Najdi forum

Tukaj ni kaj moralizirati, moralno je tako nesprejemljivo, ker pa morale na nobenem podrodju vec ni pac posiljamo svoja mnenja v tvoje dobro.
Rada bi te samo spomnila da se zamislis, kako si bil zaljubljen v svojo zeno, ki jo imas se vedno rad. Kako ste bili zadovoljna druzinica, ko ste ustvarjali svoje premozenje. Zdaj, ko pa bi lahko skupaj uzivali, se je pac zgodilo to, kar se je zgodilo.
Ce se locis, zgubis samo ti, najprej svoje najdrazje, potem prijatelje, potem tvojo financno stabilnost. Cez leto dve, bo tvoja ljubica tudi ze mamica tvojega otrokeca, vsak mesec bo, ce ne drugace, vsaj na placilni dan zagrenjena, ker bo priteklo v vaso hisno blagajno za dve alimentaciji denarja manj, ti bos pa cutil ob sebi se samo bivso ljubezen. Upam, da tvoja zenica tega se ne ve, potrudi se, da ne bo nikoli zvedela, raje zamenjaj sluzbo, da ne bos cele dneve z ljubico, kot pa svojo druzinico.
Zivljenje je tako kratko, ne vrzi v pogubo toliko tvojih lepih let, ne bodi zopet zacetnik, preden se bos na novo poslihtal, v okolju med novimi ljudmi aklimatiziral, bo minilo vsaj pet let. Torej si sam sebi ukradel skupaj s prvo ljubeznijo 10 let zivljenja. Verjemi, ne splaca se. Cao

nesrečen, nesrečen,nadka ti je simpatično opisala razvoj tvoje situacije. in zelo nazorno in skoraj zagotovo natanko tako se bo zgodilo.
naj ti povem pa nekaj. če z ženo nimata večjih težav (mislim, da je prišlo do vsega skupaj bolj zaradi dolgočasja, utrujenosti,rutine), boš naredil veliiiiiiiiiiko neumnost, če jih boš pustil.
in še nekaj-če ti bo bog dal milost in boš uspel rešiti zakon, se ti bo ta sodelavka, ki jo zdaj tako kuješ v zvezde čez čas tako zagnusila, da je ne videti, ne slišati zanjo ne boš hotel. ker se ti bo vsakič obrnil želodec ob tem. ali zato, ker bo žena vedela in ti bo hudo, ker si ji povzročil bolečino ali pa ne bo vedela in se boš vsakič zahvalil bogu za srečo!

Nesrečen! Kemija gor ali dol, če si poročen in imaš otroke, če imaš ženo rad in jo spoštuješ, bi moral to svojo zaljubljenost preprečit v kali. Zdaj moleduješ, jokcaš in sprašuješ, kaj ti je za naredit. Če ostaneš pri ženi, ti bo ves čas žal, da nisi z ljubico in se boš spraševal, kaj bi bilo, če bi bilo… Če boš zapustil ženo in živel z ljubico, ti bo kmalu žal za starim načinom življenja. Skratka, življenje si si zakompliciral, ker nisi pravočasno razmislil, ker nimaš pojma o odgovornosti. Vsekakor ti situacije ne zavidam. Trpeli bodo pa žena in otroci. Ti se boš tako al tako potolažil ob ljubici!

Dva mala otroka (hči 9,sin 7let) in mlada najstniška ljubica,ki je rodila svojemu poročenemu ljubimcu otroka.
S katero je ostal moški?Z ženo.Ljubica mu je to tako zamerila,da noče slišati zanj in se trudi,da ne dobi otroka.Stvar je na sodišču.Prej ga je kovala v zvezde,zdaj je nič vrednež v njenih očeh.
Ta ljubica si je našla pred leti moža,ki je eden najslabših primerkov in to jo še najbolj jezi.Alkoholik,večkrat ločen,zapravljivec,agresivnež,ima vedno zadnjo besedo v vsem.
To je ena od zgodb,ki se je začela za hrbtom žene,razgretega moža in predane ljubice.Na koncu ni nič prav.

Bodi dec in povej ženi, da si se odločil za drugo. Če bo morala izvedeti sama, te bo tako zasovražila, da še komunicirati ne bo več mogla s tabo. In to bo slabo tudi za otroka. Pojej sedaj to, kar si skuhal. Odloči se za eno ali za drugo. Če boš sedel na dveh stolih boš povzročil vsem skupaj še mnogo več gorja, kot pa če sedaj zaključiš. Seveda bo žena zelo prizadeta, a hitreje se bo ohladila in kmalu ti bo hvaležna, ker si jo osvobodil. Menda ja ima tudi tvoja žena pravico do tega, da si najde partnerja, ki jo bo imel resnično rad in jo cenil? Dokler jo ti priklepaš nase (ki je itak nimaš kaj preveč rad), si ne bo mogla dobiti drugega. Če se bo to predolgo vleklo, ti bo očitala, da si ji izpil zadnje kaplje mladosti, ko si jo držal v lažnem prepričanju, da si samo njen.
Še enkrat te prosim, osvobodi jo.

