Najdi forum

ali sem normaln??

Sem moški star 40 let in mene zanima kaj je narobe z menoj.Namreč,privlačijo me ekstremno debele ženske in prav tako ekstremno debeli moški(200kg plus),kadar zagledam(večinoma na medmrežju) sliko le teh sem totalno vzburjen,in v meni takrat tli želja po bližini te osebe,to opažam že skoraj 20 let.Imam se sicer za heteroseksualca,in tudi doslej sem imel zveze takšne in drugačne le z ženskami,ki pa so vse po vrsti imele 130 kg ali več,kar mi je bilo zelo všeč.Trenutno sem v zvezi z 2 leti starejšo žensko ki ima 170 kg,in njej sem se tudi zaupal da me privlačijo tudi ekstremno debeli.Reakcija je bila zelo čudna,ženska se je začela prenajedati,da bo zame dosegla 200 kg kakor je izjavila.Sam sem srednje postave.

Lepo pozdravljeni,

kako se je pred 20 leti vse skupaj pričelo? Kako je bilo do takrat? Kakšno je bilo vaše otroštvo?

Lep pozdrav in vse dobro,

Barbara Sarić, psihoterapevtka
[email protected]

Normalno otroštvo brez pretresov in težav,pred 20 leti sem ravno pršel iz vojske,in dogajalo se mi je že na vlaku ko je nasproti mene sedela zelo obilna ženska,bil sem tako vzburjen da nisem zdržal,moral sem iti v stranišče in opraviti zadevo(na roke).Nadalje sem si izbral raje drug kupe ker mi ta misel ni dala miru da me tako vzburja že samo to da gledam tako osebo.Da vam ne govorim o težavah na plaži na morju,ali pa v kakih toplicah.Zaradi tega si dolgo nisem upal pristopiti drugemu spolu(saj veste odziv družbe pa te zadeve).Tako da sem v bistvu šele pri 25 letih nekako uspel najti svoje prvo dekle,in to s pomočjo interneta in spletnih klepetalnic.

Lepo pozdravljeni!

Ali mi lahko kaj več poveste o teh odnosih/ odnosu s punco, ki ste jo našli preko spleta? Ali ste resnično zadovoljni in izpopolnjeni v partnerskem odnosu ali ga vidite samo v bolj seksualnem smislu? Kako ga doživljate?

Hvala in vse dobro,

Barbara Sarić, psihoterapevtka
[email protected]

Sprva sem imel malo zadržka v tej zvezi, najdeni prek interneta,potem pa sem se bolj sprostil,ko sem njo bolj spoznal.Sem zadovoljen s to zvezo,ni idealna ampak se prilagajam,in tudi od nje opažam to,kar se pa sexualnosti tiče,pa bi lahko rekel ujemajoča,se dopolnjujeva,mene pa privlači njeno telo tako kot je,nebi ga spreminjal,ona tudi pravi da jo moje telo privlači, vendar si ne morem pomagati da nebi takrat razmišljal še o nekom ki je nasprotnega spola,to me najbl bega.Naj povem da kakršne koli spolne in nespolne izkušnje z moškim še nimam.

Lepo pozdravljeni,

se opravičujem za zapoznel odgovor.
Torej imaste občutek, da vas obstoječ odnos izpolnjuje? Ste resnično zadovoljen? Je misel in privlačnost glede nasprotnega pola realna, v smislu, da bi lahko imeli v resnici sedaj odnos z nekim moškim, ki vas privlači ali je to le fantazija?

Hvala za razumevanje in vse dobro,

Barbara Sarić, psihoterapevtka
[email protected]

New Report

Close