ALI STE ŽE SLIŠALI ZA …
Skratka, skušal bom biti kratek…
Že 3 mesece uporabljam izdelek, o katerem lahko povem le najboljše… Alergije, katere so me v preteklosti dobesedno ubijale, še letos niti začutil nisem in da ne govorim o vse splošnem boljšem počutju…
Evo, kopiram več info …
Nitric oxide je pomemben regulator imunskih celic, ki pomagajo organizmu, da se bori proti infekcijam.
Nitro FX pomaga imunskemu sistemu ( Dr. Thomas Joseph Burke, Ph. D )
Leta 1994 je prvič predstavljen Noni.
Leta 2001 Enliven predstavi Noni-nitric oxide link.
Leta 2002 se nadaljujejo raziskave in ustvari se Nitro Fx.
Nitro FX je proizvod, ki bazira na Noniju in v organizmu ustvarja Nitric oksid !
Nitro FX producira 58-krat več Nitric oksida kot Noni sok !
Nitric Oxide je naravni plin, ki ga ustvarja človeški organizem z namenom popraviti, obdržati in braniti skoraj vsako celico v telesu. Telo ga potrebuje bolj kot srce potrebuje kisik.
Je ena od najbolj raziskovanih molekul v zgodovini medicine in je bila leta 1998 nagrajena z
Nobelovo nagrado v medicini.
Izboljšuje cirkulacijo Proti revmi
Omogoča vitaminom, mineralom in proteinom boljšo prepustnost do celic Ščiti in izboljšuje funkcije pljuč, srca, jeter, ledvic in ščitnice
Proti glavobolu in migreni Proti čiru
Izboljšuje funkcije možganov Zmanjšuje težave pri prostati in zmanjšuje število mokrenj med nočjo
Daje energijo, jača mentalno bistrost in izboljšuje koncentracijo pri učenju Zdravi seksualne funkcije, reproduktivne organe
Proti fibramialgiji
(kronična utrujenost ) Zmanjšuje bolečine in nelagodnosti pri menstrualnem ciklu
Proti kardiovaskularnim (srčnim) boleznim Proti kožnim boleznim, luskavici
Regulira krvni tlak in pomaga pri simptomih srčne kapi Pospešuje celjenje zlomov, prelomov, fraktur
Preprečuje holesterol
( maščoba v krvi ) Proti boleznim sklepov in kosti
( artritis in osteoporoza )
Regulira diabetes (krvni sladkor) Izboljšuje mobilnost
Reducira stres in frustracije Proti alergijam
Proti depresiji, distamiji (lažja oblika) in bipolarnega tipa depresije Zmanjšuje težo ( težave gojaznosti ), lajša izgorevanje maščobe ( hujšanje )
Regulira adrenalin Hitreje celi rane in opekline
Izboljšuje razpoloženje Proti infekcijam
Preprečuje napade panike Hitrejše okrevanje po vaji/športu
Izboljšuje kvaliteto spanja Pomaga pri odvajanju od kajenja
Proti astmi in drugim dihalnim boleznim Ščiti pred nastajanjem in popravlja vzrok malignih bolezni, karcinom (rak)
Pomaga pri izgradnji mišic in ublažuje vnetje mišic Preprečuje težave, ki so nastale zaradi kajenja
Zmanjšuje kronično in akutno bolečino in njihov vzrok; deluje protivnetno Ublažuje simptome multiple skleroze in Parkinsonove bolezni ter simptome HIV pozitivnih oseb
Deluje antivirusno in antibakterijsko in pomaga pri preprečevanju akutnih in kroničnih bolezni Obnavlja lasišče – izgubljeni lasje se pričnejo obnavljati
To ni zdravilo proti vsaki bolezni in podjetje tudi ne daje upanje v ozdravitev vseh bolezni ampak na zgornjem seznamu so navedene bolezni pri katerih je prišlo do vidnih izboljšanj zdravstvenega stanja (na temelju pričanja ljudi in znanstvenih dokazih).
NITRO FX na naraven način pomaga vse funkcije telesa privesti v NORMALNO stanje in pomaga telesu, da samo ozdravi.
NITRO FX vpliva na veliko različnih simptomov pri različnih stanjih zaradi katerih se telo počuti boljše.
