Najdi forum

ALI SEM ŠE DEVICA

Hy

Stara sem petnajst let. Še nikoli nisem imela spolnih odnosov, vendar me zanima, če sem še devica, ker pri samozadovoljevanju včasih uporabim deodorant?

Suzi

Tole je resen odgovor..kolikor vem, se pri dekletih himen lahko poškoduje pri čisto banalnih zadevah..tudi vožnji s kolesom.DEVIŠTVO pa običajno pojmujemo kot stanje pred začetkom s spolnimi odnosi…potem takem si še devica. Če pa te skrbi, da si se pri samozadovoljevanju poškodovala, bo najbolje da obiščeš ginekologa.

Lep pozdrav!

To je odvisno od tega, kako pojmujes devistvo. Morda si si s samozadovoljevanjem res nategnila devisko kozico in se ta ne bo pretrgala pri spolnih odnosih, toda vedi, da se to itak ne zgodi vsem dekletom (nekatere imajo bodisi zelo raztegljivo kozico, bodisi je skoraj nimajo), tudi krvavitev ni obvezna, in da tisto, kar devistvo pomeni v ozjem pomenu besede, pomeni spolni odnos s fantom, pri cemer on prodre s penisom vate. So pa tudi kraji, kjer devistvo propade ze, ce se te samo dotakne fant, ki ti ni sorodnik. Si ze “omadezevana”. Torej – ali si se devica ali ne, je zaenkrat odvisno od tvoje odlocitve. Kot vedno.

Devistvo je dandanes stvar preteklosti. Na sreco ti ga ni treba dokazovati nikomur. Bodi vesela, da v spolnosti uzivas in da bos, ko bos pripravljena, tudi uzivala s kaksnim fantom. Presoja o svojem lastnem telesu je tvoja!

Hmm. v forumu Pogovorimo se o otrocih sem prebrala pisanje ene mamice, ki govori o svojih 15-letni hčerki, ki jo je zalotila v postelji golo z deodorantom zraven sebe. Sprašuje kaj narediti? Da nisi to ti Suzi?

Mislim, da suzi ni edina na svetu, ki bi ji padlo kaj takega pri 15-ih na misel in da tudi, ce bi bila kaksna povezava, ta povezava med obema vprasanjema ni pomembna. Suzi nam je zaupala svoje tezave, ne “maminih”!

Meli ti meni misli bereš!

LP

Meli ti meni misli bereš!

LP

No ti ni treba vasj toliko pisat. Včasih pa tudi ti kakšno men ukradeš 🙂 Se bova že za ceno zmenila :))

Se pa strinjam tudi z Ireno. Pardon.

Meli, piš mi na mail, pa naj tarifa ne bo previsoka!!!!!!

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close