Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Ali obstaja še kje in kaj je narobe z mano?

Ali obstaja še kje in kaj je narobe z mano?

Kaj pa naj potem tisti, ki pri 25. še niso imeli punce, so čisto brez izkušenj (beri: jim je najvišji dosežek lupčka na lička za rojstni dan) ter nič ne kaže, da se bo kam premaknilo?

Malce drugačen pogled na svet
Pozdravljeni, danes sem prebrala kar nekaj tem glede iskanja partenrja (pa naj si bo pod ali nad 30 let, moški ali ženska).

Dovolite mi, da se najprej predstavim. Sem ženska, starost 24 let, študentka, za mano je ena resna zveza (traja skoraj 2 leti, prekinem jo jaz, vzrok bo mogoče razbrati iz mojega načina razmišljanja) in nekaj krajših zvez (za katere na začetku misliš »to je pa to«).

1. KRAJI za spoznavanje partnerja – so POVSOD, od lokala, do predavalnice/učilnice/delovnega mesta, knjižnice, pekarne, mesta rekreacije, ulice do interneta (če si pri iskanju iskren).

Dandanes je to res lahko, povprašaš za ime in telefonsko. Ko jo dobiš pa preprosto pokličeš (ne shraniš si je zgolj za zasedeno mesto v imeniku) in se dogovoriš za pijačo ali kakšno drugo aktivnost. Hitro vidiš ali je to to.

2. Resnost partnerja – č e je ta zveza na začetku, ne moreš pričakovat pogovorov o otrocih in kreditu zanje  Menim, da so osebe, s katerimi si se odločil poskusiti v zvezi, vse resne. Ampak najprej se moraš spoznat, se skregat zaradi barve tenisk  in šele čez čas pogovor o tem kdo bo peljal psa na sprehod. Ne pa po enem letu razmišljat o otrocih in parceli za hišo (prvo spoznat vse »muhe« svojega partnerja in vse svoje »muhe in mušice«)

3. Okolica – moj glavni moto »ko boš pred svojim pragom pometel, lahko prideš še pred mojega pometat« Pa kaj če so že vse sestrične in mrzli bratranci moje starosti in mlajši od mene v resnih zvezah, zaročeni ipd… Jaz pa uživam. Ona ne more iti na plažo in pecat ful dobrega tipčka, ki leži dve brisači vstran od mene. Jaz pa lahko (no, ona tudi lahko, vendar mora bit tam brez njega in kot drugo to ne bo pravično do njenega ljubljenega).
Nasprotujem nezvestobi.

4. Popolnost – oh ja, jaz sem v svojih sanjah tudi popolna. Imam zlate dolge lase in trepalnice ki ne potrebujejo 4x podaljšanja z maskaro. Aja to je zlatolaska in ne jaz.  saj ne da ti kdaj, kaj ne gre na živce, jaz sem oseba ki najdem 100 stvari ki me motijo, ampak se tega najprej zavedam in kot drugo ponavadi jih odtehtajo pozitivne lastnosti lastnika napakic. Tudi jaz nisem popolna, še daleč od tega  in tako tudi tvoj partner ne bo. Prosim pa, da opustiš svoj seznam želja  ker si samo otežuješ delo. Čeprav ga imam tudi sama (vendar se ga ne držim kot »pijanc plota«).

5. Verjamem v enakost spolov v polnem pomenu besede enakost (na nobenem gospodinjskem pripomočku ne piše 100% za ženske).

Torej idealen partnerski odnos zame: Pozor govorim o odnosu 🙂

Vsak ima svojo službo, družbo, stanovanje (lahko je tudi doma, samo gospodinji naj sam zase. Saj se razumemo…). Skupaj imava nekaj interesov, ki naju družijo. Nimava neustavljive želje po tem da vsako sekundo preživiva skupaj. V primeru nekajtedenske/mesečne odsotnosti ne umreva in končava zveze (ker imava svoje življenje). Živiva vsak zase. O družini in otrocih ne govoriva, ker spoštujeva mojo željo, da ne želim otrok do 35 leta. Še največji približek temu je pes, za katerega izmenično skrbiva. Rada potujeva in sva si zvesta. Po delavniku se druživa ko imava časa drug za drugega, vendar še vedno kakšen dan preživiva sama zase.

