Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Ali se lahko vpiše na zdravstveno šolo?

Ali se lahko vpiše na zdravstveno šolo?

Pozdravljeni!
Imam hčerko ki bo septembra šla v 9.r,in se želi vpisati na sredno zdravstveno šolo v Novo Gorico! Smo iz okolice Gorice…Ocene pa so take; v 4,5,6.r je mela 4 zaključeno,v 7.r med 3 in 4 ,v 8.r pa 3…A so možnosti da se vpiše na željeno šolo? Meni se zdi da ja,hčerka pa govori da ne! Tko letos(8.r) je mela kemijo 4 in biologijo 5…mar nista to najpomembnejša predmeta za ta poklic(dipl.med.sestra oz.babica)…Matematiko ma 2,3…fiziko 3….
prosim za mnenja in izkušnje… 🙂 hvala in lp

Ja pomoje se lahk…jst sm se predlani pa sem v 4,5,6,7 r. šla s 3 naprej…8 in 9 pa 4….tko da se ne sekirat!!!

malo za razmislek..na zavodu za zaposlovenje nas je po besedah mojega svetovalca 300 brezposelnih zdr. tehnikov..razpisi za prosta delovna mesta so zelo redki..velika večina bi želela le pripravnike..če se pa le odpre kakšen razpis in uspeš do razgovora, ti pa takoj povejo da je vsaj 200 prošenj prišlo za eno delovno mesto..v pol leta sem poslal prošnje na vse razpise ki so bili, prišel na dva razgovora(s pomočjo vez), obakrat zvem da je 200 prošenj..obakrat negativen odgovor..kljub opravljenem pripravništvu in 2letih delovne dobe..brez RES MOČNE VEZE ne prideš zraven.razen če bo punca še nadaljevala šolanje..potem pa vam zelim veliko sreče..dobesedno takole je rekel svetovalec na zadnjem razgovoru..”v teh časih boš težko dobil službo kot zdr. tehnik v sloveniji”

New Report

Close