Pozdrav,
Prejšnji teden sem imela tako zaprtost da sem jokala na wcju. Znanka pa mi je v soboto prinesla alo vera in resnično mi pomaga pri prebavi, zdaj grem kar tri krat na dan na potrebo. Ko sem se stehtala pa sem ugotovila da sem tudi shujšala za eno kg in to v tako kratkem času! Skrbi me, če je kaj narobe da imam sedaj ko pijem aloe vera gel tako veliko potrebo po wcju?
Živjo,
tudi moja izkušnja je dobra… sem probala pred dobrim mesecem, ker mi je svetovala prijateljica. Ona ga redno pije, vsako jutro malo. Ker sem nagnjena k zaprtosti in ne maram nič agresivnega, sem probala. Iz dneva v dan sem se počuila bolje, lažje, šele počasi, v ene dveh tednih, se mi je prebava uravnala. Ni me pa pregnalo.. mogoče ker sem pila v majhnih odmerkih..
Sem pa kupila tistega 100%, Fruit of the Earth v Sanolaborju.. ga majo na akciji.
Aloe vera je odlična izbira za vse, ki imamo težave s prebavo, tudi pri kandidi pomaga in celi ranice, tako da je želodec manj občutljiv. Sama sem ga sprobala, obvezno pa ga zaužijem pred obrokom na tešče, če pa pride kdaj tako da pojem kakšno neumnost, ki mi ne ustreza ali pa za kakšne praznike ko se človek prenaje in olajšanje ‘tiščanja’ pa ga spijem še po hrani.
Bi pa rada res opozorila, da bodite pozorni kaj kupijete – ker take sokove, ki imajo koristne učinke, kupovati v DMu ali mercatorju, mislim da ni ravno priporočljivo… Aloe sok mora biti pravilno pridelan in niso vsi 100%, velike je takih ki imajo nekaj aloe + druge stvari… (koščki in podobno)
Ni vsaka stvar ki vam jo ponujajo dobra za vas. Premislite in preglejte kaj kupujte, tako da se res bolj strinjam s predhodnico, da se take stvari, ki vplivajo na naše zdravje, raje kupuje v Sanolaborjih, lekarnah, specializiranih prodajalnah,.. nekako jim še vseeno bolj zaupam.