Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! alkohol ki ne smrdi

alkohol ki ne smrdi

Pozdravljeni

Mogoče se vam bo zdelo bedasto vprašanje. Glede na to da delam v trgovini in imamo stalen stik s strankami in dobavitelji me zanima, ker sno v tem predprazničnem in prazničnem času, kateri alkohol ne bi smrdel. Ker sva dve poslovodkinji in imava v tem času ogromno stika z dobavitelji in seveda tudi nazdraviva in potem še s strankami bi naju zanimalo s čim naj nazdraviva da nama ne bi iz ust smrdelo po alkoholu potem ko bi bile na delobvnem mestu.
Vem da se lahko posluživa zvečilnimih gumijev samo to ne pride v poštev ker pred stankami ni ravno lepo prežvekovati oz. valjati žvečilnega po ustih.
Hvala

Vodka.

hvala za odgovor sam kaj ko je toliko vrst vodke.

Re: alkohol ki ne smrdi
Napisal: lotty4
Datum: 25.11.2008 09:52

hvala za odgovor sam kaj ko je toliko vrst vodke.

Nobena ne smrdi. Miksaj s kakšnim sokom ali pa Red Bull-om pa bo.

hvala, me saj letos ne bo sram, ma to je fulčl zoprno če si tako med ljudmi

Pa misliš, da moraš nazdravljati z alkoholom????

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Sramotno , kako boš pa delala , četudi ne boš smrdela ! Naj te bo sram , da boš taka opravljala delo , drugi trezni pa dela nimajo !!!!!
Malo se zamisli !!!!!

Ma dej ne najedaj! Kaj si iz AA?

Joj kaj vam pa je, kaj pa je narobe če pride kakšen dobavitelj in z njim nazdravim, in grem potem naprej delat. Pa nisem rekla da se ga bom napila ampak samo nazdravila. Še to naj povem da pridejo dobavitelji enkrat ali dvakrat na teden, tako da ni bojazni da bi PIJANA delala. Eni pa ste zakompleksani. Ma sto ljudi sto čudi.
Erin*nepr hvala ker razumeš situacijo.

Itak!!! ;.)))))

New Report

Close