Dodatne informacije in pričanja na http://www.nitrodoctor.com (Eng)
Embalaža NITRO FX:
• 15 ml ( testna-priročna majhna flaška ) za uporabo cca 7 dni in
• 60 ml ( normalna flaška ) za uporabo mesec dni.
Hranjenje:
NITRO FX-a ni potrebno hraniti v hladilniku. Kobaltno-modra flaška (60 ml) ščiti proizvod pred svetlobo, ki bi lahko zmanjšale efektivnost proizvoda.
Stranski učinki:
Mnoga tradicionalna zdravila imajo stranske učinke in povečano tveganje pred drugimi boleznimi
(50 – 250 %), NITRO FX nima stranskih učinkov.
Ne vsebuje nevarnih in nedovoljenih sestavin:
Svetovna antidoping agencija za zdravje je napravila »screening« preko 170 sestavin NITRO FX-a.
(testirajo dodatke prehrani, wellness – na stimulanse, drogo, narkotike, beta blokerje in podobno… (http://www.consumerlab.com/results/bannedsub.asp)).
Test je pokazal, da NITRO FX nima navedene problematične sestavine.
Dovoljen je in se priporoča v vseh športih.
Nitro FX lahko uporabljajo tudi hišni ljubimci.
Proizvod se je šele pojavil na slovenskem tržišču – zadnjih nekaj let je možno proizvod kupiti preko distributerjev v več kot 30 državah celega sveta (ZDA, Australija, Kanada, Hong Kong, Anglija, Italija, Avstrija, Norveška, Švedska, Finska, Danska, Belgija, Francija, Španija, Japonska, Singapur, Tajska…itd).
VEČ INFORMACIJ dobite pri pooblaščenem distributerju :
Vjeran Hanžel – Frank
e-mail : [email protected] ali [email protected]
Tel : 040 530 797
Skype CHAT : enliven_europe
Oprosti kewwin, ampak, če bi meni nekdo kupil predstavljeno ‘zdravilo’, bi najbrž dobil napad panike. Nekako ne zaupam magičnim preparatom, ki imajo razne ateste, potrdila in druge dokaze o neškodljivosti ipd. (papir vse prenese, samo plačati je treba dovolj), in hkrati zdravijo dolge sezname različnih bolezni, težav in simptomov – med njimi seveda skoraj vedno tudi raka in maligna obolenja.
Se sprašuješ zakaj imam tolikšno nezaupanje? Zato, ker poznam veliko ljudi, ki so naivno nasedli podobnim reklamam in za preparate odšteli veliko težko prisluženega denarja.
A ni zanimivo, da takega ali podobnega univerzalnega ‘zdravila’ ni odkrila farmacevtska industrija v državah, ki ima v tej panogi več strokovnjakov kot npr. naša?
No, vsak ima pravico do svojega mnenja. Men ga je frend podaril in še kako pomaga. Nebom govoril še o nekaterih, ki so preizkusili in kakšne rezulatet imajo, sam …
vsak zase odloča.
Zakaj ni v lekarnah? Ker lčekarne dokazano po študijah prodajajo zdravila na bazi kemije in katera dokazano da v 90% primerih NE DELUJEJO. Drugače pa, lekarna je PRODAJALNA, katero zanima le dobiček. Mislim da je to vsakemu jasno, ter dragih zdravil niti nimajo na zalogi, ampak tukaj sploh ni tako, ker je to dodatek prehrani in ni zdravilo, ter sploh ni drago, če govorimo o učinku, katero sem opazil po 3 dneh uporabe. Skratka, vsak je svoje sreče kovač in odloča sam zase. Marsikdaj se ljudje norčujejo iz vsega kar se jim pove, vidijo same natege. Tudi prav!
Žal mi je ljudi, kateri bolehajo in jih lekarne obirajo, ter različni alternativni “zdravniki” in vem kako je če ti otrok joka zaradi bolezni, npr. alergije, ker ga oči peklensko srbijo in od silnega kihanja se mu vsaj 2-krat na dan spusti kriv… Ampak takšne težave se dajo brez zdravil ublažiti, skoraj da neutralizirati, IN O TEM GOVORIM VES ČAS. SJ SEM PROBAL!!!
oprosti ampak jaz imam občutek da skušaš tržit izdelek na tem forumu. če se motim, še enkrat oprosti. ampak nič nisi napisal kakšne težave si dejansko imel, tako da mene nisi prepričal. sicer za napitek noni vem in vem tudi da ga pijejo karcinomski bolniki, še posebej med in po kemoterapiji, ampak tu se pa konča.
sicer pa kot pišeš ni zdravilo za vse bolezni, pa se zavedaš koliko si jih naštel, oz. bolje koliko simptomov.
