Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Ali ti CSD res lahko zniža otroški dodatek???

Ali ti CSD res lahko zniža otroški dodatek???

Včeraj mi je premoženjski svetovalec povedal, da mu je že kar nekaj strank povedalo, da če imaš na otroka odprt račun na banki in tam nekaj varčuješ, ima CSD to na vpogled in lahko na podlagi teh sredstev zniža dodeljeni otroški dodatek. Pri varčevanju preko zavarovalnic pa tega vpogleda nimajo in lahko mirno varčuješ ne da bi ti kaj pobrali.

Ker sama misilm, da je to le marketinška poteza, saj se mi zdi, da to pač ne more biti res, bi pa vseeno rada vprašala, če kdo zares ve, kako je s tem??

Hvala,
Lep dan

vprašaj na CSD, tam ti bodo znali dati pravi odgovor.

Pa da jih spodbudim, naj me malo bolje preverijo in vzamejo še tistih nekaj eurov, ki jih dobim za dva otroka? Vsak ima svojo varčevalno knjižico, saj jim moja mama pogosto kaj primakne… pa žepnine, pa zobne miši, pa take…. se nabira….

Ne, ne upam si vprašat na CSD…. zato tu sprašujem….

Vseeno hvala.

poberejo ti sigurno ne nič. poglej v vlogo za otroški dodatek če je kje rubrika “privarčevano”. dohodek in privarčevano ni isto. moji hčeri imata tudi vsaka svoj trr (štipendija pač), pa nivem pri vlogi za otroški dodatek imela nobenega vprašanja koliko imata na trr-jih privarčevano (itak nimata nič).

Oh, na starševskem čveku so mi to samo še potrdili…. uf, uf, uf

na SČ so ti rekli, da upoštevajo obresti, ki pa jih upoštevajo tudi pri napovedi dohodnine. obresti so dohodek, varčevalni denar pa ne.

New Report

Close