Najdi forum

Dr. Baroody: ALKALIZIRAJTE ALI UMRITE

Kislinsko-bazične vrednosti hrane 20:80

oh, že spet ena pametna, s katero si bo mogoče zakomplicirati življenje!

Imaš prav! Ko je telo zakisano, se pa res zakomplicira.

jem po zdravi pameti, pa še nisem skisana. tako bom delala še naprej. če bom po nasvetih Kogarsižebodi te navade spremenila, bo bolj narobe.

Kombinacija živil, ki ustvarjajo m o č n o kislost

škrob – beljakovine
n.pr. meso – kruh krompir testenine

gnitje v želodcu un črevesju
razvoj bakterij in bolezni

Iz iste knjige

Nadaljevanje: m o č n a kislost:

dve vrsti močnih beljakovin
n.pr. piščanec, divjačina

meso – mleko
ustavi se razgradnja mesa

škrobna živila, žita, kosmiči – mleko
mleko se ne prebavi – gnitje

New Report

Close