Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Ali so crocsi primerno obuvalo namesto copat?

Ali so crocsi primerno obuvalo namesto copat?

Zanima me torej, če se vam zdijo crocsi v , da bi jih nosila po stanovanju namesto copat.
Meni se namreč precej potijo noge in spomladi začnem v stanovanju hoditi v kakšnih usnjenih natikačih, ampak se mi še vseeno noga poti v njih. Zdaj pa razmišljam, da bi si kupila crocse. Kaj menite? Je to primerno tako za doma?

Če boš imela v njih obute nogavice so super, na bose noge se boš pa potila, posebej če si nagnjena k temu. Bolj primerne so za odzunaj. Sprobano! Mal so res grde za pogledat, v njih se pa počutim odlično, čeprav otroka ful vihata nos na njimi.

A to pomeni, da se crocsi nosijo z nogavicami al kako? Jaz sem pa mislila, da se to nosi brez.

Meni se bosa noga noter niti malo ne poti.

Jaz jih nosim kot copate, ja, ker imam pod nogami ploščice. Pozimi z nogavicami, poleti brez. Nobenega potu, razen mogoče v najhujši vročini. Ampak takrat švica celo telo, s stopali vred.

Jih imam za copate in so super.

noge se ne potijo…

Ja jaz mam crockse za delat v službi in so mi super samo imam nogavice gor ker če mi je vroče se mi noge potijo drugače pa me manj noge bolijo kot v drugih natikačih.
lp

Imam original za v službo: razgibano delo, občasno malo bolj sedeče, brez klime, nosim jih ene dva meseca. Noge se mi kar precej potijo v njih, na začetku se mi je zdelo res zelo mokro, ker naj bi bile po pričevanju drugih uredu glede tega. Obvezno nogavice! Na nartu imam včasih kar mokre predele in to se mi v nobenih drugih čevljih ne zgodi. Res pa tudi debelo nogo in se ne more toliko zračiti. So zelo lahki, ampak za podplat so mi bili vseeno boljši od kopitarne sevnica. Za cisčenje se super.

Za copate bi jih jaz ne bi imela. Premalo zracno. Guma je pač guma.

Moja izkusnja.

Seveda niso. Gre za umetno gumijasto stvar in če se ti noge potijo, potem pa sploh ne. Ja, seveda, da se lahko kakšne nogavice, potem si pa kot star angleški turist s plastičnimi šljapkami in belimi štumfki…brrrr.
Izberi kakšen bolj naraven material. Platno, usnje – ne pa totalno umetno sr***. Saj obstaja vse živo.

ne vem zakaj folk tako rad pada na modne stvari – samo ker so modne. zadeva nikoli ni bila mišljena kot copati, no!

New Report

Close