Najdi forum

Sem samska ženska in že dve leti iščem primernega partnerja za resno zvezo. Pred kratkim sem spoznala moškega, ki mi je res všeč. Spoznala sva se na aplikaciji za zmenke, že po parih besedah sva prestavila komunikacijo na fb. Debata nama je zelo dobro tekla in po treh dneh me je povabil na pijačo. Dobila sva se in klepetala skoraj tri ure. Mene je samo še dodatno navdušil. Rekel je da sva na vezi in res sva se čez nekaj dni spet dobila na kavi, vedno na njegovo pobudo. Že prvič sem imela občutek, da bi me kar poljubil, ampak jaz nisem želela, ker iščem izključno resno zvezo in ne želim hiteti. Na četrtem zmenku je prišlo do poljuba, rekel mi je tudi za tel. št. Verjetno bi že prej prišlo do poljuba če bi jaz pustila. Potem je sledil še en zmenek in tudi s poljubi za slovo.

Zmenjena sva bila za naslednje srečanje ampak se je on tisti dan hudo poškodoval in me je klical ter odpovedal zmenek, ko so ga peljali na urgenco.

Po vseh teh znakih bi rekla da sem mu všeč. Rekel mi je da tudi sam išče resno zvezo. Jaz sem čisto zagreta zanj, za njega pa sploh ne vem točno, ali le igra in išče samo malo zabave.

Zakaj dvomim…na začetku me je on pogosto kliknil na fb, potem pa kar nehal. Večkrat sem ga potem jaz, da sva bila sploh v kontaktu čez dan. Vidim ga da je zelo pogosto dosegljiv pa mi nič ne napiše. Včasih mu potem jaz kaj napišem pa pride gor in niti ne prebere, šele potem čez nekaj časa prebere in odpiše. Zadnjič ko se je poškodoval sem mu naslednje jutro takoj pisala potem sva se slišala preko telefona. Rekel mi je da ga lahko še kaj pokličem tisti dan. Res sem ga, ker mi ni vseeno zanj. Potem je rekel da se lahko še slišiva in res sem ga naslednji dan spet malo poklicala. Potem mi je rekel da bo sedaj on poklical naslednji dan, čakala sem klic pa ga ni bilo. Ta čas je bil veliko dosegljiv na fb in vmes mi je potem malo napisal, ampak spet ni potem redno prebiral sporočil in odpisoval. Trenutno je na bolniški, pravi da mu je dolgčas in mi je čudno da mi potem nič ne napiše, se ne spomni name, jaz pa ga prav pogrešam in si želim stika z njim.

Kaj si vi mislite, se malo igra z mano in ne misli resno? Zakaj me ne kontaktira, pokliče če je tako rekel? Sicer pa mi je že omenil, da se vidiva ko bo on boljše. Mislite da išče zgolj zabavo in seks?

Objava čaka odobritev

Pozabi nanj ali si je premislil, se s kom drugim dobiva ali mu nisi zanimiva. Zal je kruto a resnicno.  Bolje ti bi brez njega ni vreden da mislis nanj, ce te zafrkava. Ce ga ne bi kontaktirala te tudi on nebi. Tisti ki zeli pride vse naredi, da bi te videl, slisal, pisal.

Srecno drugic.

New Report

Close