Moj pogled na partnerstvo je kilometre vstran od konvencionalne slovenske družine in tega se zavedam. Zato sem srečno samska, kajti vsak drug partnerski odnos me duši (pa naj bo partner še tako popoln in zlat).

Obilo uspeha vsem in obilo 60′ (»flower power« imejmo se radi) 🙂

Imam 27 let, končujem študij, službo še iščem, zaenkrat živim še doma, znam sam kuhat, si oprati oblačila ipd, imam nekaj dobrih prijateljic in prijateljev ter znancev. Bi bil primeren zate?

Še to:

Pri meni v takih situacijah dlje kot do eye-contacta ni prišlo, tako da…

Imam 27 let, končujem študij, službo še iščem, zaenkrat živim še doma, znam sam kuhat, si oprati oblačila ipd, imam nekaj dobrih prijateljic in prijateljev ter znancev. Bi bil primeren zate?[/quote]

če misliš resno se lahko oglasiš na moj mail (narejen posebej zate) 😀 “[email protected]” pa bova videla…

pa še to, zagorovo odgovorim, odvisno je le kdaj bom prejela tvoj mail (nekajdnevna odsotnost je pred mano).
veliko ljubezni vsem 😉

Mattpad, tako bom rekel; v teh letih (25+) je že loterija najti samsko ter hkrati normalno dekle. Namreč tiste, ki so kaj prida, so že vse oddane. Tako da če je neka punca simpatična, atraktivnega videza, toda samska (po možnosti da se ji vsak zmenek izjalovi), s takšno je skoraj zagotovo nekaj narobe.

Verjetno se nisi kaj dosti potrudil, da bi do tega prišlo. Človeka lahko spoznaš že na ulici, samo iz hiše moraš stopiti. Sama sem največ ljudi spoznala v knjižnici, v trgovini, na faksu, avtobusni/železniški postaji, službah, ki sem jih opravljala kot študentka, fitnesu, po parkih med sprehodom, ….kjerkoli je šansa.
Avtorju pa: posplošuješ in kot je že en pred mano napisal, si individualist in na druženje ljudi (po tvoje so kar vsi, ki grejo zvečer ven ali v družbo, mrtvo pijani in jim je samo žur smisel življenja – a zdrava meja socializacije pa ne obstaja?) gledaš kot na nekaj manjvrednega. Tudi prav. Meni se ne zdi tvoje razmišljanje nič bolj inteligentno kot od nekoga, ki ima rad zabavo – ker ima vsak svojo definicijo normalnega in vsesplošno normalno ne obstaja. Kakršnokoli predalčanje in generaliziranje je brezpredmetno.

Komu si to odgovarjala?

temu….bi bil primeren

Hjao. Pri 24ih iščeš žensko/sovrstnico, ki ne rada hodi po zabavah? Ni čudn, da ni blo nič. Sori sam meni deluješ zelo dolgočasna oseba. Tako ‘inteligentno’ razmišljanje ni nikoli palilo na bejbe. Kar se mene tiče ločim dva tipa ljudi….nekaj posebnega in povprečneži. Povprečneži so bili vedno zame ljudje, ki so malce asocialni, ki se v življenju nikoli niso upali kdaj tvegati in, ki so večino časa bolj kot ne samotarske narave. Al pa ljudje, ki hodijo v hribe in na kolo. Sori pri 24ih letih si želiš penzije. Če ne boš našel ene istomisleče penzioniske ( kar je težko seveda, če noben ne hodi ven ) boš pač sam. To, da govoriš da so same take ki bi hodile po partyih in zato si ti ka brez možnosti dobit eno pametno je buča največja. Res me zanima, če ti je sploh kdaj kaka huda bejba na partyu rekla da si ji všeč. In kaj ..ti bi rekel ej sori sej si fuul huda pa vse sam hodš po partyih in jazt želim pri tvojih letih resno dolgočasno žensko, ki bo hodila samo v hribe z mano. Al mej jajca pa neh filozofirat al pa se sprav v kniznco pa drki na knjigožderke.

