Najdi forum

Že zelo dolgo sem samska in si res že zelo močno želim partnerja in družine, stara pa 30 let. Prejšnji teden sem spoznala moškega, ki mi je bil všeč. Šla sva na kavo na mojo pobudo. Ne želim več zgubljati časa saj se mi malo že mudi. Sva se kar zaklepetala, po srečanju je rekel no saj se še vidiva. Ko sem se peljala domov je prišlo njegovo sporočilo, da hvala ker sem si vzela čas. Bila sem zelo vesela, ker sem mislila da je to znak, da mu je bilo vredu in sem mu všeč. Dnevno se tudi kar pogosto tipkava. Nestrpno sem čakala ta vikend, da bi se kaj videla oz. upala da bo on dal pobudo. Jaz bi se videla že prej pa nisem želela težiti, saj vseeno nisva tako blizu doma, ena ura stran. Trenutno so prazniki sem upala da bova kam skupaj šla tudi tako kot je obljubil pa naj bi se ravno včeraj nekaj poškodoval in mora počivat. Zdaj ali je to res ali ne, nimam pojma. Rekla sem mu da razumem, ampak drugi vikend mi je pa že prej povedal da nima časa. Povedala sem mu da rajši vidim da mi takoj pove če mu ni več do srečanja pa je rekel da mu je. Zdaj res ne vem kaj naj si mislim, naj ga čakam, ali grem naprej? Mislite da se zmišljuje ali mu nisem dovolj všeč?

Pozdravljena. Če si moškemu res všeč, bo dal vse od sebe, da te čim prej spet vidi. Pri vama očitno to ni to.

Pa še to – tvoje stanje ‘malo se mi že mudi’ se žal začuti oz skorajda zavoha tudi s strani moškega. To, da si že malo desperate in neučakana. Žal, ampak tako pač je. Za nekom takim pa bo tekel samo nekdo, ki se mu prav tako ‘malo že mudi’. Drugi pa bodo šli raje še malo naokoli. Moški imajo več časa in bodo raje počakali na tisto, ki bo v njih vzbudila željo po lovu, ne pa ležala tam kot prosti plen ali še huje, predatorka.

Najprej se prepričaj, če je ta moški prost, oziroma da ni poročen ali ima partnerko. Zakaj se tako obnaša, mi ni čisto nič jasno. Vem pa eno: če mu bi bila res všeč, bi si takoj zate dobil čas.

Bodi previdna. V tvoji želji, da bi si dobila partnerja in ustvarila družino, ne pretirano hiteti. Pazi, da se ne opečeš. Želim ti vso srečo.

New Report

Close