žal sem skeptična.
To sem le želel podeliti z vsemi vami, ker vem kako je imeti alergijo. Glede moje alergije je pa kot pri večini. Imam na cvetni prah, dlako, koro drevesja, travo…. Lahko bi še našteval. Z leti je veliko boljše, sam vseeno do prve košnje je vedno bilo obupno. Kihanje, srbeče oči, nos, razni izpuščaji po koži- kadar sem bil v fizičnem stiku z travo… V tem času, nebi nikoli smel na motor ali kolo, ker bi po nekaj minutah bil že “pečen”… Tako je bilo pri meni vsa ta leta. Letos? NIČ (še). Mislim da je to dovolj dober razlog, da podelim vse to z vami, ker proizvod deluje. Da ne govorim še o ostalih spremembah, ki sem jih opazil, od fizične moči, vid se mi je izboljšal (očesni pritisk), lasje se mi obnavljajo na izgubljenih mestih … Vse to po dobrih 2 mesecih uporabe. Imam narejene teste vida pri optiku in sama optičarka nemore verjet zaradi spremembe vidu. prej sem imel na levem očesu -1,25, zdaj pa le -0.25. To je pokazal aparat, prej pa 7 let enaka dioptrija. Glede las, pa je opazila moja frizerka, katera me že striže 2 leti.
No to je to, skratka verjamem da bo o tem proizvodu še gotovo veliko za povedat čes čas, jaz sem pa imel le dober namen, PODELITI Z VAMI TO INFORMACIJO, KER ZAKAJ SE MUČITI Z NEKO BOLEZNIJO, ČE JE MOGOČE UBLAŽITI SIMPTOME ALI CELO NEUTRALIZIRATI BOLEZEN. Hmm, odločitev je pa kot vedno od posameznika samega, najlažje je nekoga kr pošpukat, ampak v tem primeru vsak izgublja, če tega ne preizkusi.
lp
Kewwin,
nima smisla karkoli na tem forumu priporočati.
Saj tu so sami “skeptiki” , ki vidijo le lovce na zaslužek. Raje se šopajo z tako močno opevanim ASPIRINOM (ker je pač reklamiran na TV), zanj pa niti ne preverjajo koliko stranskih učinkov ima. Če bi se zdravstvo zares toliko brigalo o bolnkikih, potlej ne bi gradnja “onkološke” trajalo toliko. Ljudje še ne vidijo, kam pelje naše zdravstvo, roko v roki z farmacevtsko industrijo.
Hvala bogu, tebi je pomagalo “noni”, meni izdelek na osnovi matičnega mlečka, nekomu spremenjen način prehranjevanja (presno,…) . V bistvu “MI” smo se obrnili k naravi, ostali pa še naprej tavajo v objemu KEMIJE.Tudi JD imajo za …. ker se zdravi po naravni metodi. Res da ne bo večno živel, živi pa bolj zdravo (brez kemije) kot kdjkoli prej.
Samo v razmislek.
Opevani Aspirin.
Stranski učinki:
Mogoči negativni učinki so zvonjenje v ušesih in zamegljen vid, pri prepogostem jemanju pa predvsem rana na želodcu in podaljšanje krvavitev, saj razredčuje kri. Bolj nevarne od krvavitev v želodcu pa so tiste v možganih, ki jih povzroči pokanje žilic. Pred nekaj leti se je v časopisih pojavila gonja, da zaradi aspirina umirajo otroci. Pokazalo se je, da otroci pri virusnih obolenjih, kot so norice, ošpice, rdečke ali gripa, ne smejo uživati aspirina, ker lahko pride do zapletov, imenovanih Reyev sindrom. Smrtnost otrok ki so jih zdravili z aspirinom, je bi1a 10-40-odstotna, 30 odstotkov preživelih pa ima trajne okvare. Ljudje z migreno, ki aspirin jemljejo redno, utegnejo postati z njim zasvojeni in čutijo abstinenčne krize. Posledica je običajna in zelo neprijetna – količino zdravila morajo ves čas povečevati.
