali ni pravi ali kaj -piši mi ti na mail da vidim tvoj pravi naslov, tega ki si ga objavila mi ne prime

pozdrav! nekoliko poznam map in ostale podobne preparate-razne kombinacije aminokislin in moram rec,da se za 3krat nizjo ceno zelo dobro skozi pride in da se map-a res ne splaca kupovat. kar se pa fhes tice,pa je zelo dober antioksidant,tako da ce ne poznate kaksnih drugih,vam priporocam tega.

Tincika , če praviš da poznaš podoben preparat mi prosim povej kateri , ker bi tudi jaz raje ceneje skozi prišla, ampak zaenkart tako kvalitetnega kot je Map še nisem odkrila -gre za to da mora imeti idealno kombinacijo veh esencialnih aminokisiln da lahko dosežeš 99 % izkoristek. Vsi ostali dodatki iz soje, kazeina in podobni ne pidejo v poštev ker nimajo izkoristka, oz ravno tako v telesu puščajo dušične odpadke kot beljakovine iz katerih so narejene. Sicer pa Map priporočajo tudi zdravniki,(ga tudi je iznašel zdravnik) celo za zdravljenje MS-tulle stran v italjanščini

http://www.guna.it/articoli/indice_senb_2.htm
(v Italiji je komercialno ime son formula , pri nas active shape -gre pa isto forumulo).

Če pa poznaš kak enakovreden produkt mi prosim napiši.

Zivjo, rina9! Tole je prvi forum, ki ga berem in nimam pojma, kako bi poslala na e-mail. Sem pa natancno napisala svoj mail (mogoce je bil prej brez pikice). Prosim, ce lahko posljes se enkrat. Hvala!

POZDRAVLJENI!

Redno prebiram vaš forun, čeprav ne bolujem za to boleznijo, vendar tudi sama imam neozdravljivo bolezen”Avtoimuni hepatitis” tudi sama sem poskusila vse bionergetike, heomopate, zeliščarje. Ne rečem da mi niso nič pomagali, od vsakega sem pobrala nekaj. Največ pa mi je pomagala ZDRAVA PREHRANA. Sedaj jemljem ža nekaj časa izdelke Herbalifa. V kratkem času opažam spremembe na bolje. To so menda izdelki za celo telo, za vse bolezni. Menda so nekatere bolezni povsem ozdravili. Vem kako je če si neozdravljivo bolan in celo veš kam te taka bolezen pripelje. Želim vam veliko volje do ozdravitve.

Kje si pa kupila ta *********?

Pozdrav vsem!
Izdelke lahko dobite pri moji prijateljici, ki ima že lepe izkušnje s posredovanjem teh kvalitetnih izdelkov in super rezultate pri svojih konzumentih.
Pokličite jo na 041- 449 870 ( med 8. in 10. uro ) ali pišite na elektonski naslov.

New Report

Close