alkohol
Lep pozdrav!
Sama sem pri sebi ugotovila, da sem alkoholičarka, teško se uprem alkoholu, ker sem do sedaj mislila, da bom močna in samozavesna, vendar vem, da samo tonem z njim. Zato sem se odločila, da bi hodla na sestanke anonimnih alkoholikov, vendar mi je nerodno… nujno rabim pomoč…
Prosim ZA MNENJA IN ODGOVORE….
Lep pozdrav vsem!
Nataša
Lep pozdrav!
Pravkar sem že odgovoril nekemu dekletu z istimi problemi. Življenje je sestavljeno iz odločitev. Če si res želite nekaj storiti v zvezi z Vašim alkoholizmom potem ne odlašajte in takoj pokličite naslednjo telefonsko številko: 01/433 82 25 anonimni alkoholiki
Če niste iz ljubljanskega konca potem Vas bodo napotili na kraj, ki je Vam najbližji. V skupini vas bodo toplo sprejeli.
Draga Nataša, s spoznanjem da si alkoholičarka, si naredila prvi najpomembnejši korak. To je temelj na katerem si lahko zgradiš lepo, zdravo prihodnost. Obrni se na AA ali pa na svojega zdravnika, ki te lahko vključi v ambulantno zdravljenje. Na ta način se zdravi moj mož in z njim enkrat tedensko obiskujem skupino. Lahko rečem le, da v naši družini spet sije sonce. Srečno.