Vir: http://www2.arnes.si/~kziber1/zanimivo/aspirin.htm
Seveda dobimo ga v prosti prodaji v vseh lekarnah (pred uporabo se posvetujte z …..).
Zakaj že?
Ker na ta način izražajo skrb za naše zdravlje?, ali zaradi visokih zaslužkov s prodajo različnih oblik istega preparata.
kewinn in alamut, meni se zdi da ko berem vajine poste, gre za ena in isto osebo, sevda pa se ljudje motimo, zato se njajbrž tudi jaz. kdo pa bi si sam sebi odgovarjal, kdo le.
alamut, sedaj pa glede ASPIRINA, a veš da ga ljudje z nagnjenostjo k kravitvam, oz. z težavami z koagulacijo, ne smejo jemat, in prav tako ga ne smejo jemat ženske v času menstruacije, saj redči kri. seveda tega v reklami ne povedo, zato ti priporočam, da o stvareh o katerih veš samo naspol ne debatiraš.
sedaj pa glede ASPIRINA, a veš da ga ljudje z nagnjenostjo k kravitvam, oz. z težavami z koagulacijo, ne smejo jemat, in prav tako ga ne smejo jemat ženske v času menstruacije, saj redči kri. seveda tega v reklami ne povedo,
Se strinjam, tudi tega ne povedo:
Stranski učinki:
Mogoči negativni učinki so zvonjenje v ušesih in zamegljen vid, pri prepogostem jemanju pa predvsem rana na želodcu in podaljšanje krvavitev, saj razredčuje kri. Bolj nevarne od krvavitev v želodcu pa so tiste v možganih, ki jih povzroči pokanje žilic. Pred nekaj leti se je v časopisih pojavila gonja, da zaradi aspirina umirajo otroci. Pokazalo se je, da otroci pri virusnih obolenjih, kot so norice, ošpice, rdečke ali gripa, ne smejo uživati aspirina, ker lahko pride do zapletov, imenovanih Reyev sindrom. Smrtnost otrok ki so jih zdravili z aspirinom, je bi1a 10-40-odstotna, 30 odstotkov preživelih pa ima trajne okvare. Ljudje z migreno, ki aspirin jemljejo redno, utegnejo postati z njim zasvojeni in čutijo abstinenčne krize. Posledica je običajna in zelo neprijetna – količino zdravila morajo ves čas povečevati.
Le zakaj ga potem toliko reklamirajo?
citiram: Posledica je običajna in zelo neprijetna – količino zdravila morajo ves čas povečevati. konec citata.
Aspirin je v prosti prodaji, mar ne. Zaslužek pa si delijo od lekarnarjev do lastnikov farmacevtskega giganta. Aja,… pomembno je da pri tem na zasluži Alamut, kewin in njima podobni. Kakšna faušija?
Mimo grede, s kewinom nisva ista oseba, to lahko potrdi moderator
(ima možnost videti najine IP)
alamut, sedaj pa glede ASPIRINA, a veš da ga ljudje z nagnjenostjo k kravitvam, oz. z težavami z koagulacijo, ne smejo jemat, in prav tako ga ne smejo jemat ženske v času menstruacije, saj redči kri. seveda tega v reklami ne povedo, zato ti priporočam, da o stvareh o katerih veš samo naspol ne debatiraš.[/quote]
Se strinjam, tudi tega ne povedo v REKLAMAH:
Stranski učinki:
citiram: Posledica je običajna in zelo neprijetna – količino zdravila morajo ves čas povečevati. konec citata.
Aspirin je v prosti prodaji, mar ne. Zaslužek pa si delijo od lekarnarjev do lastnikov farmacevtskega giganta. Aja,… pomembno je da pri tem na zasluži Alamut, kewin in njima podobni. Kakšna faušija?
Tam, ki je volja, se najde pot.
Želim samo odgovoriti “zt”-ju
[alamut, sedaj pa glede ASPIRINA, a veš da ga ljudje z nagnjenostjo k kravitvam, oz. z težavami z koagulacijo, ne smejo jemat, in prav tako ga ne smejo jemat ženske v času menstruacije, saj redči kri. seveda tega v reklami ne povedo, zato ti priporočam, da o stvareh o katerih veš samo naspol ne debatiraš.[/quote]
Se strinjam, tudi tega ne povedo v REKLAMAH:
Stranski učinki:
Alamut47