Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Za ženske v stiski Ali naj ostanem še naprej z njim???

Ali naj ostanem še naprej z njim???

Lepo pozdravljeni !!

Imam par vprasanj ker se mi bo cisto zmesalo od usega ?
No moja zgodba tako zveni …
Z mozem sva ze 7let porocena imava pa sina od 4.5leta, in pred dobrim 4.leti se je use zacelo ….
Najprej prevare, pa se udarci … Kr sem kot tujka tukj prisla nisem videla deuge izbire kot da trpim, kr s tako malim otrokom nisem imela kam … Pa se globoko v sebi sem mislila da se bo spremenio,ni enkrat obljubio,usakic ki bi se kaj zakuhalo je vedno ista zgoba …”Ne odhajaj,spremwnio se bom ” ..Ampak 15.dni lep oce,potem pa spet… Cz usako prevaro sem sla,kao zaradi otroka, ampak cemu ce tudi moj otrok trpi..Kr zdj je ze tok velik da use zna !
In zdj resno imam usega dovolj, spet se je zacelo dva tedna nazaj, najprej klici,pa sms,pa tudi po hotelih frajer bodi 🙁 🙁 …?
Lahko se use to konca,meni je zdj edina tezava,TA MALI ,kr sem mu na lep nacin hotela povedati pc da mami in oce nemorejo vec skupj bit, je reko da on hoce da sva skupj, jn mene to najbolj skrbi ??? Kako use skupj speljati?
Pa se to, kako do materinskega doma,ker da si sama placujem stanovanje ni sanse,ker sem prijavljena na polovicen delovni cas, in placo z otroskim dobim okrog 400€ ! Prosim za nasvet ???

Spoštovana!

Žal mi je, da ste se znašli v zakonski zvezi, ki je zaznamovana s prevarami in udarci… Pravite, da vam sedaj predstavlja glavno težavo to, da 4,5 letni sin želi, da ostaneta z možem skupaj. Vsi otroci želijo, da bi mamica in očka ostala skupaj. A odgovornosti za pomembne življenjske odločitve ne smemo prepuščati otrokom. Vi ste tisti, ki veste, da v takšnih razmerah ne morete živeti in da to tudi ni dobro za otroka. Res, da je tudi sama razveza staršev za otroke zelo boleča, a vseeno je najbolj pomembno dati otroku sporočilo, da ne dopuščate nasilja in da ohranite svoje dostojanstvo. Otrok bo počasi sprejel dejstvo, da zapuščate moža – njegovega očka in da gre on z vami, ker spada k mamici. Vsaj ponavadi so tako majhni otroci bolj navezani na mamo kot na očeta, ne pa vedno…

Glede sprejema v Materinski dom pa mislim, da sem vam že odgovorila preko e-maila.

Če vas pa še karkoli zanima, pa le povejte,

Jana Metelko, dipl.soc.del.

Zavod Pelikan - Karitas Materinski dom 01/366 77 21 [email protected]

New Report

Close