Najdi forum

Začela sem piti zjutraj na tešče Aloe Vera Gel, pa me zanima če tudi od vas kdo to pije in kakšne so njegove izkušnje s tem, napišite vsi ki kaj vete o tem.

Jaz imam Aloe Vero Gel v obliki kreme in jo vsakokrat, ko si kdo v družini kaj naredi (ureže, udari, popraska, …) namažem na boleče mesto in se mi zdi zelo OK.
Glede pitja pa ne vem nič.

Lep dan!

Ta gel je najbpljša stvar za opekline. Vedno ga imam doma. Za pitje je pa verjetno aloe vera (brez gel). To vem da pijejo pa nevem. če kaj pomaga.

Jaz sem ga začela piti poleti in sem vztrajala do decembra. Potem pa se mi je zdelo, da sem že dobra in sem nehala. Nakar sem v enem mesecu bila 2x prehlajena. Pa sem ga spet začela in počutim se super. Če me kaj matra želodec, si privoščim še eno dozo in ponavadi pomaga.

Jaz sem ga pila, ko sem študirala. Koncentracija je bila občutno boljša. Kar v tri dni ga ne pijem…

Sam gel pa je res fantastičen, kot so že opisale predhodnice.

kje pa se da kupiti ta napitek in koliko stane?

Jaz ga imam od Forever living in ga sama hodim iskat. Če želiš kaj več mi lahko pišeš na mail.

To prodajajo zastopniki firme Golden Neo Life Products. Cene ne vem, ker ga že dolgo nisem kupila.

Super zadeva, vsestranska! Samo ne jo vseskozi uporabljat, ker boš razvadila prebavo.

New Report

Close