Najdi forum

Pozdrav vsem,

Sem v stiski zaradi alkohola. Danes sem prvic zacel iskati po slovenskih straneh.

Zivim namrec ze 12 let v Papui (Nova gvineja)

Imam res hud problem z alkoholom, pa mogoce bi se nasel nekdo za kaksno moralno pomoc in debato preko WA.

Imam namrec druzino, zeno in dve hceri (3 in 5), ki so totalno odvisni od mojega prihodka. V zadnjih dveh mesecij sem prakticno zapil vse in oni nimajo pojma. Zivijo namrec 1000km stran in jazs e nisem vrnil ze od konca Maja letos.

Mogoce, bi me lahko nekdo napotil na kaksno privatno konsultacijo al karkoli. Tukaj sem namrec sam, brez prijatlov in druzine in se vidim v spirali navzdolj.

Moji starsi so v Sloveniji ampak jih nebi bremenil z tem.

Hvala, za kaksrni koli nasvet.

Ce me kdo lahko kontakira, bom dal moj telefon.

Oprostite za napake, tukaj je 11 dopoldan, in sem ze popil 3 pive in 250ml vodke.

kaj hočeš povedati, da potrebuješ finančno pomoč, da se vrneš v Slovenijo? Pred kratkim mi je pisal nekaj podobnega (samo da ni bil zapit) zdravnik, ki želi domov pa nima denarja. Bil bi zadovoljen s kakšnimi 3 k EUR, bi to tebi bilo dovolj, da ne boš plaval s Papue v Slovenijo?

daj mi naslov tvoje žene, bom kar njej nakazal kakšno malenkost.

gargamel, tale tvoja zgodba je pa zelo šokantna. Lepo da si se priznal da imaš težavo in jo želiš rešiti. Pomojem bo zate najboljše da se streznes in greš do prve cerkvice in se pomoliš bogu. Velike težave zahtevajo veliko delo. Božje delo. Mir s teboj dragi sonarodnjak.

Hvala za odgovore. Ne rabim financne pomoci. Pa tudi veren nisem. Uradno sem sicer musliman, zaradi poroke z Indonezijko. Sem samo menil, da posting na ta forum, da mogoce lahko dobim kaksno moralno pomoc, preko chat-a.

ne vem gargamel, probaj spletno stran 7cups, tam imaš programe za chat z usposobljenimi ljudmi. Za pogovor in svetovanje na voljo 24/7.

Na spletni strani Aninimnih alkoholikov (Slovenija) je program srečanj in mislim, da so nekatera tudi na daljavo (zoom). Vabljen in se vidimo.

New Report

Close