Nesrecen, kako zalostno, stiri dni se ze ne javis, da bi odgovoril, kako si se odlocil. Kaksne pripombe sprejemas in kaksnih ne.
Ce se ne mores se vedno odlocit, bi te spomnila na eno skrajnost.
Predstavljaj si dva dedka, kateremu je lepse, tistemu, ko se zjutraj zbudi in vnukec po njemu plazi, ali drugemu, ki se zjutraj zbudi v paniki, kje njegov pubertetnik hodi, da ga se ni domov.
Ali pa, ce slucajno zbolis, katera bi te bolj z duso negovala, mamica tvojih otrok ali ljubica.
O financnem stanju si verjetno ze razmislil, to so pa stvari, ki jih lahko samo opazujes v zdravem okolju, v kolikor ga imas v svoji blizini.

Nadka,upoštevaj dejstvo,da živimo tudi taki,ki imamo radi zjutraj mir in ne želimo,da vnuki plezajo po nas…
Taki,ki bomo,ko bomo zboleli, najeli negovalko,če nam bodo sredstva dopuščala ali pa šli v dom za ostarele.
Eni živimo za zdaj in danes:)))))))

mislim, da moraš počakati kar nekaj mesecev, saj verjamamm, da se bo eventuelno razkadila ta velika ljubezen do sodelavke. Saj vemo kako gre – na začetku si verjetno bil v svojo sedanjo partnerko ravno toliko zaljubljen kot zdaj v to. In morda čez 10 let pride še tretja – zakon pa je nekaj posebnega, otroci pa še bolj in si zaslužijo oba starša skupaj.
Seveda boš moral veliko delati na svoji zaljubljenosti v mater svojih otrok – spomni se, spomnita se skupaj – vseh vajinih lepih trenutkov. Pa popestrita vse skupaj malo.

Nesrecen, si v isti poziciji, kot je bil moj mož (še malo in bo bivši). Čisto isto je bilo med nama. Nisva imela problemov, otroka starega leto in pol ko se je pri njemu zacelo dogajati. Zaljubil se je v sodelavko, tudi poročeno in z malim otrokom. Moj mož se je odločil odditi. Za naju je bilo hudo a sedaj je za nama. Z otrokom resno uživava, na sodišču teče ločitev, ki sem jo vložila jaz.
In če pogledam vse skupaj?! Ostal je sam z tisto žensko, ki njega na začetku ni ljubila, tudi njo je mož pustil in sedaj sta onedva skupaj bolj zato, da si pomagata glede ločitve. Otroka vidi vsake 14 dni za par uric. Zacel je iz nule in to pri njegovih 40-ih! Naj povem, da sva imela vse, hišo, avto, dobro družino, prijatelje, potovanja…VSE! Tudi rada sem ga imela lahko rečem brezpogojno. Nisva se kregala, nič.. ampak se je zaljubil v sodelavko s katero sta bila vsak dan po 10 ur skupaj. No bili smo tudi prijatelji – obe druzini!On sedaj zacenja iz nule, ostal je brez žene, ki ga je res ljubila, brez otroka, brez prijateljev, brez sorodnikov….
Vprašaj se ali je res vredno za kar si prej kar nekaj let gradil?! Če te ima žena rada ti bo prisluhnila in pomagala poiskati nazaj kar sta imela prej toliko let. Posveti se ženi in otrokoma. Izogibaj se sodelavke, prekini z njo in jo bos pozabil!
Če pa se boš odločil za sodelavko pa vse pusti in pojdi!

Ampak res dobro premisli! Zaljubljenost mine! Največ kar lahko daš svojim otrokom boš preprečil, to je ljubezen do njihove mamice in pa družino! Je vredno zaradi zaljubljenosti?!

Veliko uspeha pri tvoji odločitvi!

nesrečeeeeeeeeeennnn!!
kaj si se zdaj odločil? če si se…ali še vedno čičkaš na dveh stolih? sporoč no. če prosiš za mnenja in jih potem dobiš, bod še toliko fer, da sporočiš nazaj!

