ali se izplača
1. Imam fanta oz. partnerja, ki sva skupaj uradno štiri leta in pol. Prej pa sva bila še kake tri leta bolj hopsasa. Lahko rečem, da sem dobila ljubezen svojega življenja. Vanj sem se zaljubila na prvi pogled, pa čeprav pravijo nekateri, da se to ne obnese. Dala sva že kar nekaj korakov skupaj, nekaj je bilo zelo uspešnih nekaj pa malo manj. Sedaj pa nastajajo v najinem razmerju neke čudne težavice. Ne najdeva več skupnega jezika, dva dni je vse v najlepšem redu potem se začneva kar nekaj čudno gledati, pa kregati za prav neumne stvari. Ko se najin prepir začne, se po nekaj minutah oba grdo gledava, utihneva in greva stran en od drugega. Po tem je zopet dva dni tišina. Kako naj nadaljujeva saj nama gre kar lepo počasi strmo navzdol?
2. Drugi problem pa je v meni. Delam z veliko ljudmi. Eni so mi bolj všeč drugi manj, vendar je nekdo, ko je v moji bližini mi poskoči srce in se počutim kot znorjena najstnica. Tako mi piha na dušo, da se mi včasih kar začne smejati tja v dan. Ne rečem da sem zlata ptička, saj tudi jaz njega malo norim……….. vendar ali se predati skušnjavi ali pa stisniti rep med noge? Svojega dosedanjega parnerja nisem nikoli prevarala saj je moja ljubezen do njega neskončna………. ampak sedaj ko sva v malih težavicah, me pa preide slutnja, da bi mogoče poizkusila prepovedan sadež.
saj je moja ljubezen do njega neskončna
Anita,
če je zgornji stavek resničen, potem ti ne bi bila na tem forumu!
Č ne veš kaj je razlog vajinem malim prepirčkom tudi mi ne bomo mogli pogruntati, to bosta morala rešiti sama in namesto, da nas sprašuješ se vsedita in vse to kar si razložila nam razloži še njemu in vprašaj njega, boš videla, koliko idej in razlag bosta imela.
primož
Vidiš saj si sama vse ugotovila, ko te privlačijo prepovedani – v narekovajih sadeži,
je ljubezen mrtva ali vsaj zelo mlačna.
Tudi nestrpnost v odnosu je posledica vsega omenjenega.
Ko ti gre nekdo na živce, se skregaš za najmanjšo malemkost.
V glavi bo treba pošlihtati in se odločiti.
Sama pa nisem pristaš varanja, mislim da je bolje zvezo prekiniti in iti naprej, kot pa varati partnerja.
Pa srečno !
Veš Anita, tud jest mam punco , ko pa srečam neko dekle, ki ji je ime tako kot tebi in je bila celo moja bivša sodelavka, pa totalno norim. Všeč mi je postala že ko je prvič stopila v mojo firmo, toda vsa leta se ji nisem znal približati, ko pa sem zvedel da ima fanta – sem odnehal. Pač se grem krepostneža, pa čeprav bi lahko rekel da bi to bila moja ljubezen življenja. Tako je in vesel sem če jo sploh kdaj lahko povabim na kavo in kramljava čisto brezvezne stvari. S tem sem sem zadovoljil, po pravici povedano pa če bi mi dalal vedeti da mam možnost stopiti v njeno življenje, bi to storil takoj – brez varanja! Sedanjo zvezo bi enostavno zaključil. Ampak kot sem dejal, tako je….
Predlagam ti , da si prebereš knjigo PET JEZIKOV LJUBEZNI in pravgotovo boš našla rešitev za problem št. 1. Glede varanja; ljubezen je ODLOČITEV. In če si se zavestno odločila, da svojega partnerja ne boš prevarala, ga tudi ne boš. Prav vsi srečujemo simpatične, srčkane, lepe,… ljudi, ampak če smo odločeni, da nekoga ljubimo ostanemo zvesti in nas tudi sam hudič ne more zapeljati. Pred pogoj pa je, da imamo urejene odnose in znamo ljubiti in to nas uči Gray Chapman v knjigi Pet jezikov ljubezni. Bogu hvala da sem jo prebral, ker drugače ne vem ….