Gut luck

Zato, ker imam težave pri navezovanju stikov, sem tudi sramežljiv. Sploh kar se tiče punc kje zunaj, mi je težko pristopiti oz. jo ogovoriti. Bo v redu odgovor?

kaj pa se ti cakas

Namesto da dirkas in drkas pa pojdi malo zunaj tam kjer so punce in pojdi na lov

ko sem mlad bil sem tudi jas bil zelo rezerviran in nepogumen da prve korake naredim

ker sem mogoce dal neko sur-evaluacijo za punce in jih bolj za extraterestre vzel z katerimi je neke druge vrste komunikacije recimo kot buchmeni (za hec).. pa se sem potem zavedel da dekleta niso nic vec bolj specialne samo bati se jih ni treba ..ce imas moznost da poznas eno pa bos ze po prvem pogledu vedel ce imas moznosti z njo ali ne to se ze na njenem izrazu vidi .Cim ti moznost pride pa upaj si da jo ogovoris .Ne pojdi k tistim ki imajo polno frajerev okoli nje (ob zacetkih bodi bolj skromen) Ne vzemi grdavse ker ne bos nigdar uspel da jo oplodis ker je najmanj potrebno da tovaris jo pogleda pojdi proti puncam ki so bolj same ob plesih ali v kavarnah ali bilo kje kjer imas moznost da jih ujemes tudi v enem parku kot tivoly v Ljubljani ..Ne bodi vrinez pas pa negdo ki se iskreno zeli spoznati z njo bodi iskren in normalen ne delaj ni prevec ni zadosti bodi razpolozen in pazljiv kot ce bi bla najlepsa najvaznejsa na svetu ..to je mogoce prvic kar se gdo z njo tako ravna in ce si prima z njo tu jo bos ze ujel –pa se vedno –ne obupaj pa zacenjaj znova in znova dokler ne uspes ..potem pa se bos tega navadil in bos lahko se tezje ribe ujel …pusti od zacetka intelektualke ki pa sploh niso digest same probleme bos imel z njimi ce pa nisi visje solan in zaposljen kot ona –te bojo ponizale vse skozi in bojo zmeraj iskale take ki so jih med studiji srecale …Cim je punca normalna in sposobna da se sama v zivljenju znajde da je poslusna razumljiva da zna poslusati druge in da je nasplosno dobro vzgojena in ima svoj naraven intelekt normalen to ti od zacetka mora zadostovati kasneje bos ze videl
kaj je mogoce z njo ustanoviti ce je ze volja pri njej ali ne …
pa ni vazno koliko let je po srednji soli se opravila –to kar je vazno kar si ona zeli njen vid v bodocnost njena in tudi tvoja moralna vrednost .(.To pa mnogo vec vredi kot tiste ki se za bogove vzamejo v resnici pa so bedaste kot kure –izven tega kar so se v soli naucile so nesposobne za noben sentiment njihov CREDO je samo money Vecina so studirale in obenem prostitutke ble da bi se potem fajn bahale kako so to one uspele — te pa samo frajarjem pusti da jih podrmajo in hitro vrzejo kot dechets).
hocem z tem recti njeni nacrti a zivljenje kako si zamislja svoje zivljenje samo to je vazno –ce pa se rada imata to pa vam bo pomagalo da vaso druzino uspeta..

Matpad, si že našel punco?

Prijatelj steboj ni ničesar narobe samo najbolje je da se lepo napraviš ter greš na zavbavo z plesom .
Tam boš spoznal kakšno lustno dekle ki se bosta zagledala .
Vendar z njo moraš biti prijazen , lepo se pogovarjati in nezen do nje .
Če te dekle prosi za prvi poljub jo lahko poljubiš na lice ali na usnice .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close