Ljubezen ni reka, ki teče po strugi tako, da ti ni moč dati univerzalnega nasveta, vem pa samo to, da vkolikor ne boš sledil svojemu srcu, da se boš presekiral preostanek tvojega življenja. Tudi sama sem se, dokler nisem zbrala toliko poguma, da sem naredila tisti odločilni korak, vendar vem, da čez čas mi bodo otroci hvaležni, ker ne bom naokoli hodila brez veselja in volje. Zdaj imam partnerja, ki sem si ga želela!

Tako je v življenju, nehote prikličemo spremembo in ko pride ne vemo kako reagirati. Sprejmi jo. Prejemaš točno to, kar občutiš,in ne toliko tistega, o čemer premišljuješ.

Sprejmi to, kar ti je ponujeno. Dosti ljudi nima te sreče, saj se vedno oklepajo starega in preizkušenega.

p.s.
Lisička, se ti zdi tvoj “vse pusti in pojdi” korekten? Zakon je skupnost dveh ljudi, mar ne?

Zacni na novo ziveti!
Stavek vse pusti in pojdi je misljen na materialno stvar! Ni misljeno da pusti otroke in naj gre. Vse pac kar je ustvaril z zeno naj pusti otrokom, da ne bodo otroci prikrajsani za karkoli, ce se bi onedva naprimer bockala za stanovanje ali kaj podobnega! Pac ce se odloci za sodelavko naj bo toliko posten in naj pusti zeni in zacne na novo graditi. Seveda naj ne pusti otrok, to ni misljeno!
Kako bodo otroci gledali, pustil bo mamico in nekako tudi njih in potem se tozaril za premozenje pa vse skupaj je on zakuhal….

lep dan

A si ti pomislil na to, kaj boš, če te ta nova zapusti?

lisička, on se lahko potem ločuje vsake 2-3 leta. Ko prenehajo “metuljčki” hitro poiskat novo.

Ravno enega poznam, ki je lani zaradi sodelavke po njuni trimesečni zvezi odšel od žene.Z ženo se niti enkrat nista skregala. Imela podobne hobije. Imate enega osnovnošolca.Takoj sta začela živeti skupaj, pa ni minilo niti nekaj mesecev, ko je ugotvil, da z njo pa res ne gre, neprestano sta se kregala in je odšel od nje začasno živet k svojim staršem. Ja pa k ženi nazaj bi šel, če bi ga le vzela.

Najbrž je res, ko metuljčki minejo se pa težave začnejo.

Sam moraš čim prej nekaj narediti, ker tako naprej tudi sam veš, da ne gre. Vedno težje bo, leta pa prehitro tečejo. Sam moraš potegniti minuse in pluse, mi jih težko. Ni pa pošteno ne do žene , ne do ljubice, da sediš na dveh stočkih. Tako ena kot druga, bo sprejela tvojo odločitev, razlika je le ta, da boš s ženo zaradi otroka še naprej komuniciral, z ljubico ti pa tega ni treba. Upam, da se boš pametno odločil.

Vsem skupaj lep pozdrav,

kar lepo število odgovorov in mnenj je prišlo na tole temo. Zato je tudi pošteno, da odgovorim oz javim mojo odločitev. Ostal bom z ženo in otroci. Dokončno odločitev je padla že prejšnjo soboto, zaenkrat je še težko pisati o tej temi, verjetno pa napišem čez teden malo več o tem,

Lahko samo povem, da kaj takega ne želim nikomur, morda je za ene nesprejemnljivo tako obnašanje, lahko samo rečem, če ne doživiš je težko sodit o tem.

Pozdrav

ja to pa sem zelo vesela. Neverjeten odziv je bil in resnicno lepo, da ste se odzval. Zelim vam vse dobro, ena izkusnja v zivljenju vec. Razdajajte se v bodoce s svojimi mnenji v podobnih temah, saj nikomur ni lahko, ce se znajde v kaksni nezavidljivi situaciji sam. Bodite vesel, da vi niste bil sam. Srecno

Čestitam, da si bil sposoben sprejeti odločitev.

Rox

čestitam od srca.

tud jz nočem bit pametna pri čustvih in ljubezni…

naj mi ne zamerijo, če povem, da mi ni nič razumljiv: nek par si ustvarja nastavke za srečo, zakon, ustvarja družino. potem pa ko pride do tega, da bi to naprej gojil, negoval, pa kot da ne zmore uživat v danosti, ampak zbeži. Kako to? Kaj ni to strašna krivica najprej do tistega, ki zbeži drugam, potem do vseh ostalih? Kje je vzrok, mislim tisti globlji vzrok, ki tiči v globini človeka in ga požene v beg?

New Report

Close