Hmmmm, mogoče imaš še vseeno prevelik vnos kalorij glede na to kolikor jih porabiš… Čeprav, pri vseh teh vajah in športanju ki si jih naštela težko verjamem…
Ah, saj veš, vsakemu pač nekaj drugega pomaga, eni bodo poželi zavidljive uspehe brez velikega truda s telovadbo ipd., medtem ko se bodo morali drugi krepko potruditi… Vsak človek je pač unikaten… Vztrajaj horvat, pa ni hudič da se ne bi kaj premaknilo… 🙂
Punce nasvet: dajte malo več migat….meni je uspelo potem ko sem prebrala knjigo Jogging in se odločila da poskusim:
– če v enem letu 5x tedensko tečete 5 km (to pomeni cca 45 min počasnega teka) izgubite v enem letu 18 kg, brez spremebe hrane….če pa še malo pazite, npr. po 18 uri jeste le kaj lahkega ali se odrečete sladkarijam ste pa zmagale!!!! Ni bližnic!!! Ne alli!!!
Vedno znova isti odgovori na vprašanja, kako shujšat: tek, telovadba, gibanje …
Ja, saj je vse res – med temi aktivnostmi porabljaš več kalorij kot ob “normalnem” življenju in prideluješ dodatno mišično maso, ki spet kuri nekaj več kalorij. AMPAK – če moraš kalorije “na silo ven spravljat” s tekom in drugimi dodatnimi fizičnimi aktvnostmi, to vendarle pomeni, da še vedno zaužiješ preveč hrane. Če je ne bi, ti ne bi bilo potrebno tekati okrog, da bi odvečne kalorije izgubila. Ob povsem vsakdanjem življenju se teža mora zmanjševati, če je vnos kalorij manjši od porabe.
Ali sem jedla 2 tedna, hodila 4 krat na teden v fitnes, 40 min tekala po fitnes stezi, delala še razgivalne vaje, kolesarila zunaj, zdravo jedla, največ želenjave, rib in pila po 3 l vode, jedla tablete ali, pa nisem shujšala niti dekagrama. Mislim, da te tablete delujejo le pri tistih, ki jejo masno. Prebavo sem imela normalnom shujšati pa bi morala od 10 do 15 kg, ITM imam 29. Shujšala sem le v denarnico. Lep pozdrav naivnim, kot sem jaz.
Ali sem jedla 2 tedna, hodila 4 krat na teden v fitnes, 40 min tekala po fitnes stezi, delala še razgivalne vaje, kolesarila zunaj, zdravo jedla, največ želenjave, rib in pila po 3 l vode, jedla tablete ali, pa nisem shujšala niti dekagrama. Mislim, da te tablete delujejo le pri tistih, ki jejo masno. Prebavo sem imela normalnom shujšati pa bi morala od 10 do 15 kg, ITM imam 29. Shujšala sem le v denarnico. Lep pozdrav naivnim, kot sem jaz.
alli tablete jem že en mesec,zraven imam še deieto pa da bi rekla da sem zaradi tablet shujšala ne morem reč.Je pa res da se mi je prebava uredila,čeprav je zelo zoprna ta maščoba ko se izloča,saj imaš hlačke kar naprej rumene.Tako če slučajno vem da bom naslednji dan kam šla jih preprosto ne zaužijem.
Vse tablete za hujšanje kar sem jih probala so samo en mali pripomoček pri vsem skupaj. Najbolje je fizična aktivnost, dvakrat na teden po 1h – mal ogrevanja, mal vadbe da se dvigne srčni utrip in to je to.
Po porodu sem se imela 15kg preveč in sem hotela v kakšen letu zgubiti vse! Tablete sem jemala kakšen mesec po porodu (nisem dojila) in ne morem reči, da sem od tega dejansko shujšala. Kot novopečena mamica sem se odločila, da bom raje odšla na neko vadbo.
Ker je bilo poletje pa nisem hotela biti v kakšen zaprtem prostoru, pa še časa imaš na pretek, ko si na porodniški. Od vsega kar sem najdla nato na internetu sem šla na vadbo v naravi in jo res zelo priporočam.
Res, da nisem zgubila 15kg v pol leta, sem pa zdaj po slabem letu s samo še 10kg viška, kar pa bom uredila se s prilagojeno prehrano. So pa full fajn punce in fantje, ki so mi dali motivacijo, še najboljše pa je ker si v skupini z ostalimi mamicami, ki imajo iste probleme. Vredno vsega denarja, pa ceneje od tablet!!! 😉
No pa še link za vse radovedne : www.aktivnamamica.si
Tablete za hujšanje – http://thermacuts.si Hotela sem samo povedati, da je Bureno ekstra! Shujšala sem 14 kg v slabih 2 mesecih, kilogrami pa niso se vrnili.