Aljoša Redžepovič
Sploh ne č. Včasih so nas učili o mimikriji v šoli. A zdaj ne več. To s Čji je mimikrija.
Dvomim namreč, da bi dal sinu ime jasmin. Pr nas mislim da je to žensko ime, nekje pa očitno moško.
Vsekakor pa imata lahko skupek kromosom Y ker se priimki in y kromosomi prenašajo po očetu.
In ta določa možatost et al.
Pa je to le hec. me je pač mal spiknlo ko sem prebral enak priimek in ko sem bral ređepovic sem reku, saj ta priimk sem pa že nekje prebral na forumu.
Robert, a prčakujete v prekmurju še kaj toče v naslednih 3 tednih?
Zdravo vsem,
ne razumem zakaj morate biti vsi na tem forumu tako negativni. Negativno razmišljanje prinese še več negativnega v življenju. Sonce je zunaj zaradi vseh nas, prav tako morje in hribi. In namesto da bi vsi mi uživali življenje in se veselili, pa karkoli nam je že bog dal na razpolago, sedite/mo cele dneve za računalnikom in kritizirate ta svet okoli sebe. Kako ste patetični!
Začnimo se ukvarjati sami s seboj, ker imamo vsi mi dosti osebnih težav, kompleksov in drugih stvari te narave in verjamem, da bodo vsi ostali našli rešitev svojim težavam brez nas.
Probajmo z novim motom:”nazaj k naravi!”
Pustimo probleme drugih, ker jih poleg naših težav ne potrebujemo. Še svojih ne uspemo podelati!
Zdaj pa k dejanjem…pojdimo na zrak, se malo žogat in uživati v stvareh, ki so nam bile podarjene; morje, zrak, sonce :))
Z lepimi pozdravi iz Bele Krajine,
Nihad
Pozabila sem že na ta forum, po letu dni ga spet odprem in glej ga, Redžepoviča imate še vedno v želodcu, čeprav to nikomur ne koristi. Toliko je drugih zanimivih tem, vprašanj, informacij, o tem se pogovarjajte. Redžepovič odhaja v pokoj, novi sekretar bo Matjaž Juhart, sin gluhih staršev. Upam, ne bo deležen tolikšne “gnojnice”.
Vsem bralcem in piscem foruma želim lepe pomladne dni, več optimizma in sonca, pa lepo pozdravljeni.