alkohol!
Zdravo,….. prvic sem na tem foromu in se mi zlo dopade! Pac tut jaz imam probleme z alkoholom! Star sm 20let popivam skori vsaki drugi dan! Zavedam se tega dejanja,….da nikamor ne prpelje popivanje! In se tut zavedam da imam res hud problem! Ni sam to pac ko si v druzbi,….pr men je tut tko kot sm sam……se ga napijem,…. Imam res supr punco! pomaga mi! rad jo mam! Starse imam tud rad! Nikol ni blo kakih vecjih problemov z mano! Sam se zavedam kar pocnem! Morm tut mal nase mislt,…na svoje zdravje!…..ja vem,….lahko je govort,….sam uresnicet! je pa druga pesm! Bi se obrnil na AA sam me je sram,….nevem,….ce nebom zmogu drgac,…druge ni!
hvala vsem ka ste to prbrali! pac povedal sem.
lep pozdrav!
robi
Lep pozdrav!
Menim, da je pred vami še zelo dolgo in lahko tudi lepo življenje. Seveda, če boste razčistil z alkoholom. Leta vse prehitro bežijo in lepega dneva se boste zavedel, da so vsi okrog vas nekaj ustvarili, le vi še vedno nemo zrete v kozarec. Dlje časa, ko se človek predaja popivanju težje vidi svojo bedo in vse težje se odloči za odločilen korak, da bi prenehal popivati.
Menim, da bi bilo zelo dobro, da bi se o svojem problemu odkrito pogovoril s svojim dekletom in starši. Najbolje bo, da pokličete na telefonsko številko 01/43 82 25 in se odločite za skupino AA, ki je najbližja vašemu kraju. Življenje je sestavljeno iz odločitev.