ali obstaja kdo, ki NI bil zadovoljen z BICOM-om
Na tem forumu je bilo že ogromno napisanega o BICOM testiranju in kolikor sem uspela prebrati preko iskalnika, so bili vsi rezultati pozitivni. Sama v tovrstne metode doslej nisem imela preveč zaupanja, prebrano me je pa precej presenetilo. Je ta metoda res tako zelo učinkovita pri zdravljenju alergij? Torej, če je imel kdo tudi malo slabšo izkušnjo, lepo prosim za mnenje.
Hvala
Mogoče pod malo slabšo izkušnjo šteješ lahko to, da misliš, da bo takoj po prvih terapijah prišlo do takojšnje ozdravitve, ampak to je stvar posameznika, saj verjetno vsi takoj pričakujemo čudež. Pač je treba vztrajati, rezultati pa so res neverjetni! Moja hči je bila prvič na desetih terapijah, ampak še vedno gremo na kontrolo in na kakšno terapijo, ker se lahko pojavi kaka nova alergija ali pa je katera tako trdovratna, da je potrebno več terapij. Ampak moram povedati, da ta stvar resnično deluje, zato se lahko brez skrbi odločite za to terapijo.
Trije različni terapevti so odkrili povsem različne ‘alergene’. Po polletni terapiji (enkrat na teden), nobenega izboljšanja. Jajca in mleko so ji odpravili že dvakrat, pa je menda spet alergična nanju (3. terapevt). Podobno s klorom: odpravljena alergija, bazena pa videti ne sme. Čeprav naj bi alergijo na posamezno snov odpravili enkrat za vselej.
Marsikoga pa menda zares pozdravijo. Mislim si, da predvsem tiste z manjšimi težavami.
LP, Maja
Seveda. Jajc v življenju še ni jedla (prepričana sem, da tudi kakšnega ‘slučajnega’ prekrška ni bilo). Adaptirano KML smo ji dodajali le v porodnišnici. Tudi glede odpravljanja ostalih alergij smo se držali navodil. Dieta po mnenju terapevtke niti ni bila potrebna, saj je uporabila program, ki v času odpravljanja posameznega alergena dovoljuje njegovo uživanje. Je pa res, da pri desetih ali petnajstih živilih, ki so dovoljena s strani alergologa, težko omejiš uživanje kateregakoli med njimi in je bil tak program edino logična izbira.
LP, Maja
Hčerko smo imeli na BICOM terapiji skoraj 2 leti (pred 4 leti). Kakšnega bistvenega uspeha ni bilo, čeprav po testih terapevta ni bilo več alergij. Po vsaki terapiji se je stanje malenkost popravilo, ampak to ni trajalo dolgo. Alergična je praktično na vsa osnovna živila (Pšenična moka, mleko, jajca, ….), na hišni in cvetni prah, itd. Skratka zelo dolg spisek. Poskusili smo tudi s homeopatijo, pa tudi ni bilo uspeha. Hkrati smo jo terstirali tudi na pediatriji, kjer so na krvnih testih leta 2002 ugotovili Ige 5300, letos 4400, kar je še zelo veliko. Počutje ji lajšamo z antihistaminiki, rednim negovanjem kože, dieto. Res pa je, da je sedaj njeno stanje vsaj znosno.
Pozdrav