Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Ali veste??AC Zagreb-Zadar

Ali veste??AC Zagreb-Zadar

Mi lahko kdo pomaga odgovoriti,ali poiskati točen podatek,KDAJ bo končana avtocesta Zagreb-Zadar.Slišala sem,da letos junija!?Je morda še kdo slišal to,ali kaj bolj točnega?PROSIM POMAGAJTE!

:)))) ta je pa dobra!
kolk jaz poznam HR, te avtoceste še dolgo ne bo…vsaj lani na tej relaciji ni bilo opazit kakšnih drastičnih napredkov pri gradnji AC, da bi pa v 1 letu speljali tak odsek, pa skoraj težko verjamem…

bo treba še kar: Zagreb-Karlovac-Plitvička jezera- Obrovac- Zadar

lp

Tudi jaz sem to nekje prečitala, vendar samo določen odsek ceste naj bi bil letos do junija odprt, ne pa v celoti.

Ja, v Jani je prejsnji teden pisalo, da bo samo delcek AC odprt do letosnjega junija; to naj bi voznjo skrajsalo za urico; sicer pa se do leta 2005 nic.

Ja, ti Hrvati so ful pocasni!

Lp, Danica

Med prvomajskimi preazniki sem se peljal ravno ta odsek: zagreb – karlovac- plitvička, pa ni nikjre ne duha ne sluha o kakšno avtocesti.Da bo končana do konca junija? Bo, samo katerega leta……

Do 30.6. bo končan odsek Karlovac – Vukova Gorica – Mala Kapela (ali Žuta lokva, ne vem natančno). Bodoča cesta ne bo šla čez Plitvice.
Cestnina od ZG do Žute lokve bo 33 kun.
Pred 10 dnevi sem se peljal mimo in po mojem mnenju bodo končali do roka.

LPL

New Report

Close