Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Osebe s senzornimi ovirami ali se da dobiti mic loc v slo

ali se da dobiti mic loc v slo

spoštovani!

Ali mogoče veste, če se v Sloveniji dobi mic loc, naprava, ki govorni procesor polževega vsadka drži na glavi, ne da bi bila potrebna oliva, ki je zelo nerodna in za nameček pri meni povzroča boleč ekcem. Na angleškem forumu sem videl, da obstaja mic loc, vendar pa 1.) te besede ne znam prevesti 2.) ne vem, če in pod katerim imenom to obstaja v Sloveniji, 3.) koliko stane, 4.) kako izgleda (ni nobenih fotografij, na angleškem forumu me pošiljajo na eno stran, ki iz Evrope ni dostopna, da si ogledam slike in 5.) kje se to dobi.

Spoštovani!
Kolikor vem, sta dve varianti. Ena je, da imajo uporabniki tudi slušni aparat brez olive, druga varianta pa je z olivo zaradi varnejšega načina nošenja aparata. Večina otrok nosi zaušesni aparat brez olive z magnetom.

Vaše vprašanje bom posredovala naprej in prepričana sem, da boste prejeli odgovor.

Lep pozdrav!

Vaše vprašanje sem posredovala kontaktni osebi, ki svetuje, da se obrnete na g. Šego, ki je inženir na Polkliniki za ORL v LJ. On bi naj več vedel o tehnični plati kohlearnega implanta.
Ali bo to šlo? Če želite, vam lahko pomagamo?

Spoštovani!

O dr. Šegi sem že povprašal, vendar so mi na Polikliniki venomer rekli, da on ni zame. Ne vem, zakaj? Ali je on samo za medelove polžkove vsadke? Jaz imam namreč Cochlearjevega?

Bom vprašala!
Hvala za opozorilo!

Lep pozdrav!

Sem ga že naročil. V Nemčiji. Lp.

Ok, srečno!

Lp!

New Report

Close