Alio čistilo ta pralni stroj
Sem šla prav pogledat, ker sem ga kupila tudi sama.
Gre za taki dve modri flaški z rdečim pokrovčkom?
Pri meni so navodila v grščini, ampak, če odlimaš zgornjo nalepko, ugotoviš, da je spodaj še ena na kateri so navodila v slovenščini.
Piše pa takole: stroj moraš popolnoma izprazniti, potem s pokrovčka odlepiš nalepko oz. jeziček (pokrovček ostane gor) in položiš plastenko s pokrovom navzdol v stroj, tam kjer imaš reže za krožnike. Nato zalaufaš normalni program oz. vsaj na 65 stopinj. Nič ne dodajaš drugih sredstev.
Nikakor ne zlivaš čistila v predalček za prašek, kot ti je svetovala ena zgoraj!
tud moj pralni stroj nima rež za krožnike
sicer je pa meni serviser rekel, da se pralni in pomivalni stroj zadosti dobro očistita, če daš vanj (pralni – v boben, pomivalni – na košaro) pol litra alkoholnega kisa in sprožiš pralnega na 90 ali pomivalnega na najvišji temperaturi. Malo za varovanje okolja.
avtorici Takole:
Hvala lepa, zelo si se potrudila, ampak so v Hofru prodajali dve čistili, eno za pralni stroj in eno za pomivalni , ti imaš očitno za pomivalni, jaz pa sprašujem za pralni stroj. Pri mojem ni videti, da bi bili dve nalepki.
Darja2, hvala, se bom držala tvojih navodil: torej pustim cel program na 60st.C zlaufat do konca, z vsem spiranjem?